Perpripiu Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Mynim@l - repsins , a picat testele FocuStar - acceptat pentru teste
denis_pop Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 •Nick(in joc):denis_pop •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da,numai arestat . •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:9-11 14-20 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca imi place sa pastrez legea si ordinea publica. •Factiunile precedente:SMURD •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru a incerca experiente noi. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats:Nu am 5 posturi pe forum si nu pot pune poza imi cer scuze pentru neplacerile cauzate. •Poza cu licentele dvs::Nu am 5 posturi pe forum si nu pot pune poza imi cer scuze pentru neplacerile cauzate. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Pop Denis •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da,sunt constient de asta.
denis_pop Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 •Nick(in joc):denis_pop •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da,numai arestat . •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:9-11 14-20 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca imi place ordinea intro comunitate de oameni. •Factiunile precedente:SMURD •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru a incerca experiente noisi pentru am perfectiona experienta. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats:http://postimage.org/image/4qo7fl84h/1208540e/ •Poza cu licentele dvs: http://postimage.org/image/9nao9qt1z/72bf45de/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Pop Denis •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da,sunt constient de asta.
Guest Valentin Trofin Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 •Nick(in joc):RiscX •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Erader •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:16:00 - 20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Doresc sa ajut Politia ptr. a mentine linistea publica •Factiunile precedente:Smurd,SFR,DNB,The Mafia •Job secundar actual:NR •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 5 in Smurd,rank 2 in SFR,rank 1 in DNB,rank 3 in The Mafia •De ce ati parasit ultima factiune:Vreau sa incerc in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:banat aiurea,aveam bug •Poza cu /stats:/stats •Poza cu licentele dvs.:/licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:--- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Valentin •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da Si inca ceva vreau sa stiti:Am fost plecat ceva timp din tara si de asta nu prea am fost on pe sv,si...sunt un om de echipa
robybu Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): robybu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da,numai arestat . •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am fost de partea legii mult timp in trecut de alungul anilor si mi-am facut treaba. Mi s-a facut dor si vreau sa reintru si sa imi fac foarte bine treaba. •Factiunile precedente: DNB,FBI,PD,Scoala, UST •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB - 2 , FBI- 5 , PD - 1, Scoala - 1 , UST - 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Factiunea nu ma reprezenta. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://img841.imageshack.us/img841/3918/samp081lb.png •Poza cu licentele dvs: http://****.us/f/825/samp082ap.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Afk la cai 8-| • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Robert •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Sunt constient. Multumesc
Perpripiu Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 RiscX - Respins robybu - Respins esti pe blacklist.
Mihnea Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): HkR •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :37 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde •De ce doriti sa deveniti om al legii: Asa sunt obisnuit •Factiunile precedente:Scoala PD UST •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: pd - 6 , ust - 1 , scoala 4 •De ce ati parasit ultima factiune: Factiunea nu ma reprezenta. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihnea •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Senzo Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Senzo •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: Nu am unul anume •De ce doriti sa deveniti om al legii: •Factiunile precedente: Politicieni,Grove,Scoala,FBI,PD,Hitman,Ballas,Smurd •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Rank 4 - PD •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/cwej2l0f1/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/dzynejl25/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 ( Limbaj , bugbuse ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Of Course Informatii din viata reala •Nume / Prenume: George Neagu •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Of course
focuS Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):FocuStar •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:6-8 14-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii:pt ca imi place si vreau sa aleg calea dreptati •Factiunile precedente:sfr,dnb,ng •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2 cel mai mare in sfr •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Raul •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da
Eric Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 (edited) Respins - nu cred ca esti pregatit pentru aceasta factiune Edited April 20, 2012 by Eric
bYscuYte Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Claudell •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa masa mai mereu , dimineata sunt la scoala •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si e frumos. •Factiunile precedente: TheTriads , PD , SFR •Job secundar actual: --//-- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 , 2 , 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Lider inactiv •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 ( non-fp ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Claudiu Marian •Varsta: 16ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Eric Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Respins - nu consider ca esti pregatit pentru aceasta factiune
Bytza Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Bytza •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dimineata si seara . In weekend aproape tot timpul. •De ce doriti sa deveniti om al legii: vreau sa pun capat crimelor si sa arestez faptasii care au ucis. •Factiunile precedente: SFR,PD,TheMafia,Ballas,GroveStreet •Job secundar actual: --//-- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,1,1,1,3 •De ce ati parasit ultima factiune: vreau sa devin din nou un om al legii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 ( deranjare event ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Gabriel Ionut •Varsta: 16ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Guest Valentin Trofin Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 •Nick(in joc):RiscX •Ce alte conturi detineti(nick-uri):--- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat de 2 ori •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:16:00-20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Doresc sa vad cum e sa fiu in PD •Factiunile precedente:Smurd,SFR,UST,The Mafia •Job secundar actual:Taximetrist •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 3 in toate •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa-mi incerc nocorul in PD,dar cred ca o sa fiu respins deoarece o sa zica ca am fost inactiv,am fost plecat din tara •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:--- •Poza cu /stats:here •Poza cu licentele dvs.:here •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:--- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Valentin •Varsta:12 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
Lazyb0y Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Notram •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa ora 14:00. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa pun capat crimelor si sa ajut factiunea. •Factiunile precedente: SFR,PD,Hitman •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3-3-1 •De ce ati parasit ultima factiune:Nu am avut destul timp pentru a activa •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats:http: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei Stefan •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Perpripiu Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Bytza, Notram - acceptati pentru teste RiscX - respins
lolflamE Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Hawx •Ce alte conturi detineti(nick-uri): [Mr]Semos •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: aresta •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: depinde de timpul meu liber •De ce doriti sa deveniti om al legii: pt a apara cetatenii •Factiunile precedente: ballas,mafia,fbi,ust,triads,dnb,ballas,politicieni •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1,2,1,2,3,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: pt a intra aici •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: G. George •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Eric Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Respins - nu consider ca esti pregatit pentru aceasta factiune
RaresW Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Rares_Viper22 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu stiu exact , dar stau peste 3 ore pe zii •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa opresc crimele si lucrurile necurate si coruptia •Factiunile precedente: Politicieni •Job secundar actual: Detectiv , Rank=3 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank=2 •De ce ati parasit ultima factiune: Deaoarece doream sa incerc ceva mai serios si mai atractiv si sa fiu coleg cu amicul meu eemy •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/j8wugi1kr/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/wgk5b9wyh/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am warnuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Gutu Rares Alexandru •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da
Eric Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Respins - nu consider ca esti pregatit pentru aceasta factiune
Guest Messi. Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 •Nick(in joc):Funky. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:11:00 - 16:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imi place foarte mult factiunea si are un lider serios. •Factiunile precedente:Ballas, Armata. •Job secundar actual:Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3, 2. •De ce ati parasit ultima factiune:Am fost inactiv , dar de acum in colo o sa fiu activ. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da. •Poza cu /stats:Stats. •Poza cu licentele dvs.:Licenses. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Gabriel •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da. #De acum in colo o sa fiu activ!