Manelelover Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 •Nick(in joc):Ridiche •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:15:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imiplace sa fiu de partea buna a legii. •Factiunile precedente:Politicieni,Triads •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:2,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Sau schimbat liderii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats:http://i.imgur.com/WMu0N.jpg •Poza cu licentele dvs.:http://i.imgur.com/WMu0N.jpg •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1, nonfp. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Costica •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Tzon Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 •Nick(in joc):Tzon •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat,reclamat de 2 ori..pentru limbaj dar m-am potolit •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:15-22 cu pauze •De ce doriti sa deveniti om al legii:sa prind infractorii,sa confisc materialele si drogurile •Factiunile precedente:Politicieni,SFR •Job secundar actual:News Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:2,2 •De ce ati parasit ultima factiune:deoarece nu era activitate din partea membrilor •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2,pentru limbaj dar m-am potolit • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Mihnea Hociung •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
Eric Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Respins - cand faci aplicatie, astepti sa ma uit eu pe forum, nu ma spamezi in joc pe /w
Negrea18 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Negrea •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 15:00 - 17:00 . 19:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ajut factiunea si sa opresc ilegalitatile •Factiunile precedente: Taxi , DNB , The Triads , Grove Street. •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB -1 , Triads - 2 , Grove 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis , deoarece am avut niste probleme si nu am putut sa fiu activ •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Negrea Alex •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Sayid •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 28 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: nu am un interval specific.. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi plac fortele de ordine •Factiunile precedente: PD, NG •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: PD 6, NG 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am incercat hitman, dar din pacate am picat testele,asa ca revin la fortele de ordine.. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1, faceam weapon skill acum ceva timp.. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Nicolae Bogdan •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sandokan11 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Sandokan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am. •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde de zi , dar pot destul de mult. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece stiu cum e sa fiu un om al legii si pentru ca Perpripiu e unul dintre lideri. •Factiunile precedente: Ballas, DNB, Medici, Mafia, The Triads, SFR, NG. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas -4 , DNB-1, Medici-2, Mafia-1(a venit wipe), TheTriads-2 , SFR-3, NG-2. •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactiv. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/29/samp030kg.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/21/samp031sn.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Barcs Cristian •Varsta: 11 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Costin Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 •Nick(in joc): ZealL •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08:00-12:00>19:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece are lideri si membrii activi si capabili. •Factiunile precedente: DNB/PD/Armata/SMURD/ •Job secundar actual: Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB - 3, PD - 1 , Armata - 1, SMURD - 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Am demisionat, nu ma intelegeam cu unii membri. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da... •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Marius Costin •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Eric Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Respins - ai mai fost in PD si n-ai facut mare treaba
Mariusk Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 •Nick(in joc): RadyX •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 15:00-23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa intru in Departamentul de Politie pentru ca este o factiune serioasa cu membri si lideri activi si capabili •Factiunile precedente: Ballas Fbi Pd Scoala •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas - 3, FBI-3 PD - 1 , Scoala-1 •De ce ati parasit ultima factiune: am considerat ca nu am facut o alegere tocmai buna •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: Licentele •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Marius Radian •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Kugar Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 •Nick(in joc):Kugar •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nici unu •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:in timpul scolii 4-5 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii: •Factiunile precedente:scoala politicienii smurd •Job secundar actual:nici unu •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:scoala 2 politicienii 1 smurd 1 •De ce ati parasit ultima factiune:ma demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:odata •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nici unul momentan • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Cojita cristian •Varsta:21 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
Eric Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Kugar - respins ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=437846&st=0&p=6297188&hl=kugar&fromsearch=1&#entry6297188 ) RadyX - respins ( nu prea te-am vazut on pe server )
Guest Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 (edited) Informatii despre caracter •Nick(in joc): ShaKaLoo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :24 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa amiaza •De ce doriti sa deveniti om al legi: imi place foarte mult sa alerg dupa wanted si sa le dau de "hac" celor care se ocupa cu lucruri necurate •Factiunile precedente: NG , Triade , FBI , Grove , Mafia , UST •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Triade 2 , FBI 3 , Grove 1 , Mafia 2 , UST 5 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica pentru Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/twht0fy4l/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/ey0cwe8ur/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C. Raul •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da[ Edited April 24, 2012 by Guest
denis_pop Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 •Nick(in joc):denis_pop •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da ,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu,niciodata •In ce interval orar jucati:14-17 18-21h •De ce doriti sa deveniti om al legii:Deoarece imi place sa se pastreze ordinea si disciplina intr-o comunitate de oamani. •Factiunile precedente:SMURD,MAFIE •Job secundar actual:Job de mats •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Rank 1 in fiecare factiune •De ce ati parasit ultima factiune:Ultima am parasito deoarece liderul nu prea era respectuos si foarte neresponsabil. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats:http://postimage.org/image/hd0x1dnbf/5bd8de9d/ •Poza cu licentele dvs.:http://postimage.org/image/hd0x1dnbf/5bd8de9d/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:PoP Denis •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
Eric Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Respins - nu consider ca esti pregatit pentru aceasta factiune
florin_alex Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nick(in joc):Pingoo •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da ,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu,niciodata •In ce interval orar jucati: 5+ •De ce doriti sa deveniti om al legii:Deoarece imi place sa se pastreze ordinea si disciplina intr-o comunitate de oamani. •Factiunile precedente: triads the mafia smurd •Job secundar actual:Job de mats •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Rank 2 triads •De ce ati parasit ultima factiune: doream sa incerc si alt ceva. :) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/401/samp175bx.png/ •Poza cu licentele http://imageshack.us/photo/my-images/51/samp173xg.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:george alex •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
VILLAIN Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Pingoo - Respins ( comportamentul tau lasa de dorit )
SeeD Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 •Nick(in joc): mc9 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV) :LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat? :Da ,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa ora 15:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a scapa sv-ul de "infractori" •Factiunile precedente: Scoala,Triads,F.B.I •Job secundar actual: Detective (skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,1,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am avut probleme cu pc-ul ( si din aceasta cauza n-am mai activat in ultimu timp ) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alexandru Ionut •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Madalin Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nick(in joc): Madal1n •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV) :LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat? :Da ,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa ora 16:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa devin om al legii pentru a distruge rata criminalitatii de pe server si pentru a mentine pace si liniste . •Factiunile precedente: SMURD , UST •Job secundar actual: Detective (skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3, 4 •De ce ati parasit ultima factiune: Colegii neintelegatori . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/qdfpqydch/ •Poza cu licentele: http://postimage.org/image/5htffph5d/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 ( Deranjare event ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Guran Madalin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da