Sayid Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 HashisH acceptat pentru teste ( capabil,serios ) PD nu mai recruteaza !
Guest BlackSwordd Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 •Nick(in joc):newyorker •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Nu,niciodata •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:8:00-24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place acest lucru •Factiunile precedente:- •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Radu Stefan •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
f1re Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 •Nick(in joc): lioN. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): f1re, Odo. •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 13:17:00 ; 19:00-21:00 ; 02:00-03:00. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a pedepsii infractorii, pentru a stopa DM'ul si pentru a reduce traficul de droguri si arme. •Factiunile precedente: Ballas •Job secundar actual: Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Liderul nu face fata ( parerea mea ) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu http://img442.imageshack.us/img442/6642/samp013ay.png. •Poza cu http://img252.imageshack.us/img252/7489/samp014cl.png dvs. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Madalin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? Desigur.
Gotec Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 •Nick(in joc): GoTeK •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LV •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: Dupa scoala •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a stop actiunile ilegale •Factiunile precedente: DNB,NG,UST,Scoala •Job secundar actual: Detectiv.(rank5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2(scoala) •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica hitman dar am fost respins. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/594/samp010ug.png/ •Poza cu licentele dvs.:http://imageshack.us/photo/my-images/6/samp011tl.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ionut •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? Desigur.
Guest BlackSwordd Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):newyorker •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:10-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imi place •Factiunile precedente:ust medici •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1/3 •De ce ati parasit ultima factiune:m-am lasat de joc si acu` m-am reapucat •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Never •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Radu stefan •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
LoveLess Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 •Nick(in joc): LoVeLe •Ce alte conturi detineti(nick-uri): LoVeLess •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Un pic...sper ca s-au rezolvat cu trecerea timpului. •In ce interval orar jucati: Depinde de timpul meu liber •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa ajut la arestarea infractorilor si pentru ca imi place. •Factiunile precedente: Grove(rank 5) , Hitman (rank 4) , Ballas(rank 3) •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: dupa wipe: rank 5 -Grove, rank 4 - Hitman , rank 3 - Ballas. •De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza ca am luat ban. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da. •Poza cu /stats: . •Poza cu licentele dvs.: . •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Mihai. Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Mike. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):N/A •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Doar neintelegeri minore rezolvate amical. •In ce interval orar jucati: 15-23 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am fost membru al Armatei , deci am fost tot om al legii , dar consider mai potrivit pentru mine acest departament decat cel in care am activat.Pur si simplu imi place viata de om al legii in SA:MP, imi place ca totul se desfasore dupa reguli prestabilite, ai o activitate constanta iar rezultatele vor fi pe masura. •Factiunile precedente: SMURD, Armata •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 ,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Cum ziceam si putin mai sus, consider ca Departamentul de politie este o factiune mai dinamica, in care poti avea activitate mai multa pe server, iar in Armata esti obligat sa stai foarte mult degeaba.Acesta a fost singurul motiv pentru care am iesit si imi doresc sa intru aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: Stats. •Poza cu licentele dvs.: Licente. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Am 0 avertismente. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai Cicedea •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Bineinteles,consider ca aceste elemente duc la bunul mers al unei factiuni mari, serioase. Multumesc.
ToxiComan Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): ToxiComan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: am fost arestat de 21 ori dar acuma miam dat seama ca nui bine sa faci rau altora •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Joc cand am timp si dimineata 7:00 - 11:30 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place sa fac dreptate •Factiunile precedente: Consilier, Medic, The Mafia •Job secundar actual: Taximetrist •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilier rank 1, Medic rank 3, The Mafia rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: pentru ca imi place pd :) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/210/samp006uf.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/818/samp007mch.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nam avut • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Denis •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur
FullSpeed Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Mike. - acceptat pentru teste ( meriti o sansa ) ToxiComan - respins
Bay3TasuL Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 •Nick(in joc): Bay3Ta$uL •Ce alte conturi detineti(nick-uri): MrSR •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat !! •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu sefule •In ce interval orar jucati: cat imi permite timpu.. •De ce doriti sa deveniti om al legii: sa prind hotii de buzunare •Factiunile precedente: sfr , dnb , balls , triade , ust , scoala , medici. •Job secundar actual: DETECTIV •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 . 3 ,2 ,1, 2 •De ce ati parasit ultima factiune: ca sa intru aicea •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat :D •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 nu mai tin minte • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: Iancu Daniel (James Bond) •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. yes :X
saitos12 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Bing@ •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nu •Level-ul :12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:dupa ora 14 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imi place legea •Factiunile precedente:politicieni medici ballas ust fbi school dnb •Job secundar actual:nam •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 3 1 1 1 2 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Vroiam sa devin om al legi si sa pedepsesc gangurile si amfi •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Cont ubanat •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Saitos Alex •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
Sayid Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Bay3Ta$uL - respins ( inactiv in ultimul timp ) Bing@ - respins ( excursionist )
Eoo Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 •Nick(in joc): EusunT •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde de timpul meu liber •De ce doriti sa deveniti om al legii: Stiu ca lideri sunt foarte capabili si sunt foarte seriosi. •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - •De ce ati parasit ultima factiune: M-am lasat de joc o perioada •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/2s7grd3/5 •Poza cu licentele dvs.: http://tinypic.com/r/2po5uo9/5 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Robert •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Evident.
bogdanel1 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 •Nick(in joc): Dinero •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 13:00- 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc pentru ca este o factiune foarte buna si sper sa fiu capabil sa ajung aici •Factiunile precedente: Triade •Job secundar actual: N-am •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Triade 1 •De ce ati parasit ultima factiune: am demisionat sa vin pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Bogdan •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Evident.
Sayid Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Dinero acceptat pentru teste ( iti acordam o singura sansa )
Stefan Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 •Nick(in joc): Mynim@L •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa masa si seara iar in weekend aproape non-stop. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa revin in postura de om al legii deoarece vreau sa fac curat intre ganguri. •Factiunile precedente: PD , DNB •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Police Department -1 DNB -1 •De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa devin din nou un om al legii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Eduard •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA!
just.4me666 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 •Nick(in joc): sorrowmist •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 16:00-01:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a asigura securitatea cetatenilor si pentru ca asta imi doream de cand am inceput jocul, sa fiu un membru respectat al departamentului de politie •Factiunile precedente: Politicienii •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura departamentului de politie •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://img804.imageshack.us/img804/1538/samp022ig.png •Poza cu licentele dvs.: http://img827.imageshack.us/img827/3735/samp023xs.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Florin •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur!
FullSpeed Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Mynim@L - respins ( ai avut o sansa , nu ai stiut sa profiti de ea ) sorrowmist - respins ( inactiv , experienta 0 )
just.4me666 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Am jucat si inainte de wipe, am fost hitman/pd/fbi/gang/mafie , pe ce anume te bazezi cand spui ca nu am experienta ? Este adevarat totusi ca nu prea m-am jucat asa, in disperare, sunt la munca si am totusi o viata sociala nu cred ca imi impune cineva sa stau 24/24 in joc.