HOKAGE Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):K0sty •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -/- •Level-ul : 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: in weekend •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si stiu cum sa-mi fac treaba. •Factiunile precedente: nu le mai stiu pentru ca am avut o parte de inactivitate dar acum ma apuc de treaba. •Job secundar actual: none •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: -/- •De ce ati parasit ultima factiune: -/- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da , l-am avut banat. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclKSmlaKymKuS3tTT3KmWptLh4ZTc58s •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclZ6mlZ6pk-jE2OOWnqvY6JHb4c0 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru non fp dar acum numai fac asa ceva . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Banioti Costin •Varsta:21 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da , am inteles .
Eric Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 k0sty - respins ( antecedente ) MIhai1200 - respins ( antecedente + ca nu stiu pe cate conturi mai joci )
George Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 •Nick(in joc):George_Tone •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: im fiecare zi a saptamani •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place aceasta meserie si vreau sa ajut. •Factiunile precedente: SMURD •Job secundar actual: Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/sx6r77w2j/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/5o58pvsaf/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: niciunul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Tone George •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da , am inteles .
HerrBlackMaN Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 •Nick(in joc): StefaN20 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am avut. •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): SF •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00- 17:00 19;00-22:30 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place sa lucrez de partea legii. •Factiunile precedente: Politicienii, Triads •Job secundar actual: Arm dealer •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2, 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitatea factiunii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/204/samp015so.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/815/samp016tr.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da
Dyzy Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):EDyzy •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am alte conturi •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii 19:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru-ca mereu me-a placut sa fiu de partea legii si as vrea sa nu fiu niciodata contra ei. •Factiunile precedente:- •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? :Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp015fw.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/9io3p88kl/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 Warn ( afk 5 minute la pariuri) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Mihai •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
Eric Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Stefan20 - acceptat EDyzy - respins ( ai level mic si deja ai un avertisment )
Danutzu Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 •Nick(in joc):Piki •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat am fost. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu sunt un player de treaba . •In ce interval orar jucati:08:00-12:00 dimineata iar seara 20:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot face parte din aceasta faciune si sa ajut acest departament. •Factiunile precedente:Politicieni •Job secundar actual:None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Politicieni 3 ,TheMafia 4 Eram cel mai bun din TheMafia. •De ce ati parasit ultima factiune:Cred ca a venit timpul sa reunt asa ca am decis sa ies :(( •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/tk6g11hor/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/lncs1brgr/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2 1 in safe zone - 1 pentru ca am postat unde nu trebuia sa nu o sal fac pe al 2-lea • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Dan •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
HOKAGE Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Nikolas •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -/- •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: weekend •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place . •Factiunile precedente: Mayor si The Triads. •Job secundar actual: •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Mayor 3 si triads 1 •De ce ati parasit ultima factiune: -/- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: -/- •Poza cu /stats: http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcmKSnlZ-pmqWS3tTT3KmWqc_Wodba4A •Poza cu licentele dvs. : http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcmaCklZ6ulqyS3tTT3KmWqsXhodba4A •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Nicolas •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da . Postez pentru varmiu ca nu-i merge netu .
Razorr Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 •Nick(in joc):CovaLer •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 dar nam bani de 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:1430,pana 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa fac dreptate •Factiunile precedente:politicieni DNB •Job secundar actual:trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2, rank1 •De ce ati parasit ultima factiune:pt ca mam simtit rau ca a plecat the_game •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentle dvs:http://imgur.com/5Jv6o: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Anghel Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
Eric Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Piki - respins ( nu ai licenta de port-arma + antecedente ) Covaler - respins ( nu a trecut mult timp de cand ai picat testele aici, nu cred ca esti pregatit nici acum pentru ele ) Nikolas - respins ( daca te-am respins pe un cont, nu te voi accepta pe altul )
seby08 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): RiScX •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 16:00 - 20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa mentin linistea publica. •Factiunile precedente: Politicieni,Smurd,NG,Grove Street •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni(2),Smurd(4),NG(1),Grove(2) •De ce ati parasit ultima factiune: Perdeam multi bani pe mats. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Timisescu Andrei •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da PS:Poza cu /stats si /licenses le al la un loc
MrPiciu Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 •Nick(in joc): HydraVision •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 3-4 ore, in weekend 5-6 •De ce doriti sa deveniti om al legii: deoarece am mai fost si imi place sa ajut lumea in plus cred ca este o factiune de nota 10 cu lideri capabili unde conteaza munca in echipa •Factiunile precedente: Smurd, the Mafia , Ballas, Scoala, SMurd, NG, The Mafia •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: The Mafia 4 si 1, Smurd 5 si 1, Ballas 1, Scoala 2 si Ng 1 •De ce ati parasit ultima factiune: imi doresc enorm de mult sa intru in aceasta factiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: Strugaru Nicolae •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da
Fonz Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 •Nick(in joc): Fonz. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Fonz •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 3-4 in timpul scolii,6-7 in weekend •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a reduce traficul de arme si a aresta cati mai multi criminali. •Factiunile precedente: DNB,Grove •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-vanatoare :| • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: R.Liviu •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da
Dyzy Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):EDyzy •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am alte conturi •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii 19:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru-ca mereu mi-a placut sa fiu de partea legii si as vrea sa nu fiu niciodata contra ei. •Factiunile precedente:- •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? :Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/jhsrn6jql/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/9io3p88kl/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 Warn ( afk 5 minute la pariuri, am avut o urgenta si nu am mai inchis jocul ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Mihai •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
Danutzu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 •Nick(in joc):Piki •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat am fost. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu, ma inteleg destul de bine cu ei. •In ce interval orar jucati:08:00-12:00 dimineata iar seara 20:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot face parte din aceasta faciune si sa ajut acest departament. •Factiunile precedente:Politicieni,TheMafia •Job secundar actual:None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Politicieni 3 ,TheMafia 4 Eram cel mai bun din TheMafia. •De ce ati parasit ultima factiune:Cred ca a venit timpul sa reunt asa ca am decis sa ies •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/gmfydivkr/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/lncs1brgr/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2 1 in safe zone - 1 pentru ca am postat unde nu trebuia sa nu o sal fac pe al 2-lea • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Dan •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
fritzi18 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 •Nick(in joc):fritzi18 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :4 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:14-17 20-24 •De ce doriti sa deveniti om al legii:deorece imi place sa ne mentin ordinea si disciplina •Factiunile precedente:- •Job secundar actual:car jacker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://www.girlshare.ro/3827359.8 •Poza cu licentele dvs.: http://www.girlshare.ro/3827364.2 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Dragomir Catalin •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da,desigur
MrPiciu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 •Nick(in joc): HydraVision •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 3-4 ore, in weekend 5-6 •De ce doriti sa deveniti om al legii: deoarece am mai fost si imi place sa ajut lumea in plus cred ca este o factiune de nota 10 cu lideri capabili unde conteaza munca in echipa •Factiunile precedente: Smurd, the Mafia , Ballas, Scoala, SMurd, NG, The Mafia •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: The Mafia 4 si 1, Smurd 5 si 1, Ballas 1, Scoala 2 si Ng 1 •De ce ati parasit ultima factiune: imi doresc enorm de mult sa intru in aceasta factiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: Strugaru Nicolae •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da retrag cererea...no warn pls
Eric Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 (edited) RiscX - respins ( spam pe /w + ca nu ai fost in Armata si nu ai facut cine stie ce ) FonZ. - acceptat Edyzy - respins ( nu au trecut 3 zile de la ultima aplicatie unde ai fost respins ) Piki - respins ( nu au trecut 3 zile de la ultima aplicatie unde ai fost respins ) Fritzi - respins ( nu indeplinesti conditiile de intrare in aceasta factiune ) Edited May 14, 2012 by Eric
Tails Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Nick(in joc): teils1 Ce alte conturi detineti(nick-uri): Level-ul: 11 (cu rp de 12) Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS Sex (M/F): M Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Du Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Da, insa mi-am cerut scuze. In ce interval orar jucati: 8-12 si 18-22 De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece mi-am dorit sa fiu politist insa nu am avut curajul necesar sa aplic mai demult si acum vreau sa-mi incerc norocul. In plus imi plac urmarile cu masina de politie si trasul cu diferite arme. Factiunile precedente: Politicieni,SMURD,Triade,UST,SFR Job secundar actual: Detectiv Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politiceni - 2, SMURD - 1, Triade - 1, UST - 1, SFR - 1 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica la departamentul de politie Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da (ban 7 zile si 14 zile, insa aceste lucruri se intamplau acum luni bune) Poza cu /stats: /stats Poza cu licentele dvs.: /licenses Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: In ciuda celor 2 ban-uri, n-am avut niciodata warn In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala Nume / Prenume: Riza Ionut Varsta: 15 Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Desigur
Gamyng Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 •Nick(in joc):GamYng •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Aresstat da,reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un orarar,joc cand vreau . •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imi place sa merg impreuna cu colegi dupa suspecti si vreau sa scad numarul de suspecti Din orase. •Factiunile precedente:Politician,Ballas,UST,FBI,UST •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Politician-1;Ballas-1;UST-1;FBI-2;UST-1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc sa intru in Agentia Hitman dar din pacate nu am reusit ,asta este in viata mai si pierzi nu doar castigi. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Deloc •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 Warn am dat F8 la pariuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Ionut •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Eric Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) Acceptat ( am hotarat sa fi scos de pe Blacklist ) Edited May 15, 2012 by Eric