mary_maryan Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 •Nick(in joc):buzy •Ce alte conturi detineti(nick-uri): mary_maryan,pWned •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati: 17:00 - 00:00 (in ultima vreme n-am mai jucat ca am avut teze) •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa ajut la mentinerea ordini publice in orase •Factiunile precedente: medics •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 3 •De ce ati parasit ultima factiune:pt ca am avut o problema si am fost inactiv •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ue06p3gqb/ •Poza cu licentle dvs: http://postimage.org/image/oux02htxd/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 am uitat afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Buzatu Gabi Marian •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
sTyler Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Rank - respins ( inactiv ) Covaler - respins ( nu esti pregatit pentru aceasta factiune ) Buzy - respins ( nu esti pregatit pentru aceasta factiune )
denis_pop Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 •Nick(in joc): denis_pop •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da,am fost arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:15-20 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Deoarece imi place sa mentin ordinea si linistea publica si sa ajut aceasta factiune cu tot ce pot. •Factiunile precedente:The Mafia,SMURD,Triade •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune:Deoarece vreau sa incerc experiante noi la Pd. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats:http://postimage.org/image/sr11w33ix/ •Poza cu licentele dvs.:http://postimage.org/image/malfcygsd/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Pop Denis •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
Lccc Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 •Nick(in joc): nanoK •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da,am fost arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:15-19 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Deoarece vreau sa ajut playeri si sa oprersc ilegalitatea •Factiunile precedente: The Triads •Job secundar actual:nu am •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca doream ceva nou ! •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/sxbsxf/6 •Poza cu licentele dvs.: http://tinypic.com/r/r6y61f/6 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nu am . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Morar Florin •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
Dyzy Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):EDyzy •Ce alte conturi detineti(nick-uri):-- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:in timpul saptamanii 19:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca mereu mi-a placut sa fiu de partea ei si nu as vrea sa fiu contra niciodata •Factiunile precedente:- •Job secundar actual:Detectiv (skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ltpa4m7i5/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/rj5ioxdod/ ( imi iau si pasaportul astazi) •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 ( am ramas la pariuri si nu am mai iesit pentru ca am avut o urgenta si a trebuit sa plec) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Mihai •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
VicToR_ Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 •Nick(in joc): mInd •Ce alte conturi detineti(nick-uri): VIcToR_ •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da,am fost arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:15-01 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Deoarece vreau sa ajut playeri si sa scap cele trei orase de hoti ! •Factiunile precedente: PD,FBI,Armata,UST,LSF •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:La toate am avut rank 2 inafara de UST am avut 3 •De ce ati parasit ultima factiune:Am fost incativ o vreme,dar am revenit in forta ! •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/201/samp003xn.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/20/samp004hh.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 -afk cai.. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume:C.Victor •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
moses Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 •Nick(in joc): moses •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat de n ori •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: Dupa 19:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: M-am saturat sa fiu golan •Factiunile precedente: ballas , grove , hitman , lsv •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:6 ballas , 1 grove , 3 hitman , 1 lsv •De ce ati parasit ultima factiune: Inactiv ca dau bacu anu asta , am fost demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Bogdan •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Aham
Erhard Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 •Nick(in joc): Hardwell •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Snoop •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat de 'nspe mii de ori. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un interval anume, cand am timp liber. •De ce doriti sa deveniti om al legii: M-am saturat de atata killereala, vreau sa alerg gangsterii. •Factiunile precedente: Hitman, DNB, Grove •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 Hitman, 6 DNB, 1 Grove •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am putut activa •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Contul banat •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da, da! Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andreas •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Yeap'
Klaus Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 •Nick(in joc): IKlausI •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: timpu saptamani 8-12,20:30-23 weekend 5-6 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii: M-am saturat de atata nedreptate. •Factiunile precedente: The Triads,Medici,Consilieri. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 Medici,1 Consilieri,2 The Triads •De ce ati parasit ultima factiune: nu am avut iternet luna trecuta dar sa rezolvat am de la rds acum •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai l-am luat la lvl mic nu stiam ca nu se poate sta afk • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Adrian •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: da
denis_pop Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 •Nick(in joc): denis_pop •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:15-21 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca imi place sa fac dreptate si sa arestez infractorii. •Factiunile precedente: The Mafia, SMURD,Triade •Job secundar actual: Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Mafia:->rank 1 ,SMURD:->rank 1, TRIADE:->rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece vreau sa incerc si experienta de a fi politist. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/le627pzmj/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/xu9hhu99h/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Pop Denis •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul :Da
SmoKe16 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 •Nick(in joc): Smoke16. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Smoke16. •Level-ul : 12. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 5+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi doresc sa aplic legea. •Factiunile precedente: The Mafia , San Fierro Riffa , Da Nang Boys , Bikers. •Job secundar actual: --. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: The Mafia rank 3 , Da Nang Boys rank 1 , Bikers rank 1 , San Fierro Riffa rank 2. •De ce ati parasit ultima factiune: Sa incerc ceva nou cum ar fi Departamentul De Politie. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Contul banat. •Poza cu /stats: /stats. •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 - afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. •Nume / Prenume: I. Daniel •Varsta: 18. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Guest Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): ShaKaLoo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :24 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa amiaza •De ce doriti sa deveniti om al legi: imi place foarte mult sa alerg dupa wanted si sa le dau de "hac" celor care se ocupa cu lucruri necurate •Factiunile precedente: NG , Triade , FBI , Grove , Mafia , UST •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Triade 2 , FBI 3 , Grove 1 , Mafia 2 , UST 5 , DNB 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica pentru Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C. Raul •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da[
C20XE Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 •Nick(in joc): C20XE •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu detin •Level-ul : 7 , 18/32 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da, arestat de 4 ori •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am program, depinde de zile ...cel putin 3 ore pe zi...pana si 10 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa arestez oamenii rai :) Ordine si pace •Factiunile precedente: medics •Job secundar actual: NewsReporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - •De ce ati parasit ultima factiune: Prea putina actiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentle dvs: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn mi-a spus ca am fost afk la cai si al doilea warn ma postat cineva http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=442084 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=442094 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ? Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Cicirean Vlad Aurelian •Varsta: 26 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
sTyler Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 C20XE - respins ( esti pe black-list general pana pe data de 01.06.2012 )
G3aN Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 •Nick(in joc): G3aN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: In timpul scolii dupa amiaza pana seara iar in week mai toata ziua. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece doresc sa mentin ordinea si linistea publica si sa ajut la oprirea ilegalitatilor. •Factiunile precedente: Politicieni, Armata. •Job secundar actual: Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni - 2 | Armata - 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece am simtit ca este nevoie de o schimbare. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: Click! •Poza cu licentle dvs: Click! •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Ali Gean •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.