emy2000 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick(in joc): iPhone •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: in timpul saptamani 14-22 si in weekend 8:00 - 2:00 noaptea ! •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru Ca vreau sa fac dreptate •Factiunile precedente: triads , ust ... •Job secundar actual:DETECTIV •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Claudiu •Varsta: 23 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : DA PS: postez de pe contul unui priten intrucat al meu nu merge inca
Eddi Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick(in joc): SomerhaldeR •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da Arestat! •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 4-5h/zii •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca , Vreau sa fac ordine in cele trei orase! •Factiunile precedente: F.B.I ,Mafia •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: FBI-3. Mafia 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Ca sa incerc PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Ban pentru 3 warn-uri! •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Eduard Ionut •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da 1
VicToR_ Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick(in joc): mInd •Ce alte conturi detineti(nick-uri): VicToR_ •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 11:00 dim pana seara la 1 -2 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca , Vreau sa fac ordine in cele trei orase! •Factiunile precedente: PD,F.B.I,Armata,UST •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: PD - 1 , F.B.I - 2 , Armata- 2 , UST - 3. •De ce ati parasit ultima factiune: Sa revin la factiunea care imi place. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip: Da. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/195/samp000zfx.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/850/samp001uy.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 -afk cai.. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C.Victor •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da. 1 2
Tonytzi19 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Nick(in joc): Tonytzi •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 11-00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: sa fac dreptate •Factiunile precedente: instructor, ballas ,PD •Job secundar actual: detective(skill5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: demis... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip: nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Solomon Antonio •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da. 1 1
Sayid Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 mInd - respins ( ti-am acordat o sansa si nu ai stiu sa tii de ea ) Tonytzi - respins ( tocmai ce ai fost demis ) 1 1
Dony Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nick(in joc): Dedrick_Writh •Ce alte conturi detineti(nick-uri):--- •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 09:00-12:00 19:30-00+ Depinde •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place sa fiu baiat"bun" si vreau sa fac un oras mai bun. •Factiunile precedente: Smurd,PD,Ballas,FBI,Hitman,SFR •Job secundar actual: Detective(skill5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4,2,3,2,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu era pentru mine. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip: Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: --- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: C.Ionut-Adrian •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da. 1
Guest Cl2udiu Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 •Nick(in joc): ZealL •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da.. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Depinde de cat de aglomerat...aproximativ 4-5 ore in timpul saptamanii si 10-12 ore in weekend •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a mentine linistea pe strazile din cele trei orase. •Factiunile precedente: DNB/Medici/NG/UST •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3/3/1/1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis cand mi-a expirat banul... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da... •Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/696/samp015of.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/855/samp016sf.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Perianu Marius •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da 2
Alin97 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 •Nick(in joc):Alin97 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:reclamat 1 data •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:NU •In ce interval orar jucati:de dim si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii:pt a apara orasul los santos •Factiunile precedente:NG,FBI,SFR,Mafia,consilier •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:NG(1),SFR(1),Mafia(2),Consilier(3),FBI(1) •De ce ati parasit ultima factiune:pt a ma face cop •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:da banat 1 data ptr pass gresita •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/q0o4ynjp1/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/67nimaxql/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1(FRATELE MEU CAM INJURA SI STIA PASS) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Petre-Alin-Gabriel •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA 1
Sayid Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ZealL acceptat pentru teste ( iti acordam o ultima sansa ) Alin97 respins 1 1
*RaDu* Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 •Nick(in joc): RaDu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Lv •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:5-6 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru ca vreau sa fiu de partea legi •Factiunile precedente: Triads, Smurd, Ust, Ng, Mafia •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1,3,2,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune:AM fost inactiv! •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: limbaj •Poza cu /stats : /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Rus Radu •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. :da
spirit_br Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):ArAhidA •Ce alte conturi detineti(nick-uri):hidrogennn •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:14-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru Ca Imi Place Sa Fac Dreptate. •Factiunile precedente:DNB,FBI,Ballas •Job secundar actual:DETECTIV •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: •De ce ati parasit ultima factiune:Nu eram pe acceasi lungime de unda cu lideru. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2,1-NON FP,2-afk cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Ionut •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da
LaZoE Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Nick(in joc): LaZoE •Ce alte conturi detineti(nick-uri): poQuiTo •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un orar stabil •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si stiu ce am de facut , stiu cum sta treaba •Factiunile precedente: SMURD , Mafia , NG , DNB , FBI •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SMURD 5 , Mafia 1 , NG 1 , DNB 2, FBI 3 si 1. •De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza unor cuvinte magice . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0/0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Catalin •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da
Ethernul Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Nick(in joc): Ethernul •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un orar stabil •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si stiu ce am de facut , stiu cum sta treaba •Factiunile precedente: Grove , NG , Scoala •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: NG 2 , Scoala 1, Grove 3 •De ce ati parasit ultima factiune: M-am lasat temporar de joc . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/338/samp003nou.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/201/samp004imz.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0/0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Veres Vlad •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da
FALLEN Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 (edited) Nick(in joc): The StaR •Ce alte conturi detineti(nick-uri): k1NNoff •Level-ul : 33 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Amical •In ce interval orar jucati: Depinde de zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: A fost factiunea in care am petrecut cel mai mult timp si in care m-am simtit cel mai bine •Factiunile precedente: Ballas,PD,FBI,DNB •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas-2,PD-3,FBI-2,DNB-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa intru in Grove. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Am avut ban acum ceva timp, (7-8 luni) pt jailfight excesiv. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: M. Giani •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Retrag, m-am gandit mai bine si raman civil, delete post daca se poate, scz pt neplacerile cauzate. Edited February 8, 2012 by gabi01
FullSpeed Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ganditi-va bine inainte sa aplicati . Departamentul de Politie recruteaza in continuare , respectati modelul dat .
I am Mitzu Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Nick(in joc): Mitzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 13:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa ajut la restabilirea securitatii in SA •Factiunile precedente: LF , FBI , Hitman , Armata •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: NG 2 , Scoala 3, Hitman 3 , FBI 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am avut o perioada scurta de inactivitate . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0/0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai •Varsta: 17 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da
Sayid Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 aplicatie respinsa ( avertismente 0/0 si in poza cu /stats apar 2 )