FullSpeed Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jairoo - respins ( trebuia sa te gandesti mai bine inainte sa-ti dai demisia )
Stealth Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 •Nick(in joc): iLeGaL •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Doar asta •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii dimineata si seara, in weekend aproape toata ziua. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o factiune serioasa, pentru a ajuta oameni si pentru distractie, pana la urma asta e scopul jocululi. •Factiunile precedente: UST, Mafia, SFR •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 la toate. •De ce ati parasit ultima factiune: Colegii cu care ma intelegeam bine au plecat si au intrat unii cu care nu ma intelegeam. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://s1116.photobucket.com/albums/k568/S4m3HE/?action=view¤t=sa-mp-005-4.png •Poza cu licentele dvs.: http://s1116.photobucket.com/albums/k568/S4m3HE/?action=view¤t=sa-mp-006-5.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Niciunul. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C. Mihai •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
taylorrrr Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 •Nick(in joc): TayLorrrr •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Asta e singurul •Level-ul : 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii 2-3h/zi, in weekend 7-8h/zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a apara orasele de infractori si pentru ca PD este o factiune serioasa •Factiunile precedente: SFR,Triadele,PD,Ballas •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2-SFR,5-Tiradele,1-PD,2-Ballas •De ce ati parasit ultima factiune: Au iesit colegii de baza din factiune si nu ma mai puteam intelege cu cei care au intrat •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/215/samp005jko.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/42/samp006kl.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Niciunul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Celsie Flaviu •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Sayid Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 iLeGaL acceptat pentru teste ( iti acordam o sansa ) TayLorrrr respins ( ti-am mai acordat o sansa si nu ai stiut sa tii de ea )
Paul15 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 •Nick(in joc): Paul14 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii 3-4 ore/zi in weekend 6-7 ore/zi in unele zile mai mult •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta si a confisca drogurile si materialele mafiotilor •Factiunile precedente: Politicieni,Smurd,Sfr,Ng,Scoala,dnb •Job secundar actual: nu am inca o sa imi iau jobul de detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni 1 Smurd 2 Sfr 1 Ng 1 Scoala 1 Dnb 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza aliatilor si a mai multor probleme •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/j1yue33x9/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/3ldgyfzch/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Niciunul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Anton Paul •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Sayid Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 aplicatie respinsa ( nu cred ca esti capabil pentru aceasta functie )
Red. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 •Nick(in joc): Red. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): cosm1n •Level-ul : 16 + •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08-13 , 19- 2 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a curata orasul de suspecti si pentru a opri traficul de arme / droguri •Factiunile precedente: UST •Job secundar actual: Comerciant arme , dar am dat quitjob •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: UST - 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca nu prea este activitate cu mecanicii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://img69.imageshack.us/img69/2782/samp022rh.png •Poza cu licentele dvs.: http://img27.imageshack.us/img27/8820/samp023mu.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Cosmin Andrei •Varsta: 22 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da , inteleg.
Sayid Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 aplicatie respinsa ( inactiv in ultima vreme )
Blacktouch Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Blenis •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dupa amiaza 3-4H /zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca vreau sa ajut in prinderea suspectilor si mentinerea linistii publice. •Factiunile precedente: Scoala •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: Licente •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Gabriel •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
lucikRAP Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): mieztw •Ce alte conturi detineti(nick-uri): lucikRAP •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 17:00 - 02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la linistea publica si la micirea ilegalitatilor •Factiunile precedente: dnb,fbi,pd,ballas,lf,ust •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1,1,2,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma reintoarce •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/gxcljz1rh/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/5anflq85n/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Dumitru Lucian Marian •Varsta: 18 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
saitos12 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 •Nick(in joc):Bing@ •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Nu •Level-ul :12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:3-8 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa apar playeri nevinovati si sa pedepsesc raufacatori •Factiunile precedente:Politicieni medici ballas fbi ust school •Job secundar actual:Nam job dar imi iau ala de detectv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Politcieni 1 medici 3 ballas1 fbi1 ust 1 school 2 •De ce ati parasit ultima factiune:Vroiam ceva adrenalina si mam plictisit de licente •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Saitos Alex •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da inteleg si sunt de acord cu acest lucru
SkateRZ Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): SkateRZ •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 24 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 14:00-23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a apara jucatori de infractori,pentru a mentine linistea publica •Factiunile precedente: Smurd,ng,ballas,scoala,sfr,dnb,triads •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: smurd-3,ng-2,ballas 2,scoala 2 ,sfr 2,dnb 2,triads 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a deveni un om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Ban pentru 3 warn-uri •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Anghel Dragos-Matei •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
Chase. Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 •Nick(in joc): Chase •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Am avut inainte de wipe: BigsMoke. •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dupa amiaza 4-5 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost in fortele de ordine si mi-a placut si doresc sa revin. •Factiunile precedente: Consilieri, DNB, NG, The Triads. •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa ma las de sa-mp din cauza unelor probleme. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://img854.imageshack.us/img854/1262/samp568k.png •Poza cu licentele dvs.: http://img12.imageshack.us/img12/1664/samp569sj.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Darius •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
Hackeru' Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): BobMarley •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da arestat am fost din motive ca, factiunea precedenta in care am fost ma obliga sa fac acest lucru si reclamat am fost . •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu . •In ce interval orar jucati: Depinde de timpul liber pe care`l am •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac ordine si disciplina. Criminalistica din cele 3 orase sa dispara, formand o echipa impreuna cu viitorii colegi contra lor . •Factiunile precedente: Departamentul de politie, Grove Street •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: PD - 6 ; Grove Street -4 •De ce ati parasit ultima factiune: Din motive personale, am fost nevoit sa`mi depun demisia . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Am avut contu banat 7 zile din cauza acumularilor a 3 advertismente . •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0, curat imaculat. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Am luat la cunostinta de mult regulamentul si`l stiu sa`l indeplinesc . Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Tufis Elvis Marcel •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Bineinteles .
taylorrrr Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 •Nick(in joc): TayLorrrr •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Asta e singurul •Level-ul : 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii 2-3h/zi, in weekend 7-8h/zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a apara orasele de infractori si pentru ca PD este o factiune serioasa •Factiunile precedente: SFR,Triadele,PD,Ballas •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2-SFR,5-Tiradele,1-PD,3-Ballas •De ce ati parasit ultima factiune: Au iesit colegii de baza din factiune si nu ma mai puteam intelege cu cei care au intrat •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/35/samp001cl.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/825/samp000qw.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Niciunul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Celsie Flaviu •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Bineinteles
Sayid Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 aplicatie respinsa ( tocmai ce ai fost respins )
VicToR_ Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 •Nick(in joc): mInd •Ce alte conturi detineti(nick-uri): VicToR_ •Level-ul : 22 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: Mai tot timpu. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a apara orasele de infractori si pentru ca PD este o factiune serioasa. •Factiunile precedente: PD,F.B.I,Armata,UST,Scoala,DNB. •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: PD-1,F.B.I - 3,Armata-1,Scoala-2,DNB-2 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/546/samp000up.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/220/samp001vk.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 - afk cai.. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C.Victor •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da !
Bay3TasuL Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 •Nick(in joc): MrSR •Ce alte conturi detineti(nick-uri): nu am •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: nu am un program •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi plage sa prind infractorii •Factiunile precedente: NG / SFR •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: ng rank 2 / sfr rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: ma demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn nu mai tin minte motivul :D • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Iancu Daniel •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da PS: Postez eu pentru el.