Danutzu Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat am fost. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Am un interval de la 8 12 dim si seara 2 3 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot reduce w •Factiunile precedente:Smurd,Triade,sfr,ust,NG,Themafia,Ust,F.B.I •Job secundar actual:News reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,3,3,1,2,3,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pneutr unactivitate.Am avut ceva probleme •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Cont banat •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/9o8pquonr/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/aistpp835/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Danutz •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
VILLAIN Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Danutzu - Respins ( stresant, nu imi place comportamentul tau )
nO sOuNNNd Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nick(in joc): sOuNdy •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV) :LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat? : - •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am fost membru al departamentului inainte de wipe si as vrea sa ma alatur din nou. •Factiunile precedente: Ballas, Triads, PD •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4, 5, 3 •De ce ati parasit ultima factiune: wipe + o perioada de inactivitate •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: - •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 ( afk la cai ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Porojan Mihai •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
LaZoE Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 • Nick(in joc): LaZoE • Ce alte conturi detineti(nick-uri): - • Level-ul : 17. • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos ( LS ). • Sex (M/F): Masculin • Ati fost vreodata arestat sau reclamat? : Da. • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. • In ce interval orar jucati: Nu am un program anume. • De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa devin membru al acestui departament deoarace am mai fost, stiu cum trebuie sa lucrezi si mi-a placut foarte mult. • Factiunile precedente: Politicienii, SMURD, Mafia, Armata, F.B.I, PD si UST. • Job secundar actual: Detectiv • Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicienii - 2, SMURD - 5, Mafia - 1, Armata 1, F.B.I - 3 si 1, PD - 1, UST - 1. • De ce ati parasit ultima factiune: Am avut o perioada in care nu am mai putut activa. • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu • Poza cu /stats: • Poza cu licentele: • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0/0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da - Informatii din viata reala • Nume / Prenume: Catalin • Varsta: 18 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Desigur.
vLn0994 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): vLN0994 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un program anume da de obicei sunt de la ora 6 pana pe la 10 - 11 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Datorita faptului ca este cea mai unita factiune •Factiunile precedente: Grove . PD . NG . Hitman . FBI . PD •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Grove - 1 . PD - 3 . NG - 6 . Hitman - 3 . FBI - 1 . PD - 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece am avut probleme cu pc si nu am putut sa mai detin gm •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 •In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Toader Valentin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
sTyler Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Momentan Departamentul de Politie nu mai recruteaza.
LimitLess Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 • Nick(in joc): Laurentiu. • Ce alte conturi detineti(nick-uri): YaHuu • Level-ul : 7 • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos • Sex (M/F): Masculin • Ati fost vreodata arestat sau reclamat? : Niciodata. • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. • In ce interval orar jucati: Joc aprox 6 ore/zi. • De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece imi place ocupatia acesteia. • Factiunile precedente: Prima factiune. • Job secundar actual: Detectiv • Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - • De ce ati parasit ultima factiune: E prima factiune. • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu • Poza cu /stats: Stats. • Poza cu licentele: Licentele. • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Zero. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da - Informatii din viata reala • Nume / Prenume: Laurentiu Ionut • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Sandokan11 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 •Nick(in joc): Sandokan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde de zi. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece imi place ordinea si discuplina si doresc ca si altii s-o respect asa cum o respect si eu. •Factiunile precedente: Ballas, NG, DNB, SFR, SMURD, TheTriads, TheMafia. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4,2,1,3,3,1,2. •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactiv( The Triads a fost ultima) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Banat, dar filtru nu. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/72/samp034hn.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/856/samp035mq.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Barcs Cristian •Varsta: 11 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
VILLAIN Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Laurentiu. - Acceptat pentru teste Sandokan - Respins ( nu te-am vazut activand in ultima vreme )
Refl3x Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 •Nick(in joc): Refl3xx. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am. •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu cred. •In ce interval orar jucati: cinci-sase ore. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa arestez golanii. •Factiunile precedente: Ballas, The Triads. •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1, 1. •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/805/samp004su.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/825/samp005zug.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da
Refl3x Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 •Nick(in joc): Refl3xx. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am. •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu cred. •In ce interval orar jucati: cinci-sase ore. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa arestez golanii. •Factiunile precedente: Ballas, The Triads. •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1, 1. •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/846/samp002ooy.png/ Sunt si Licentele •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume:Tasca Tiberiu •Varsta:13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
BoBiTza Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 • Nick(in joc): BoBiTza • Ce alte conturi detineti(nick-uri): - • Level-ul : 16 • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos • Sex (M/F): Masculin • Ati fost vreodata arestat sau reclamat? : Niciodata. • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. • In ce interval orar jucati: Joc aprox 8 ore 9 • De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece imi place sa ma ocup doar cu factiuni legale si federale • Factiunile precedente: Smurd, Instructori, Groove, Mafia, Armata, F.B.I, PD • Job secundar actual: Detectiv skill 5 • Rank-uri detinute in factiunile anterioare: -4,4,2,4,2,1,1 • De ce ati parasit ultima factiune: Pentur a ma alatura pd • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu • Poza cu /stats: Click • Poza cu licentele: Licentele. • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da - Informatii din viata reala • Nume / Prenume: Comanici Bogdan • Varsta: 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Fonz Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 • Nick(in joc): fonZ. • Ce alte conturi detineti(nick-uri): --- • Level-ul : 10 • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos • Sex (M/F): Masculin • Ati fost vreodata arestat sau reclamat? : Da,arestat. • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. • In ce interval orar jucati: Cu aproximatie 7 ore. • De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa devin om al legii pentru a mai reduce traficul de materiale si arme si pentru a aresta cati mai multi criminali. • Factiunile precedente: DNB • Job secundar actual: Detectiv • Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 • De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura departamentului • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu • Poza cu /stats: Click! • Poza cu licentele: Click! • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-vanatoare :| • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da - Informatii din viata reala • Nume / Prenume: R. Liviu • Varsta: 14 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Eric Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 (edited) fonZ. - respins ( atitudinea lasa de dorit ) BoBiTza - respins ( nu consider ca poti respecta regulamentul factiunii ) Edited April 27, 2012 by Eric
FALLEN Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): The Star •Ce alte conturi detineti(nick-uri): k1NNoff •Level-ul : 37 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Mascul •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Am avut, numai am •In ce interval orar jucati: Depinde de programul scolar, in general dupa 19:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: A fost factiunea in care am petrecut cel mai mult timp si m-am simtit cel mai bine,iar acu vreau sa ma intorc •Factiunile precedente: Ballas,PD,FBI,DNB,Ust,Grove,Ust •Job secundar actual: News reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,3,2,1,2,3,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu aveam ce face •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: M. Giani •Varsta: Aproape 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da
Eric Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Respins - nu consider ca esti pregatit pentru aceasta factiune
vLn0994 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): vLN0994 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un program anume da de obicei sunt de la ora 6 pana pe la 10 - 11 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Datorita faptului ca este cea mai unita factiune •Factiunile precedente: Grove . PD . NG . Hitman . FBI . PD •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Grove - 1 . PD - 3 . NG - 6 . Hitman - 3 . FBI - 1 . PD - 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece am avut probleme cu pc si nu am putut sa mai detin gm •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 •In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Toader Valentin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Danutzu Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat am fost. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Am un interval de la 8 12 dim si seara 2 3 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot reduce w •Factiunile precedente:Smurd,Triade,sfr,ust,NG,Themafia,Ust,F.B.I •Job secundar actual:News reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,3,3,1,2,3,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pneutr unactivitate.Am avut ceva probleme •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Cont banat •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/dpgzddzal/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/xziw6803v/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Danutz •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Devil. Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 •Nick(in joc): R3b3k •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 6:00-12:00 -> 19:00 - 22:00. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a opri crimele si infractorii din cele 3 orase. •Factiunile precedente: Ballas. •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas - 2 . •De ce ati parasit ultima factiune: Sincer? Nici eu nu stiu.. Am postat la inactivitate, si , cu toate astea, Justin m-a demis. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: Stats. •Poza cu licentele dvs.: Licenses. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - Afk la cai. •In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mitran Valentin •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.