focuS Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): FocuStar •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dimineata (06:00-08:00); Dupa masa (14:00-22:00) •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a reduce traficul cu droguri si a aresta criminali. •Factiunile precedente:SFR, NG, DNB •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SFR(2), NG(1), DNB(2) •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece simteam ca nu mi se potriveste. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Da doua , unu deoarece am derajat un event si nu stiam ca se tine event in acel loc, doi deoarece am stat afk cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Raul •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Jalol Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Nick(in joc): Jalol •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 15:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa opresc criminalitatea •Factiunile precedente: NG # LF # FBI # Mafia •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 / 5 / 2 / 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Motive personale :) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Ban 7 zile. •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/o28dkbly3/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/py1n2bszr/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 ( /q cu wanted ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Eric Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Respins - am auzit niste lucruri nu foarte bune despre tine
mary_maryan Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Nick(in joc): buzy •Ce alte conturi detineti(nick-uri): mary_maryan, pWned •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 17:00 - 00:00 (depinde ce timp liber am ...) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa meintin linistea si ordinea in oras •Factiunile precedente: medics •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Am avut o perioada de inactivitate •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/iez8vlf2r/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/h2qql6wer/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 (am stat de doua ori afk la cai 3 min si am luat kick si warn) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Marian •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Razorr Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 •Nick(in joc):CovaLer •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 dar nam bani de 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:1430,pana 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa fac dreptate •Factiunile precedente:politicieni DNB •Job secundar actual:trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2, rank1 •De ce ati parasit ultima factiune:pt ca mam simtit rau ca a plecat the_game •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentle dvs:View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Anghel Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
Guest valentyn01 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): eRader •Ce alte conturi detineti(nick-uri): --- •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 16:00 - 20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o provocare pentru mine •Factiunile precedente: SFR,DNB,The Mafia si UST •Job secundar actual: UST •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1,2,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece este inactivitate si unii colegi isi bateau joc de mine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1. Pentru ca am stat afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Tanase Ionel •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? da
Eric Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 eRader - respins ( joci pe mai multe conturi ) Covaler - respins ( esti pe blacklist-ul general ) buzy - respins ( ai mai fost acceptat de curand si ai picat testele; nu cred ca esti pregatit nici acum )
fizeeN Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 •Nick(in joc): fizeeN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: in timpul scolii 15:00 - 21:00 , in week 10:00-17:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece este o factiune foarte bine organizata cu niste lideri capabili si sa prindem raufacatori •Factiunile precedente:San Fiero Rifa, Ballas, The Mafia •Job secundar actual:Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: San Fiero Rifa rank 1si rank 5 , The mafia rank 2, ballas rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Lipsa de playeri in factiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn -kill admin [AOD] • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Andrei.V •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da!
biNNN Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 •Nick(in joc):m0t4nu1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 15:30 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: sa mentin ordinea in oras •Factiunile precedente: politicieni , the mafia •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 ambele •De ce ati parasit ultima factiune: am avut o perioada de 2,3 sapt in care nu prea am mai jucat sa:mp ... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat o sapt . 3 warns acumulate •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/eospzze01/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/hothmbdkn/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 : afk si inca o treaba mai complicata .. nu cred ca are rost sa explic toata povestea .. In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume:S. Ionut •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Dyzy Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):EDyzy •Ce alte conturi detineti(nick-uri):-- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:in timpul saptamanii 19:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca mereu mi-a placut sa fiu de partea ei si nu as vrea sa fiu contra niciodata •Factiunile precedente:- •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/r9lflnbrh/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/g9zrqaekj/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 ( am ramas la pariuri si nu am mai iesit pentru ca am avut o urgenta si a trebuit sa plec) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Mihai •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Cre3d Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 •Nick(in joc): aSsAsIn_cReed •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: Dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place sa fiu de partea legii •Factiunile precedente: F.B.I , N.G , D.N.B , L.S.V , Smurd , •Job secundar actual:Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 , 2 , 4 , 1 , 1 •De ce ati parasit ultima factiune: M-am plictisit de ganguri •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Tiberiu Catalin •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da!
sTyler Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 m0t4nu1 - respins ( comportament ) EDyzy - respins ( nu esti pregatit pentru acest departament ) aSsAsIn_cReed - acceptat pentru teste
nasubibi Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 •Nick(in joc):Dakar •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:dimineata seara •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa opresc nelegile. •Factiunile precedente:- •Job secundar actual:Taxi •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:-nu •Poza cu /stats:http://img824.imageshack.us/img824/156/samp016ej.png •Poza cu licentele dvs.:http://img36.imageshack.us/img36/4759/samp015pt.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Dutan Popescu •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur
Eric Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Dakar - respins ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408621&view=findpost&p=6365344 )
junioru Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 •Nick(in joc): XxSouLxX •Ce alte conturi detineti(nick-uri): nu detin alte conturi •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: depinde ,, tocmai ce m-am reapucat cu un chef de chef •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o provocare pentru mine •Factiunile precedente: ballas ,sfr ,ballas •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: balas 2 sfr 2 ballas 3 •De ce ati parasit ultima factiune: m-am decis sa fac o pauza de samp •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: My link •Poza cu licentele dvs.: My link •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1. Pentru ca am stat afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Michael junior •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? o gluma minora intre colegi.. sau intre prieteni,.. nu cred ca va face vrun rau cuiva
*Damian* Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Dam1an •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat da,Reclamat nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: NU •In ce interval orar jucati: Joc 10 ore/zi. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a combate infractiunile si a ajuta comunitatea. •Factiunile precedente:Consilieri •Job secundar actual: Detective(skill 3) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Consileri(rank 1) •De ce ati parasit ultima factiune:Nu aveam ce sa fac si vroiam sa incerc ceva serios. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:NU •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Dima Damian •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA,inteleg acest lucru.
Guest CheGuevara! Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): ranK •Ce alte conturi detineti(nick-uri): CheGuevara •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Seara 18:00 - 24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: In place sa fiu de partea corecta a "barierei" •Factiunile precedente: Aproape toate •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 6 •De ce ati parasit ultima factiune: am lipsit o perioada din joc •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/9vj4crgvh/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/vj82n7h9p/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - nu imi aduc aminte. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vlad Alexandru •Varsta: 20 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Razorr Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 •Nick(in joc):CovaLer •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 dar nam bani de 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:1430,pana 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa fac dreptate •Factiunile precedente:politicieni DNB •Job secundar actual:trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2, rank1 •De ce ati parasit ultima factiune:pt ca mam simtit rau ca a plecat the_game •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentle dvs:View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Anghel Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da