Gabii Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) Informatii despre caracter •Nick(in joc): Clifford •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :28 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:30 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o factiune organizata cu niste membri capabili •Factiunile precedente: PD , Grove , Ballas , Hitman , PD •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 2 5 3 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am timp indeajuns pentru a face contracte . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: DA •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn - nu stiam ca nu e voie afk la pariuri. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Lari Gabi •Varsta: 15 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Edited February 10, 2012 by Spark Edited la rugamintea autorului
Tonytzi19 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nick(in joc): HuBaBuBa •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: cam 5-6 ore pe zii iar in weekend mai mereu •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru ca vreau sa devin un om al legii si sa pastrez ordinea •Factiunile precedente: Triads , ballas , San fierro rifa •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : triads - 4 , ballas - 1 , sfr - 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza membrilor •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: http://www.shareimage.ro/images/ybg8s69ngv7ctxevv9yk.png •Poza cu licentele dvs.: http://www.shareimage.ro/images/l8bn9l50zvfjpdomxuwn.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 , anim la cai , si pt limbaj inadecvat • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Solomon Kevin •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da Multumesc pentru intelegere . ~~> RESPECT all departments ! <~~
sKc Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ma scuzati , nu am fost atent ca eram logat pe contul prietenului meu .
Turok Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): TRK •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Turok •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp liber •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca de foarte mult timp n-am mai fost de partea legii si a venit momentul sa curat putin orasul de infractiuni •Factiunile precedente: Grove , SFR , Hitman(lider) ,etc •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 ,1 , 6 , etc •De ce ati parasit ultima factiune: Ca am fost satul sa vad cum vina pica numa' pe mine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat inainte de wipe •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn - afk la cai Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Silviu •Varsta: 18 ani fara 2 luni •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Deadlyyy Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 •Nick(in joc): BlackSite •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:intre 3-11<si mai tarziu daca nu ma plictisesc> •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a ajuta •Factiunile precedente:toate inafar de Hitman si Smurd •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca am fost inactiv o perioada de timp •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/841/samp086dot.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/836/samp087t.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2 warnuri - Limbaj, kill safe zone. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da •Nume / Prenume: Flavius Alex •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
Sayid Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 TRK acceptat pentru teste restul respinsi ( inactivi amandoi )
NoH Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): NoH •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Am fost arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dupa-amiaza in general •De ce doriti sa deveniti om al legii: am auzit ca e fun, si il am pe just.me acolo •Factiunile precedente: medici, ballas •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: medici-rank 3 ballas-rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune: era mare plictiseala, m-am certat cu un membru, nu erau organizati •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://www.2shared.com/photo/9feden4q/sa-mp-080.html •Poza cu licentele dvs.: http://www.2shared.com/photo/yw4iiQ5H/sa-mp-081.html •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alexandru D. •Varsta: 14 •Inteleg ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Darklar Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 •Nick(in joc): Gladiator9 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii cam 3-5 ore si in weekend 6-7... •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece este o factiune bine organizata si ca sa fac ordine in cele 3 orase. •Factiunile precedente: Dupa wipe ballas iar inainte LCN , taxi , medic , PD , bikers , grove, ballas , hitman , NG , Triads , Mafia. •Job secundar actual: Dectectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece am fost inactiv cateva luni. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 non-fp parca • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: Florea Daniel •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
epicwarding Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 •Nick(in joc): Legendd •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Am fost arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dupa-amiaza in general •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca este o factiune serioasa •Factiunile precedente: politicieni/smurd/ballas •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 amandoua •De ce ati parasit ultima factiune: era mare plictiseala, •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/qm4abm277/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/yec418xq9/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Petrache Andrei •Varsta: 16 •Inteleg ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
Sayid Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Gladiator9 respins ( inactiv ) Legendd acceptat pt teste ( activ,cooperativ )
Overlord Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 •Nick(in joc): SpartaN16 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Am fost arestat, reclamat acum 1-2 ani •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii dimineata si seara, iar in weekend oricand. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa opresc crimele si sa ajut ceilalti membri ai PD •Factiunile precedente: Ballas iar inainte de wipe PD,NG,FBI,Hitman,Grove,Ballas,Medics,Taxi,Mafia,Triads,LCN •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 Ballas iar restu nu mai stiu decat Grove 4, Ballas 3, Taxi 4, PD 2, NG 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactiv ceva timp •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Robert •Varsta: 14 •Inteleg ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
Alin97 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nick(in joc): Alin97 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Am fost arestat, reclamat acu 2 sapt •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii dimineata si seara, iar in weekend mai mereu •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ajut in arestarea infractorilor •Factiunile precedente:NG,FBI,Mafia,Triads.consilier SFR •Job secundar actual: nam nimik da iau detecvtiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 Consilier •De ce ati parasit ultima factiune:Sa ma atur voua •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/x6bnvq85n/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/74ngoflwt/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1(limbaj dar mam cumintit) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Petre Alin •Varsta: 14 •Inteleg ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
GoTeK Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nick(in joc): GoTeK •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LV •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Am fost arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Intree 3-10 in timpul saptamanii si in week-end mereu •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez infractorii. •Factiunile precedente:DNB,NG •Job secundar actual: Detectiv Rank 3 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Nu erau multi infractori, nu era actiune. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: DA(3 warn-uri) •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/9/samp105ys.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/254/samp106et.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ionut •Varsta: 18 •Inteleg ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
Sayid Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 aplicatii respinse ( nu cred ca sunteti capabili pentru aceasta functie )
blondu ;x Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): iPhone •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul saptamani de la 2:00 pana la ora 22:00 si in weekend 9:00 2:00 (noaptea) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca vreau sa ajut sv de infractori ! •Factiunile precedente: dnb , triads , ust •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 ,1 ,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza aliantelor :-j •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat inainte de wipe •Poza cu /stats: (aveam 2k mats pt . ca atunci am iesit din dnb ... si mi-a ramas ) •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Claudiu •Varsta: 14 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Ionutz8876 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 •Nick(in joc):oIp •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 :whistle: •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:NU •In ce interval orar jucati:5-7 ore pe zii si in weekend mai tot timpul •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru ca vreau sa ajut la prinderea infractorilor •Factiunile precedente:San Fierro Rifa,Triads •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:pentru ca nu erau uniti •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:http://imageshack.us/gal.php?id=sZalkt7U09ypmKXdzqHW2uCT •Poza cu licentele dvs.:e cu cea de la status scuzati greseala •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:ioan olariu •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
C0sMynuTzU Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 (edited) •Nick(in joc): C0smynutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Aproximativ 5 ore pe zi, mai mult dupa-amiaza. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa devin membru police departament pentru ca este o factiune respectata. •Factiunile precedente: DNB/FBI/Politicieni •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3/3/2 •De ce ati parasit ultima factiune: A fost schimbat primarul...si am demisionat vrand sa incerc ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Cosmin •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da Edited February 12, 2012 by C0sMynuTzU
Stefan Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 • Nick (in joc) : NitroGeN • Ce alte conturi detineti (nick-uri) : - • Level-ul : 26 • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV) : LS • Sex (M/F) : M • Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD ? : Nu • In ce interval orar jucati : Dupa ora 14:00 in timpul saptamanii , pana la 22:00 iar in weekend aproape non-stop • De ce doriti sa deveniti om al legii : Pentru a apara cele 3 orase de catre infractori • Factiunile precedente : FBI / BALLAS • Job secundar actual : Taximetrist , dar daca e nevoie il schimb in detectiv • Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 3 / 3 • De ce ati parasit ultima factiune : Probleme cu scoala • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip ? : Da (3 adv) • Poza cu stats :http://tinypic.com/r/w2m83o/5 • Poza cu licentele dvs. : http://tinypic.com/r/fum2kg/5 • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ? : Da Informatii din viata reala • Nume / Prenume : Stefan Mihail • Varsta :17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? : Da