GoTeK Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Informatii despre caracter Nick(in joc): GoTeK Ce alte conturi detineti(nick-uri): - Level-ul: 14 Orasul in care locuiti: Ls Sex (M/F): M Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu In ce interval orar jucati: 5-6 ore De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta infractorii si sa ajut comunitatea. Factiunile precedente: DNB,NG,UST Job secundar actual: Detectiv Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica in departamentul de politie. Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da(3 warn-uri) Poza cu /stats: http://img4.imagesha...5/samp176sn.png Poza cu licentele dvs.: http://****.us...3/samp175i.png/ Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala Nume / Prenume: Ionut Varsta: 18 Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
#Mircea Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 •Nick(in joc): The_Game •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu,nu am avut. •In ce interval orar jucati:In timpul saptamanii,mai pe la pranz/seara.In week,am toata ziua la dispozitie. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place ordinea. •Factiunile precedente: Grove Street. •Job secundar actual: Am ramas cu Arms dealer. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 6 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis din functie pe motiv de inactivitate. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: Stats •Poza cu licentele dvs.: Licente •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Un warn,primit de la Specter,l-am suparat o data cand incerca sa ma omoare. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Cu siguranta. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mircea Mihai •Varsta:17 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul Desigur.
Guest sPECIAL.K Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nick(in joc): sPECIAL.K ; Ce alte conturi detineti(nick-uri): - ; Level-ul: 7+ ; Orasul in care locuiti: Iasi ; Sex (M/F): M ; Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat ; Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu ; In ce interval orar jucati: 8-11 , 14-17 , 19-24 ; De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa aplic deoarece vreau sa fiu de partea legii . Factiunile precedente: Politician ; Job secundar actual: Trucker ; Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 ; De ce ati parasit ultima factiune: Am avut contul suspendat din cauza (afk cai) si de aceea am fost demis ; Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da(3 warn-uri afk cai) ; Poza cu /stats: Poza cu licentele dvs.: Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 ; In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da ;
NoH Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): NoH •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dupa-amiaza •De ce doriti sa deveniti om al legii:imi place PD-ul •Factiunile precedente: Medici, Ballas, PD •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: ballas-2 medici-3 pd-1 •De ce ati parasit ultima factiune: demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://www.2shared.com/photo/UOkx56mU/sa-mp-196.html •Poza cu licentele dvs.: http://www.2shared.com/photo/YThLkAqI/sa-mp-197.html •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alex •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 MusicOn acceptat pentru teste The_Game acceptat pentru teste NoH acceptat pentru teste , Restul respinsi . PD nu mai recruteaza !
Stefan Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 •Nick(in joc): nitrogen •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 26 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: Dupa amiaza si seara. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac ordine in cele trei orase. •Factiunile precedente: Police Departament •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am mai activat. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, pt 3 adv. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Eduard Ionut •Varsta:16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Desigur.
bogdanel1 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 •Nick(in joc): Dinero •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dupa-amiaza •De ce doriti sa deveniti om al legii:imi place PD-ul •Factiunile precedente: Grove, •Job secundar actual: Dealer de arme •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Grove -3 •De ce ati parasit ultima factiune: demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Bogdan •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Bytza Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 •Nick(in joc): Bytza •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru a scapa orasele de infractori •Factiunile precedente: Consilieri,SFR •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilieri-2 , SFR-3 •De ce ati parasit ultima factiune: vreau sa devin un om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Gabriel •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Lolecs06 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 •Nick(in joc): LoLeCs •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: de la ora 14:00 pana seara la ora 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: pt a face liniste si ordine pe strazile oraselor •Factiunile precedente: Sfr •Job secundar actual: none •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Sfr ( 4 ,3 ) mafia (2) , fbi (1). •De ce ati parasit ultima factiune: multa dezorganizare in factiune :( •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Sebastian •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
FullSpeed Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 nitrogen - respins Dinero - respins ( 2 poze , aman 2 cu /licenses) Bytza - acceptat pentru teste LoLeCs - respins
Stefan Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 •Nick(in joc): Mynim@l •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: Dupa masa. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac ordine in cele trei orase. •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ionut E. •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
spirit_br Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Micu.H •Ce alte conturi detineti(nick-uri):hidrogennn •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:14-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru Ca Imi Place Sa Fac Dreptate. •Factiunile precedente:Instructors •Job secundar actual:Repoter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:Vroiam sa incerc ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 , am jignit un jucator:( si regret:( • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ionut •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da
Sayid Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Mynim@l acceptat pentru teste ( iti acordam o sansa ) Micu.H respins ( inactiv )
ToxiComan Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): ToxiComan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: am fost arestat de 16 ori dar acuma miam dat seama ca nui bine sa faci rau altora •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Joc cand am timp si dimineata 7:00 - 11:35 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place sa fac dreptate •Factiunile precedente: •Job secundar actual: •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: •De ce ati parasit ultima factiune: •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: ****.us/photo/my-images/39/samp004ts.png/ •Poza cu licentele dvs.: ****.us/photo/my-images/651/samp005ml.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nam avut • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Denis •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur
GoTeK Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Informatii despre caracter Nick(in joc): GoTeK Ce alte conturi detineti(nick-uri): - Level-ul: 14 Orasul in care locuiti: Ls Sex (M/F): M Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu In ce interval orar jucati: 5-6 ore De ce doriti sa deveniti om al legii: E multa activitate si imi place PD. Factiunile precedente: DNB,NG,UST Job secundar actual: Detectiv(skill 5) Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica in departamentul de politie. Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da Ban (3 warn-uri) Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/692/samp187av.png/ Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/441/samp188z.png/ Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala Nume / Prenume: Ionut Varsta: 18 Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
bogdanel1 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 •Nick(in joc): Dinero •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 13-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru a scapa orasele de infractori •Factiunile precedente: Grove •Job secundar actual: Arms dealer •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - •De ce ati parasit ultima factiune: vreau sa devin un om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://www.upload-pi.../?v=samp011.png •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Benovici Bogdan •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Alezander Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 •Nick(in joc): Alezander •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: nu am ore fixe •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta oameni nevinovati •Factiunile precedente: FBI Grove Street •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 4 FBI rank 3 GroveStreet •De ce ati parasit ultima factiune: niste probleme de ordin interior •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?da •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/dyj0iqab5/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/5rr0r5k8h/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: CHELARU Alexandru •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 aplicatii respinse ( nu cred ca sunteti capabili pentru aceasta functie ) .
Judge4 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) •Nick(in joc): Judge •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Demonakita , Napusim •Level-ul : 24 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):Neutru •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Da , cu Sayid •In ce interval orar jucati: 5 min p sabtamana •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ii omor pe toti care nu au wanted •Factiunile precedente: multe •Job secundar actual: vanzator de arme •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 5 hitman •De ce ati parasit ultima factiune: Ma demis lolzor ca am facut misto de el •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip? m-am si saturat de cate ori mi-am luat ban •Poza cu /stats:Nam •Poza cu licentele dvs.: la toate am da , inafara de cea de conducere •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 , +inca 3 si 2 banuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Nu Informatii din viata reala •Nume / Prenume: nush •Varsta:99 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. NU ---------------------------- @ disable 5zile Edited February 26, 2012 by DRG
Sayid Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 aplicatie respinsa ( cerere aplicata in bataie de joc )
GoTeK Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Informatii despre caracter Nick(in joc): GoTeK Ce alte conturi detineti(nick-uri): - Level-ul: 14 Orasul in care locuiti: Ls Sex (M/F): M Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu In ce interval orar jucati: 5-6 ore De ce doriti sa deveniti om al legii: E multa activitate si imi place PD. Factiunile precedente: DNB,NG,UST Job secundar actual: Detectiv(skill 5) Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica in departamentul de politie. Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da Ban (3 warn-uri) Poza cu /stats: http://****.us.../samp187av.png/ Poza cu licentele dvs.: http://****.us...1/samp188z.png/ Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala Nume / Prenume: Ionut Varsta: 18 Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Sayid Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 aplicatie respinsa ( tocmai ce ai fost repins )
Guest Jairoo Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 •Nick(in joc): Jairoo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:30- 01:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost si mi-a placut •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/3r6wpj6ot/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/l9768u56t/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn - nu stiam ca nu e voie afk la pariuri. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Petria Daniel •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da