Karmaoriginal Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): ElderGad •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu,niciodata •In ce interval orar jucati: Dimineata intre orele 8:00-11:00 si seara intre orele 8:00 si 2:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: In aceasta factiune am stat cel mai mult inainte de mare schimbare(wipe) si m-am simtit foarte bine,merita sa aplic din nou •Factiunile precedente: Pd,smurd,scoala •Job secundar actual: Detective rank 5 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://img40.imageshack.us/img40/7379/samp044gbq.png •Poza cu licentele dvs.: http://img40.imageshack.us/img40/7379/samp044gbq.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: F. Mugur •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Valentinho208 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 •Nick(in joc):Valentinho208 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nu •Level-ul :6 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat de 2-3 ori •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:aproape toata ziua cand nu sant la scoala •De ce doriti sa deveniti om al legii:imi place ordinea si sa fac dreptate •Factiunile precedente:Medic •Job secundar actual:Camionagiu •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:pliktiseala •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://imgpload.hi2.ro/do.php?img=238 •Poza cu licentele dvs.: http://imgpload.hi2.ro/do.php?img=239 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Boar Valentin •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: da
luci0498 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Blitz •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am alte conturi. •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LosSantos. •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Am fost arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu,niciodata si nici nu cred ca voi avea. •In ce interval orar jucati: dimineata si seara. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca vreau sa mentin strada linistita. •Factiunile precedente: Ballas •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 3 - Ballas •De ce ati parasit ultima factiune: M-am lasat de LM pentru o perioada,dar m-am apucat iar. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - Afk la cai (m-am dus 5 min la baie si m-am trezit cu warn...) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da,desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Livint Lucian •Varsta: 13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Bineinteles.
Sayid Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Azazel acceptat pentru teste ( iti acordam o sansa ) ElderGad - respins ( ai fost demis recent ) Valentinho208 - respins ( nu te incadrezi in cerintele date, ai nevoie de level 7 ca sa poti aplica ) Blitz - respins ( nu cred ca inca esti pregatit pentru aceasta functie )
Valentinho208 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 •Nick(in joc):Valentinho208 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nu am •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat de 5 ori •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:in timpul liber aproape toata ziua....dar in timpul scoli intre 5 si 23:00 daka nu mai mult •De ce doriti sa deveniti om al legii:imi place sa fac drepatate •Factiunile precedente:Medic •Job secundar actual:Camionagiu •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pliktiseala mare •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats:http://imgpload.hi2.ro/do.php?img=240 •Poza cu licentele dvs.:http://imgpload.hi2.ro/do.php?img=241 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:niki unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Boar Valentin •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
Sayid Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 aplicatie respinsa ( tocmai ce ai fost respins in aplicatia precedenta )
FighT199 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 •Nick(in joc): FighT •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -- •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: da,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 15:00-23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca este o factiune pentru apararea legi si cu lideri de treaba. •Factiunile precedente: SFB,Triads,DNB,Scoala. •Job secundar actual: Detectiv (Skill-5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SFR(1) , DNB(2) , Triads(2) , Scoala(2) , FBI(1) •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca erea o factiune deloc serioasa. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da am avut ban pentru 3warnuri. •Poza cu /stats: Stats •Poza cu licentele dvs.: Licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: -- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Florin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
FullSpeed Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 FighT- respins ( experienta insuficienta pt. aceasta factiune )
focuS Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 •Nick(in joc): FocuStar •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:6-8 si 14-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii:vreau sa fiu om al legi si sa incerc s afac ceva bun pt srv •Factiunile precedente:sfr,dnb •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:sfr 2 dnb 1 •De ce ati parasit ultima factiune:am fost demis deoare ce mam certat cu un anumit player •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2 primu il am ca am derajat un event dar nu stiam ca se tine event in acel loc iar al doilea deoarece am dat /q pt ca aveam mats vreo 20 k si aveam wanted si ma urmareau copii • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Raul •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
aRahida. Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):arahida •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat... •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:14-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imi place sa fac drepatate PENTRU UN ORAS MAI CURAT. •Factiunile precedente:Consilieri , DNB,Ballas,NG •Job secundar actual:Detectv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3Consilieri •De ce ati parasit ultima factiune:Am fost concediat. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1-afk cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Ionut •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da
Sayid Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 FocuStar - respins ( nu cred ca esti destul de pegatit pentru aceasta functie ) arahida - respins ( inactiv )
Tudix Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 •Nick(in joc): bL@cK •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 27 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati: in vacanta mai mereu, iar in timpul scolii dupa ora 15:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fie liniste pe strazile celor 3 orase. •Factiunile precedente:NG, Ballas, NG •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: ng 5, ballas 1, ng 5 •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa intru in hitman •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 - quit in /tie • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: T. Bogdan •Varsta: fac 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Desigur
Mfoch Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 •Nick(in joc): MegaFoch •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati: 18-22 (momentant mai mereu) •De ce doriti sa deveniti om al legii: sa prind mafioti •Factiunile precedente:scoala •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune:plictiseala, nu am nimic de facut acolo •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mitu Daniel •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 MegaFoch - respins ( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411028&st=125 )
kRaYnEEEEEEE Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 •Nick(in joc): kRaYnEEEEEEE •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -nicii unu •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati: in vacanta mai mereu,si al scolii cate 3-4 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fie liniste pe strazile celor 3 orase. •Factiunile precedente:Ballas Dnb Scoala politicieni •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas 1 Politicieni 2 Dnb 4 Scoala 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa intru in f.b.i •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/42/samp051u.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/62/samp052it.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 - nu stiu de ce • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mocanu Bogdan •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Desigur
Stefan Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 •Nick(in joc): Mynim@l •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 8 (182/36)rp •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu ma inteleg bine cu ei. •In ce interval orar jucati: 14-21 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a asigura securitatea cetatenilor sa fiu un membru respectat al departamentului de politie. •Factiunile precedente: F.B.I;THE MAFIA •Job secundar actual: Detectiv (skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: F.B.I(rank 2) THE MAFIA(rank 1) •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura departamentului de politie •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/rbwkug/5 •Poza cu licentele dvs.: http://tinypic.com/r/1enp1z/5 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Am 1 avertismente.Am dat /q su wanted.:( • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Adrian Andrei •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Bineinteles,consider ca aceste elemente duc la bunul mers al unei factiuni mari, serioase. Multumesc.
Sl3nder Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick(in joc): Alexus •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 5+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa prind infractorii, sa fac lege in LS/SF/LV, sa ii pun pe criminali in inchisoare, etc. •Factiunile precedente: SMURD, Triads, National Guard, Da Nang Boys. •Job secundar actual: Detectiv (skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SMURD(rank4) Triads(rank2) National Guard(rank4) Da Nang Boys(rank5) •De ce ati parasit ultima factiune: Am parasit ultima factiune(DNB) deoarece am avut si 5 luni si ceva in factiune..omul m-ai iese odata si odata dintr-o factiune si vreau sa fiu de partea legii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, ban 7 zile pt deranjare event.. nu a fost cu intentie. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/269/samp263if.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/837/samp262n.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da, am luat la cunostinta Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Roman Alex •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da, am inteles
Sayid Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Alexus acceptat pentru teste ( iti acordam o sansa ) Mynim@l - respins ( nu cred ca ai destula experienta )
Lazyb0y Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 •Nick(in joc): Notram •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Acum ca a venit vacanta , aproape toate ziua , dar in general dupa ora 14:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la prinderea infractorilor. •Factiunile precedente: Triads,PD,Hitman •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Triads-1 ;PD-3 ; Hitman-2 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu aveam suficient timp sa activez •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Stefan Andrei •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Notram acceptat pentru teste ( cred ca meriti o sansa )
Makedonu09 Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 •Nick(in joc): Makedonu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu, niciodata •In ce interval orar jucati: 16:00 - 24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a scapa orasul de infractori. •Factiunile precedente: Smurd, Grove. •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Smurd 3, Grove 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa fac ceva legal. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/338/samp026yp.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Hristu Danciulescu •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
Costin Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 •Nick(in joc): ZealL •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Toata ziua ca este vacanta. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost in aceasta factiune si mi-a placut. Vreau sa imi incerc iar norocul poate mai primesc o sansa. •Factiunile precedente: PD/NG/DNB/SMURD/SFR •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1/1/3/3/1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a incerca ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-AFK la cai:) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Perianu Marius Costin •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da