Madaliceaa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): madalicea •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Niciunul •Level-ul : Am Level 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Male •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Am Fost Arestat recunosc •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Niciodata De Cand Joc Pe Serverul Acesta •In ce interval orar jucati: Vacante All Of Time In TImpul Serviciului Cand Vin pana pe la 10 - 11 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc Sa Devin om Al Legi Deoarece Vreau Sa nu mai fie hoti ucigasi etc. •Factiunile precedente: Medici •Job secundar actual: News Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece Am Vrut Din Tot Sufletul Sa Devin PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Niciodata •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: Nu Am Nicio Licenta DIn Pacate Decat Permisul De Conducere Si Permisul De Port Arma •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:Nu Am Niciun Warn... • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Madalicea Daniel •Varsta: 20 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Normal Deacea Fac Si Acest Post . VA MULTUMESC! :bananadance2: 1
Sayid Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 RandOm respins ( ti-am acordat o sansa si nu ai fost in stare de ea ) madalicea respins ( nu cred ca esti capabil pentru aceasta functie )
FashionVictim Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 •Nick(in joc):FashionVictim •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Ludacris93 •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: in timpul scolii : 15:30 - 19:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am activat foarte mult in aceasta factiune si imi place foarte mult •Factiunile precedente: LF , PD ... •Job secundar actual: Arms Dealer ( desigur am sa il schimb ) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: LF - rank 3 , PD - 2 ( dupa wipe ) •De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate ( probleme la liceu :D ) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/441/samp003wm.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/163/samp005ig.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am warn • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da, desigur. 1
Sayid Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 FashionVictim acceptat pentru teste ( intelegator,serios ) 1
muresan94 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Cinciu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:14-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca respect legea! •Factiunile precedente:Smurd ,The Mafia •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Smurd 3, The Mafia 3 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru a incerca altceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Muresan Claudiu •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Cinciu acceptat pentru teste ( activ, serios , intelegator )
Gicisan Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Gicisan •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: cand pot, nu am o ora anume. •De ce doriti sa deveniti om al legii: n-am fost niciodata in PD si vreau sa vad cum e sa fi om al legii. •Factiunile precedente: The Triads •Job secundar actual: arms dealer •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Numai rank 6 •De ce ati parasit ultima factiune: no time •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Gicisan Rares •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
Guest Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 •Nick(in joc):axelutz •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:12-00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Ca sa curat orasul de criminali •Factiunile precedente:TM,TT,DNB,Ballas;PD •Job secundar actual:detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:2,1 •De ce ati parasit ultima factiune:ca sa vin aici •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp062zj.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/857/samp063vy.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Oprisan Alexandru Mihai •Varsta:16 •Inteleg ca sunteti un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Winston Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 •Nick(in joc): PaulYonutZ •Ce alte conturi detineti(nick-uri): BMX, TheUntil •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cam de la 2 la 7 ore pe zii •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa apar comunitatea de infractori •Factiunile precedente: SMURD, UST, Ballas, The Triads, Scoala, NG, DNB •Job secundar actual: Detectiv (skill 2) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:SMURD 3, UST 1, Ballas 2, The Triads 2, Scoala 1, NG 1, DNB 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece imi doresc foarte mult sa devin un om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/848/samp069yw.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/717/samp070ei.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Deac Paul Ionut •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da inteleg
Sayid Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 •Nick(in joc):axelutz •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:12-00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Ca sa curat orasul de criminali •Factiunile precedente:TM,TT,DNB,Ballas;PD •Job secundar actual:detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:2,1 •De ce ati parasit ultima factiune:ca sa vin aici •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp062zj.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/857/samp063vy.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Oprisan Alexandru Mihai •Varsta:16 •Inteleg ca sunteti un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Ti-ai retras aplicatia si acum ai postat din nou , respins PaulYonutZ respins ( nu cred ca esti potrivit pentru aceasta functie )
Andra Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): Varuu1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii: 15:00 - 22:00, iar in weekend: 12:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa ajut politia sa aresteze infractorii. •Factiunile precedente: SMURD, The Mafia, FBI, UST, SFR •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SMURD - 4, The Mafia - 1, FBI - 1, UST - 4, SFR -1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece am dorit sa-mi incerc norocul in PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://img560.imageshack.us/img560/1521/samp001ia.png •Poza cu licentele dvs.: http://img189.imageshack.us/img189/6224/samp000ss.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 (Limbaj) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Cozma Calin •Varsta: 15, aproape 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
iFordawin Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): lilwayne •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde de timpul liber •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta infractori,criminali •Factiunile precedente: Grove, Hitman, the Triads •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2-5 •De ce ati parasit ultima factiune: Imi doream ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Razvan •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Sayid Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Varuu1 respins ( inactiv ) lilwayne acceptat pentru teste ( cred ca meriti o sansa )
aNNNdy Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nick(in joc): Denim •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu detin alt cont •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): SF •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpul liber: depinde de timpul meu liber in jur de 4-5 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta infractori, criminali. •Factiunile precedente: Smurd,The Mafia, SFR, NG •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3 1 3 1 •De ce ati parasit ultima factiune: - Nu mi se potriveste ca mafiot. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/828/samp027zo.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/267/samp025eit.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 (Limbaj) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ciprian •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da
MrPiciu Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 •Nick(in joc): Hydravision •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: ma inteleg foarte bine cu membrii PD-ului. •In ce interval orar jucati: 15:00-20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: deoarece este o factiune unde exista munca in echipa si are 2 lideri foarte capabili •actiunile precedente: Smurd , Mafia,Ballas •Job secundar actual: / •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Smurd (rank5), Mafia (rank4), Ballas (rank1) •De ce ati parasit ultima factiune: M-am saturat de ganguri, mafie... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Nicolae •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Desgiur
FullSpeed Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Hydravision - respins (inactiv + ca jobul tau secundar este unul ilegal) Denim - acceptat pentru teste 1 1
Stef@n Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Embra •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati:09-112 19 & 16-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a mentine oridenea publica si arestarea suspectilor. •Factiunile precedente: ballas,Scoala,Mafia,FBI,NG,SFR, •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,1,1,1,2,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Imi plac mebri si este o factiune importanta. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/pl1ae2c3n/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/xakn34eld/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2(non -fp & afk la cai) Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Stefan •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Fonz Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): StefaNN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Costyn90 & Panait. •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Desigur •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 10:00-00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta cati mai multi criminali. •Factiunile precedente: FBI,Mafia •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa ma alatur Departamentului De Politie •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu(pe acest cont ) •Poza cu /stats: My stats •Poza cu licentele dvs.: My licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru f4 la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Panait Costin •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur
junioru Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 nformatii despre caracter •Nick(in joc): LittleSouL •Ce alte conturi detineti(nick-uri):XxSouLxX •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 10:00-00:00 cu cateva pauze. :D •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a fi de partea legii •Factiunile precedente: UST •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa ma alatur Departamentului De Politie •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:doar banat •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/828/samp152h.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/848/samp151n.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru AFK la cai nu se va mai intampla • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Michael Junior •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur
FullSpeed Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 LittleSouL - respins (inactiv + ca joci pe 2 conturi si nu poti activa pe aman 2 )
Winston Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): PaulYonutZ •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cam de la 2 la 7 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa apar comunitatea de infractori •Factiunile precedente: SMURD, UST, Ballas, The Triads, Scoala, NG, DNB •Job secundar actual: Detectiv (skill 3) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:SMURD 3, UST 1, Ballas 2, The Triads 2, Scoala 1, NG 1, DNB 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece imi doresc sa devin din tot sufletul un om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/442/samp078gt.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/163/samp077zq.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Deac Paul Ionut •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da