FullSpeed Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Akon - respins ( nu te vad pe server , experienta 0 )
SDK Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 •Nick(in joc): kiszeN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: In vremurile astea este inevitabil sa scapi nepostat , deci da . •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Din cate stiu eu ,nu •In ce interval orar jucati: Cand nu sunt la munca . •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ma batea gandul de ceva vreme sa aplic , a venit momentul acum . •Factiunile precedente: San Fierro Rifa , Triadele , Biroul Federal de Investigatii , Hitman , Triadele . •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 2 2 3 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Jail exagerat de mult . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Am acumulat 3 warn-uri acum ceva timp . •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: M.Ionut •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Affirmative .
Karmaoriginal Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): ElderGad •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu,niciodata •In ce interval orar jucati: Dimineata intre orele 8:00-11:00 si seara intre orele 8:00 si 2:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: In aceasta factiune am stat cel mai mult inainte de mare schimbare(wipe) si m-am simtit foarte bine,merita sa aplic din nou •Factiunile precedente: Smurd,Scoala •Job secundar actual: Detective rank (almost 4) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica pentru Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://img23.imageshack.us/img23/4328/samp023bwo.png •Poza cu licentele dvs.: http://img35.imageshack.us/img35/1897/samp024out.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: F. Mugur •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
FullSpeed Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 kiszeN - acceptat pentru teste ElderGad - acceptat pentru teste
Guest Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 (edited) Informatii despre caracter •Nick(in joc): ShaKaLoo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :22 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa amiaza •De ce doriti sa deveniti om al legi: imi place foarte mult sa alerg dupa wanted si sa le dau de "hac" celor care se ocupa cu lucruri necurate :) •Factiunile precedente: Triade , FBI , Grove , Mafia , UST •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Triade 2 , FBI 3 , Grove 1 , Mafia 2 , UST 5 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica pentru Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C. Raul •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da # edit poza cu licentele Edited March 21, 2012 by Guest
KataGreen Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): KataGreen •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legi: Imi place dreptatea si vreau sa ajut la "curatirea" San Andreasului •Factiunile precedente: SMURD DNB UST •Job secundar actual: News Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SMURD 2 DNB 2 UST 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Dorinta de a incerca lucruri noi incluzand spiritul de aventura •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Catalin iliescu•Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 ShaKaLoo - respins ( "Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am" , eu vad ca ai 2 ) KataGreen - respins ( nu prea te vad pe sv )
sorin200913 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 •Nick(in joc):ReyYko •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat si Reclamat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:14:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa ajut la prinderea criminalilor •Factiunile precedente:Consilieri , The Mafia •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Rank 2 , Rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut ssa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da 7 zile •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2 warnuri pt afk la cai..doar ce scriam ceva pe mess si reveneam.. dar vanatorii • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Sorin Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
FullSpeed Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:2 warn motiv afk la cai neatentie.. ReyYko - respins ( Informatii din viata reala nu stii sa ne dai ? ) # ai gresit modelul de aplicatie ## degeaba ai dat edit.
Guest Mihai Razvan Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 • Nick ( in joc ) : Colinzink. • Ce alte conturi detineti ( Nick`uri ) : -. • Level`ul : 21. • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV ) : LS. • Sex (M / F ) : M. • Ati fost vreodata arestat sau reclamat ? : Arestat. • Ati avut / aveti probleme cu cineva din Factiunea PD ? : N / A. • In ce interval orar jucati : 9.00 - 13.00 si 21.00 - 24.00. •De ce doriti sa deveniti om al legii : Factiune organizata + membri activi. • Factiunile precedente : NG, Triads, PD, Mafia, Triads. • Job secundar actualn : Detectiv. • Rank`uri detinute in Factiunile anterioare: 3, 4, 1, 3, 4. • De ce ati parasit ultima Factiune ? : Am vrut ceva nou. • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe IP ? : N / A. • Poza cu /stats : http://postimage.org/image/4musvn4nl/ • Poza cu licentele dvs : http://postimage.org/image/9k3s30h8x/ • Numarul de Warn`uri avute in momentul cand Postati si motivele : 0. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [ dias si politia rutiera ] ? : Da. Informatii din viata reala : • Nume / Prenume : I.Cristian. • Varsta : 16. • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu`si au rostul ? : Da. Am Postat eu pentru el, deoarece are Suspend, sper sa nu fie vreo problema. :)
Guest Advanced12 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 •Nick(in joc): Advanced12 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 09:30-14:00,15:00-19:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa asigur linistea si pacea in oras. •Factiunile precedente: SMURD •Job secundar actual: Trucker( il schimb in detectiv indata daca e cazul). •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa incerc ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/210/66175357.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/f/600/29396833.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Trasca Robert •Varsta: 14 in curand 15. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Sayid Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Colinzink. acceptat pentru teste ( iti acordam o sansa ) Advanced12 - respins ( nu te vad in joc )
Outcast Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Anndrei •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu am avut probleme cu nici un membru al factiunii PD •In ce interval orar jucati: Cand am timp deobicei dupa amiaza ca dimineata sunt la scoala •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am observat ca este o factiune serioasa si fiecare stie ce are de facut •Factiunile precedente: FBI,Grove,Hitman,SFR •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 2,Grove rank 5,FBI rank 4,Hitman rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca am avut o mica perioada de inactivitate •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:da •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/yv7udvcun/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/c58pkvtn3/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Zatreanu Andrei •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
aRahida. Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 •Nick(in joc): aRahida •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da... •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp, de obicei intre 15:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa devin om al legii deoarece este o factiune foarte respectata. •Factiunile precedente: Consilieri •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Mi-am dat demisia, am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Pe IP. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ionut •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
FullSpeed Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Anndrei - acceptat pentru teste aRahida - respins ( inactiv )
Mugur95 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 •Nick(in joc): Mgr •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Mugur- •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da... •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp, de obicei intre 12:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa devin om al legii deoarece este o factiune foarte respectata. •Factiunile precedente: Consilieri •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Mi-am dat demisia, am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 afk cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mugur •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
LoveLess Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): LoVeLess •Ce alte conturi detineti(nick-uri): LoVeLe •Level-ul : 31 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu am avut probleme cu nici un membru al factiunii PD •In ce interval orar jucati: Cand am timp. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa ajut factiunea contra criminalilor •Factiunile precedente: Hitman, Grove, Ballas •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas-rank 3,Grove rank 5,,Hitman-rank 4 •De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza unei probleme personale. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:da •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/65x338l0h/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/4fe21r3hd/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Mackensen Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Mackensen •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul: 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): SF •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da, arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 14:00-16:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place ordinea! •Factiunile precedente: Armata •Job secundar actual: Taximetrist •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: General •De ce ati parasit ultima factiune: Inactiv •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://img214.imageshack.us/img214/2743/samp049e.png •Poza cu licentele dvs.: http://img818.imageshack.us/img818/6018/samp050kr.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: George •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Sayid Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 LoVeLess - respins ( tupeul tau inca lasa de dorit ) Mackensen - respins ( pe langa acea inactivitate, nu te vad in joc )
sorin200913 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 •Nick(in joc):ReyYko •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:14:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa ajut la prinderea criminalilor •Factiunile precedente:Consilieri , The Mafia •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Rank 2 , Rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2 warnuri din cauza vinatorilor • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Sorin Ciprian •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Lolzeye Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 •Nick(in joc): MultiHunter •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu am avut probleme cu nici un membru al factiunii PD •In ce interval orar jucati: intre orele 12:30-17:0 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Fiindca este o factiune serioasa cu membri buni si foarte frumoasa •Factiunile precedente: Sfr,Medic •Job secundar actual: CarJacker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 1 Medic, Rank 2 Sfr •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca mam mutat si nam mai jucat si de asta am fost dat afara •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihnea Andrei •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Lolzeye Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 •Nick(in joc): MultiHunter •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu am avut probleme cu nici un membru al factiunii PD •In ce interval orar jucati: intre orele 12:30-17:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Fiindca este o factiune serioasa cu membri foarte buni si de cand joc samp vreau sa intru in pd •Factiunile precedente: Sfr,Medic •Job secundar actual: CarJacker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 1 Medic, Rank 2 Sfr •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca mam mutat si nam mai jucat si de asta am fost dat afara •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Nu Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihnea Andrei •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da scz pentru a doaua postare :| daca o vedeti pe prima e gresita a doaua e corecta :) scz
FullSpeed Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 ReyYko - respins ( nu cred ca esti destul de experimentat pentru aceasta factiune ) MultiHunter - respins ( detii un job ilegal )