Sayid Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Odata ce ai primit raspunsul la aplicatie, te rog sa nu mai postezi aici .
pHanTTasY Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): shoarecs •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a scapa orasele Los Santos, Las Venturas si San Fierro de criminali. •Factiunile precedente: Triads, FBI, NG, UST •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4,1,2,3 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca am vrut sa fac parte din Police Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Razvan •Varsta: 17 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
YaHuU Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): YaHuu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Only •Level-ul :19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Ambele. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Hmm.., nu •In ce interval orar jucati:14:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a reduge DM-ul si adrenalina. •Factiunile precedente:LF , Mafia , Ballas •Job secundar actual: Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: LF - 2 , Mafia 4 , Ballas - 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Prea multa plictiseala. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: Click •Poza cu licentele dvs.: Click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Sarbu Ionut •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
Sayid Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 YaHuu acceptat pentru teste ( activ, iti acordam o sansa )
wHere Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Nick(in joc): wHere •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :22 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un interval orar fix..joc cand am timp •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac dreptate, sa prind infractorii •Factiunile precedente:UST, Triade, SFR, Mafia, FBI •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: UST-5,Triade-3,SFR-3,Mafia-2,FBI-2 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca vreau sa intru in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2 (1- m-am duelat cu Adi...si a considerat ca merit warn 2-am facut bug abuse de interior) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Amin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da
Danutzu Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Piki •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Ambele •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Nu am un interval de timp ,intru cand mi se zice si cand e nevoie si inca ceva joc cam 5-6 ore pe zi .si in week-ent cam 8-9 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot face parte din cea mai tare echipa si sa pot fi om al legii. •Factiunile precedente:Smurd,Triade,Sfr,Ust,Ng,TheMaifa,Scoala,Sfr. •Job secundar actual:None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,3,1,3,2,3,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am parasti sfr deoarece am vrut sa aplic PD si sa raman aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Banat a fost pentru acumulare 3 advertismente dar in rest nu . •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru afk :D • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Danut Ionel •Varsta:16 anisori •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Danutzu Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Piki •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Ambele •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Nu am un interval de timp ,intru cand mi se zice si cand e nevoie si inca ceva joc cam 5-6 ore pe zi .si in week-ent cam 8-9 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot face parte din cea mai tare echipa si sa pot fi om al legii. •Factiunile precedente:Smurd,Triade,Sfr,Ust,Ng,TheMaifa,Scoala,Sfr. •Job secundar actual:None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,3,1,3,2,3,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am parasti sfr deoarece am vrut sa aplic PD si sa raman aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Banat a fost pentru acumulare 3 advertismente dar in rest nu . •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru afk • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Danut Ionel •Varsta:16 anisori •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
FullSpeed Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Danutzu - respins ( cate aplicatii ai de gand sa faci intr-o zi ? )
Zachary Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Informatii despre caracter • Nick(in joc): Strict • Ce alte conturi detineti(nick-uri): - • Level-ul : 7 • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos • Sex (M/F): Masculin . • Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat . • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu . • In ce interval orar jucati: Joc cand am timp . • De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac dreptate, sa prind infractorii • Factiunile precedente: Politician , Ballas . • Job secundar actual: Trucker . • Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 , 1 • De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis pentru ca am luat ban 30 zile . • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, am avut ban . • Poza cu /stats: /stats • Poza cu licentele dvs.: /licenses • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da ! Informatii din viata reala • Nume / Prenume: C. Narcis • Varsta: 14 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da !
Sayid Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 aplicatie respinsa ( te vad foarte rar in joc si nu cred ca esti capabil pentru aceasta sansa )
I am Mitzu Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 •Nick(in joc): Mitzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul: 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da , am fost arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 4-5 h/zi intre orele 15:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa fiu de partea legii deoarece aici este mult mai multa responsabilitate si bun simt fata de celelalte factiuni si aici pot ajunge cineva . •Factiunile precedente: Hitman , LF , F.B.I , DNB , Armata •Job secundar actual: Detectiv [ Skill 5 ]. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Hitman - 4 , F.B.I - 3 , LF - 3 , DNB - 2 , Armata - 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece acolo nu era o coordonare destul de buna si factiunea , incet incet , urma sa se duca de rapa. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: / stats •Poza cu licentele dvs.: / licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Am 1 avertisment de la Adi deoarece am alergat in cercuri fara sa'mi dau seama . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. •Nume / Prenume: Mihai •Varsta: 17 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Sigur • PS : Am avut o perioada de inactivitate din cauza unor probleme in familie , stiu ca nu am fost prea mult timp online in ultima vreme dar vreau sa imi reiau activitatea ! Multumesc !
lolflamE Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Hawx •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: pt a ajuta departamentul •Factiunile precedente: ballas,fbi,mafia,ng,dnb,politicieni,triads •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,1,5,2,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune: pt a intra in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat pt 3 warnuri •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Tenea Mihai •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Beneinteles.
Sayid Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Mitzu - respins ( nu te vad in joc ) Hawx - respins ( excursionist )
Guest LastKiss Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 •Nick(in joc): Skynnnet •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 24 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: pt a ajuta departamentul •Factiunile precedente: Triade(4) ; UST (2) ; Scoala (3) ; SFR (4) ; Grove (1) •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 2 3 4 1 •De ce ati parasit ultima factiune: pt a intra in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 ( cand aveam level 6,pt vanatoare ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ionut •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
FullSpeed Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Skynnnet - acceptat pentru teste (meriti o sansa )
TaofiK^^ Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): TaofiK •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dupa ora 15:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi doresc sa devin un om al legii deoarece , aici exista mai multe responsabiltati si indatoriri , printre care si cele cetatenesti ! •Factiunile precedente: Consilier , Medici , FBI •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 ,3 , 2 •De ce ati parasit ultima factiune: am parasit ultima factiune deoarece vroiam sa activez in HITMAN ! •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, ban-at ! •Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/526/samp003hj.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/f/829/samp004ah.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - AFK cai ! • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Pindaru George •Varsta: 20 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur , sunt constient de aceste lucruri !.
SeeD Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 •Nick(in joc): mc9 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 16:00 - 02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a scapa sv-ul de "infractori" •Factiunile precedente: Triade; Scoala ; F.B.I •Job secundar actual: Detectiv (Skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 5,2,2,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in Hitman..... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alexandru Ionut •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 TaofiK - respins ( inactiv in ultimul timp ) mc9 - respins ( ai mai avut o sansa, nu ai stiut sa tii de ea )
Guest Jairoo Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 •Nick(in joc): Jairoo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:30- 01:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost si mi-a placut •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/a45e8dlbz/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/v2bk6gl6n/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn - nu stiam ca nu e voie afk la pariuri. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Petria Daniel •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jairoo - acceptat pentru teste ( iti acordam o ultima sansa datorita faptului ca ne placea activitatea ta )
meetique Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 •Nick(in joc): .Mitica •Ce alte conturi detineti(nick-uri): ScaRaMouche •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 21:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru a apara orice player de lucrurile rele •Factiunile precedente: smurd •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 in smurd •De ce ati parasit ultima factiune: pentru a intra in pd :D •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/27/samp040fi.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/35/samp041re.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Zauca Mitica-Andrei •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da