Guest cLn Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 •Nick(in joc):RiscX •Ce alte conturi detineti(nick-uri):eRader,FireStar •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:16:00 - 20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Vreau sa ajut Politia ptr. a pastra linistea publica •Factiunile precedente:SMURD,POLITICIENI,SFR •Job secundar actual:--- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2 in toate •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc si altceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats:click •Poza cu licentele dvs.:click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:nu am avut warn-uri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Trofin Valentin •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: da
RegionaL Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 •Nick(in joc): Sille •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F): masc •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD? nu •In ce interval orar jucati: 13-00 21-00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece este o factiune foarte unita si foarte respectata •Factiunile precedente: ballas •Job secundar actual: arms dealer •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 3 ballas •De ce ati parasit ultima factiune: Deroarece am vrut sa ma alatur legi •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp949.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/818/samp950.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 motive affk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Adrian •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
Sayid Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 aplicatie respinsa ( ai fost banat pentru bug abuse, nu-mi oferi incredere )
Iady_d Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Informatii despre caracter • Nick(in joc): lady_d • Ce alte conturi detineti(nick-uri): - • Level-ul : 7 • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS • Sex (M/F): Feminin • Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestata • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu • In ce interval orar jucati: Dimineata si Seara • De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa scapam de infractori :X • Factiunile precedente: Consilieri / SMURD / Ballas • Job secundar actual: Arm's Dealer , Urmeaza Detective • Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilieri - 3 ||| SMURD - 4 ||| Ballas 3 ||| • De ce ati parasit ultima factiune: Vroiam sa ma alatur de partea legi • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu • Poza cu /stats: • Poza cu licentele dvs.: / din lipsa banilor nu mi-am putut permite restul licentelor. Dar o sa le iau cat de curand. • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - AFK La Pariuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala • Nume / Prenume: Andreea Denisa • Varsta: 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Dap
Guest Valentin Trofin Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 •Nick(in joc):eRadEr •Ce alte conturi detineti(nick-uri):--- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):SF •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:16:00 - 20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Ca sa ajut Politia ptr. a mentine linistea publica •Factiunile precedente:Smurd,SFR,DNB,UST •Job secundar actual:NR •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2 in Smurd si in celelalte rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru a devenie om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:banat aiurea •Poza cu /stats:postimage.org/image/z5zsv823j/ •Poza cu licentele dvs.:postimage.org/image/52la39yu7/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:--- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Trofin Valentin •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
Sayid Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 lady_d - respinsa ( nu te vad pe sv ) eRadEr - respins ( nu cred ca ai destula experienta pentru aceasta functie )
eemy51 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 •Nick(in joc):eemy51 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:NU •In ce interval orar jucati:16-23(in vacante si mai mult. Uneori si dimineata) •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a mentine in siguranta cetatenii cinstiti si pentru a prinde nelegiuitorii •Factiunile precedente:Politicieni •Job secundar actual:Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:5 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru a intra in pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:NU •Poza cu /stats:http://img854.imageshack.us/img854/57/samp086y.png •Poza cu licentele dvs.:http://img705.imageshack.us/img705/5571/samp087up.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Nita Cristian Emanuel •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
Sayid Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 eemy51 acceptat pentru teste ( iti acordam o sansa )
alecs. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 •Nick(in joc):Alecs •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Depinde de zi •De ce doriti sa deveniti om al legii:Membrii si lideri de nota 20+ •Factiunile precedente:PD-FBI-HITMAN-GROVE-ARMATA •Job secundar actual:Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2-6-3-3-1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa intru in Hitman da nu s-a putut •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Alex •Varsta:19 + •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da # Am avut o perioada de inactivitate...dar am revenit
FullSpeed Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Alecs - respins ( ai avut o sansa si ti-ai batut joc de ea )
alecs. Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 •Nick(in joc):Alecs •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Depinde de zi •De ce doriti sa deveniti om al legii:Membrii si lideri de nota 20+ •Factiunile precedente:PD-FBI-HITMAN-GROVE-ARMATA •Job secundar actual:Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2-6-3-3-1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa intru in Hitman da nu s-a putut •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Alex •Varsta:19 + •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da # Am avut o perioada de inactivitate...dar am revenit
Mugur95 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 •Nick(in joc): Mugur •Ce alte conturi detineti(nick-uri):-Mgr •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 11:00 - 15:30 , 21:00- 24:00+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: vreau sa scap orasul de infractori •Factiunile precedente: sfr ust grove ballas pd hitman •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: . •De ce ati parasit ultima factiune: m-am lasat o perioada de samp •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume : mugur petre •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da # Am avut o perioada de inactivitate...dar am revenit
Perpripiu Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Alecs - doar ce ai fost respins cu un rand mai sus Mugur - Acceptat pentru teste
Dony Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 •Nick(in joc): Dedrick_Writh •Ce alte conturi detineti(nick-uri): --- •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde de program. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost in factiune si mi-a facut placere.Doresc sa fiu baiat bun. •Factiunile precedente: PD/NG/FBI/SMURD/Mafia •Job secundar actual: --- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2/1/3/4/1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactiv in perioada aceea. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imgur.com/7mzOR,8M3io •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/7mzOR,8M3io#1 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: () • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C. Ionut-Adrian •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Piratz Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):aLexiFr •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:16:00 - 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru e mentine siguranta oraselor ! •Factiunile precedente:SMURD,UST •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:SMURD 2 ; UST 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc altceva. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats:Stats •Poza cu licentele dvs.:Licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 (afk la cai) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Andrian Alex •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur
Guest Ionut Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 •Nick(in joc): Ionut •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Ionut1(cu mult inainte de wipe) •Level-ul : 39 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da(ambele). •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 15:00 pana seara(in vacant si dimineata). •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa apar tara de infractori si corupti. •Factiunile precedente: PD(5),NG(6),DNB(6),PD(3),SFR(1) SI TRIADS(1). •Job secundar actual: None. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 5,6,6,3,1,1. •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece mie mereu mi-a placut in politie am activat 1 an aici cu lideri de nota 10 si vreau sa imi continui activitatea. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/687/samp000ggh.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/198/samp001pwr.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Nae Ionut •Varsta: 16(fac 17 pe 1 august) •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Perpripiu Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 aLexiFr - acceptat pentru teste Ionut - acceptat pentru teste
Danutzu Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat am fost. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Am un interval de la 8 12 dim si seara 2 3 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot reduce w •Factiunile precedente:Smurd,Triade,sfr,ust,NG,Themafia,Ust,F.B.I •Job secundar actual:News reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,3,3,1,2,3,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pneutr unactivitate.Am avut ceva probleme •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Cont banat •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/kem8ib52b/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/4em4ing05/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Danutz •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
FALLEN Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): The StaR •Ce alte conturi detineti(nick-uri): k1NNoff •Level-ul : 37 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): SF •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Am avut,numai am •In ce interval orar jucati: Cand am timp,de obicei dupa amiaza •De ce doriti sa deveniti om al legii: A fost factiunea in care am stat cel mai mult si unde m-am simtit cel mai bine •Factiunile precedente: Ballas,PD,FBI,DNB,Ust,grove •Job secundar actual: N-am •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,3,2,2,3 •De ce ati parasit ultima factiune: Am avut niste probleme cu cativa membri •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Banat,prin luna iunie a anului trecut •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihalache Giani •Varsta: 15 ani,aproape 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Perpripiu Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Danutzu - acceptat The StaR - respins, din cate am inteles trebuia sa ai black list.
Stefan Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 •Nick(in joc):Mynim@l •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 14:00-17:00 19:00:21:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am fost de partea ledi dar in FBI si mia placut foarte mult asa ca vreau sa intru in PD sa apar orasul de rau facatori. •Factiunile precedente:TheMafia,FBI,SFR •Job secundar actual:Detectiv (skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1:2:1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu mam putut acomoda/ •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/1hcgzo/5 •Poza cu licentele dvs.: http://tinypic.com/r/2nulzsj/5 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Adrian Andrei •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
focuS Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):FocuStar •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:6-8 14-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii:pt ca imi place si vreau sa aleg calea dreptati •Factiunile precedente:sfr,dnb,ng •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 2 cel mai mare in sfr •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Raul •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da