biNNN Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 •Nick(in joc): m0t4nu1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): momentan nici 1, dar am mai jucat pe biNNN •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da .. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: in cursul saptamanii .. dupa ora 3 .. vreo 5 ore .. si in weekend ... mai mult oricum:)) •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi place sa ajut lumea si cu ce se ocupa aceasta factiune •Factiunile precedente: Politicieni , mafia •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 ambele •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa intru in pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat o sapt pt afk la cai •Poza cu /stats:http://postimage.org/image/p9nqm9o17/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/gi72h76fn/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: afk ... si use de drugs in due l cu un cop .. marog acolo e mai complicata treaba ... • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: S. Ionut •Varsta: 18 fara o luna ... •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
Eric Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Respins - nu consider ca esti pregatit pentru aceasta factiune
BlackAngel Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 •Nick(in joc): [blackAnGeeLL] •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat? Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: nam un interval in timpul scoli ore 6-7 in weekend 16 -17 ore am fost inactiv vro 1 sapt ca nu mia mers pc da akm de 3 zile am rev •De ce doriti sa deveniti om al legii: este o factiune frumoasa tot timpul cand am fost in ea am avut experiente frumoase •Factiunile precedente: the mafia,the triads,sfr,ng,fbi •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,5,3,3,4 •De ce ati parasit ultima factiune: am avut un comflict cu un coleg si am fost demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: - •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 warn-uri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
florin Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 •Nick(in joc): Florin •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Florin[CiRi] •Level-ul : 22 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati:deobicei dupa ora 21 •De ce doriti sa deveniti om al legii: am mai fost in aceasta factiune si doresc sa revin •Factiunile precedente: Hitman, Medici, Scoala •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 5(pd, hitman,medici), 3(scoala) •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa intru in pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://minus.com/lDLn1ZbFETNkm •Poza cu licentele dvs.: http://minus.com/l1U4EivTvrwzC •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Florin Ovidiu •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : da
Razorr Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 •Nick(in joc):CovaLer •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:1430,pana 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa fac dreptate •Factiunile precedente:politicieni •Job secundar actual:trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune:pt ca mam simtit rau ca a plecat the_game •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentle dvs:http://imgur.com/5Jv6o: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Anghel Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
VILLAIN Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 •Nick(in joc):CovaLer •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:1430,pana 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa fac dreptate •Factiunile precedente:politicieni •Job secundar actual:trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune:pt ca mam simtit rau ca a plecat the_game •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentle dvs:http://imgur.com/5Jv6o: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Anghel Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da Tocmai ce ai fost respins astazi, "Daca aplicati la o factiune ( nu conteaza care) si sunteti respins, NU mai puteti aplica la factiunea respectiva decat peste 3 zile."
sLm Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): sLm; •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -/-; •Level-ul: 21; •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS; •Sex (M/F): M; •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat; •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu; •In ce interval orar jucati: Intervalul 14:00 - 24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a combate infractiunea; •Factiunile precedente: Groove Str. Departamentul de Politie, Armata. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank: 2, 2, 4. •De ce ati parasit ultima factiune: Am luat o pauza de la joc, dar am revenit. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu; •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentle dvs: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2: 1: Prima data cand banca a devenit safe zone(nestiind de lucrul acesta) 2: Am calcat pe cineva la gara sf(din gresala) si a murit. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Pucerea Dan; •Varsta:18; •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
mary_maryan Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): buzy •Ce alte conturi detineti(nick-uri): mary_maryan,pwned •Level-ul: 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS; •Sex (M/F): M; •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat; •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu; •In ce interval orar jucati: 4 ore in timpu sapt ,la sfarsit de sapt 7 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a asigurea ordinea in toate orasele •Factiunile precedente: medics •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Am avut inactivitate (prob pers) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu; •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/4b200s3a3/ •Poza cu licentle dvs: http://postimage.org/image/nsmyijx8l/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 Am stat afk la cai nestiind ca pot lua warn • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Buzatu Gabi Marian •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
macovei011 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):bogdan.MA •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:- •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:- •In ce interval orar jucati:15:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca sa apar lumea •Factiunile precedente:SMURD rank 1 , UST rank 1 •Job secundar actual:Taximetrist •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:Ma-u dat afara •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:da odata dar nu o sa se repete •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Macovei Bogdan •Varsta:11 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:DA
Razorr Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 •Nick(in joc):CovaLer •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:1430,pana 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa fac dreptate •Factiunile precedente:politicieni •Job secundar actual:trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune:pt ca mam simtit rau ca a plecat the_game •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentle dvs:http://imgur.com/5Jv6o: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Anghel Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
lolflamE Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): alinn1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: cand am timp •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi place •Factiunile precedente: ng,fbi,ng,mafia •Job secundar actual: none •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1,1,2 •De ce ati parasit ultima factiune: nu faceam fata la activitate •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: I. Alin •Varsta: 21 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
vici1404 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Vici1404 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dimineata 9-12 seara 21-24 •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi place ideea si pentnru a face dreptate •Factiunile precedente: Mafia , Ballas •Job secundar actual: Arms dealer dar cum voi intra il voi scoate •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 la aman2 •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 : afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: P. Vicentiu •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
FashionVictim Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): FashionVictim •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - singurul •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 14-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ma atrage aceasta meserie , avand in vedere ca am petrecut ceva timp in aceasta factiune ! •Factiunile precedente:PD , Hitman , NG •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 2 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am avut probleme in rl. ( liceu chestii gen ) examene •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: P.Andrei •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da
Mihai1200 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 •Nick(in joc): Mihai1200 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -- •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 3-4 ore in weekend 6+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: sa fiu alaturi de prieteni si sa ajut factiunea. •Factiunile precedente: The mafia , FBI , SFR , BALLAS , Consilieri. •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 , 1 , 2 , 2, 1 •De ce ati parasit ultima factiune: sa aplic aici •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/cgpis52cd/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/qof7gsf19/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: -- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: I. Mihai •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da