Erhard Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 •Nick(in joc): Snoop •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Guta_Jackson •Level-ul: 28 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat si reclamat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un interval orar exact, joc cand am timp. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac dreptate, sa prind infractorii. •Factiunile precedente: Grove, Ballas, Armata, Primar, Grove, FBI •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 3 1 6(Primar) 6(GM Grove) 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 - Amandoua kill in safe-zone. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: W. Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.
Sayid Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Snoop acceptat pentru teste ( intelegator,serios )
lolflamE Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): aliNN1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): doar acesta •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): :LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: aresta •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi place •Factiunile precedente: NG, Scoala •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 - 2 •De ce ati parasit ultima factiune: am avut pc-u stricat •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am niciunul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: I. Alin •Varsta: 21 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Danutzu Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:8:00-12:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa reduc wantedurile •Factiunile precedente:sfr,smurd,triade,Ng,ust,themafia,scoala •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,3,3,1,2,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune:sa aplic PD sau NG •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 non-fp • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:P.Danut •Varsta:15 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
FullSpeed Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 aliNN1 - respins (inactiv ) Danutzu - respins ( eu din cate vad ai 2 avertismente nu 1. invata sa minti )
Tonytzi19 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 •Nick(in joc): Tonytzi •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul: 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 11 - 00 depinde •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac dreptate, sa prind infractorii, vreau sa fiu un om al legii •Factiunile precedente: instructor, ballas •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3, 2 •De ce ati parasit ultima factiune: nu era de mine..... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/542/samp007lr.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/507/samp008fv.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Solomon Antonio •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.
Mugur95 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 •Nick(in joc): Mugur •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Mugur95 •Level-ul: 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 11 - 00 depinde •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac dreptate, sa prind infractorii, vreau sa fiu un om al legii •Factiunile precedente: sfr ust grove hitman •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3, 2 •De ce ati parasit ultima factiune: nu era de mine..... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2. afk cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Petre Dorinel •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.
Stephan Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 •Nick(in joc): Radu27 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul: 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 15-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa prind infractori •Factiunile precedente: F.B.I , Mafia •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 5,1 •De ce ati parasit ultima factiune: sa vin in pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu stats: Stats •Poza cu licentele dvs: licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Radu Stefan •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da. 2
Guest Cl2udiu Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 •Nick(in joc): ZealL •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da.. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Depinde de cat de aglomerat...aproximativ 4-5 ore in timpul saptamanii si 10-12 ore in weekend •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a mentine linistea pe strazile din cele trei orase. •Factiunile precedente: DNB/Medici/NG/UST •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3/3/1/1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis cand mi-a expirat banul... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da... •Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/706/samp111r.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/823/samp112kt.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Perianu Marius •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da
Danutzu Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 •Nick(in joc):Piki •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Danutzu •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat am fost. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu nu am. •In ce interval orar jucati:8:00-12:00 iar seara 20:00-21:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot reduce wantedurile si sa nu mai exista asa de multi criminali. •Factiunile precedente:smurd,consilieri. •Job secundar actual:detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:smurd 3,consilieri 4 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca am vrut sa aplic pd sau alta faciune serioasa. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 pentru non-fp. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Papralea Danut •Varsta:15 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da
Danutzu Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):piki •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat am fost. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu,nu am. •In ce interval orar jucati:8:00-11:00 seara 20:00-21:30 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa pot reduce wantedu si sa mai reduc si din criminali sau mafioti. •Factiunile precedente:Smurd ,Triade,Sfr,Ust,TheMafia,Scoala •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3,1,3,2,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Sa pot aplica PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2 unu cand eram in sfr pt non-fp si altul pentru ca am omorat in preajma bancii sf. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Danut •Varsta:15 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
.sKaNNer. Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Keez •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dimineata si Seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa scapam de infractori ! •Factiunile precedente: Consilier / Ballas / Groove / Hitman / UST / Scoala / Ballas / NG / Hitman / Triads •Job secundar actual: Comerciant de Arme ( am uitat sa dau /quitjob •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 5 / 3 / 3 / 4 / 3 / 3 / 2 / 2 / 1 / 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Vroiam sa ma alatur de partea legi •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imgur.com/UCjrr •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 •In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Airinei Daniel •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
fizeeN Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 •Nick(in joc): fizeeN •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul: 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat si reclamat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un interval orar exact,joc tot timpul liber •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa fac dreptate, sa prind infractorii. •Factiunile precedente: SFR,Mafia •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SFR RANK 5. MAFIA 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru pd, deoarece imi place munca in echipa •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: v.andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.
Andy2010 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 •Nick(in joc): OgLoc •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -Andy2010,MrAndy •Level-ul: 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex: M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dimineata(09:00-12:00) , seara (18:00-24:00) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a scadea rata criminalitatii •Factiunile precedente: lsv , mafia, triads consilieri medics •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4,3,3,2,3 •De ce ati parasit ultima factiune: ca sa ma alatur fortelor de ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da. 3
Winston Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): PaulYonutZ •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: cam de la 2 la 7 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: ca sa apar comunitatea de infractori •Factiunile precedente: smurd ust ballas triade scoala dnb sfr ng •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: smurd 3 ust 1 ballas 2 triade 2 scoala 1 dnb 1 sfr 2 ng 1 •De ce ati parasit ultima factiune: nimeni nu prea facea w6+ si aici imi doresc foarte mult la pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/703/samp140h.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/221/samp141hb.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Deac Paul Ionut •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da 1
FullSpeed Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 fizeeN - respins ( eu din cate vad , ai un avertisment , tu ai zis ca ai 0 ) OgLoc - acceptat pentru teste PaulYonutZ - respins ( nu cred ca esti capabil pentru aceasta functie )
spirit_br Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):ArAhidA •Ce alte conturi detineti(nick-uri):hidrogennn •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:14-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru Ca Imi Place Sa Fac Dreptate. •Factiunile precedente:DNB,FBI •Job secundar actual:DETECTIV •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: •De ce ati parasit ultima factiune:NEATENTIE , am dat un W aiurea:( •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:da •Poza cu /stats:http://img51.imageshack.us/img51/9001/samp045qa.png •Poza cu licentele dvs.:http://img688.imageshack.us/img688/6963/samp046hy.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1-NON FP • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Ionut •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.da Multumesc anticipat