Dony Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 •Nick(in joc): Dedrick_Writh •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am. •Level-u : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 09:00-11:30 19:30-1:00+ Depinde de program •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa previn infractiunile din oras,traficul de arme/droguri si alte ilegalitati. •Factiunile precedente: Ballas,Smurd,Armata,Hitman,Ust,PD,Scoala,Smurd •Job secundar actual: Detectiv (Skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 4 1 2 1 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Doream sa devin un om al legii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imgur.com/AeQMX,A1mEc#1'>http://imgur.com/AeQMX,A1mEc#1 •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/AeQMX,A1mEc •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am nici-un Warn. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: P.Ionut-Adrian •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur.
Eddi Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 •Nick(in joc): SomerhaldeR •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-u : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 9-10 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa curat cele trei orase de infractori. •Factiunile precedente: Ballas . NG •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas-2, NG-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Doresc Sa Fiu Un Om Al legii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: am acumulat in trecut 3 adv si am primit ban o saptamana •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/683/samp008qxi.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/194/samp010df.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Eduard Ionut •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da!
HopaOlla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Ar00n •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:4 - 5 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a apara orasul de infractori si pentru a reduce DM-ul. •Factiunile precedente:Ballas , Triade , SMURD •Job secundar actual:None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Ballas - Rank 1 , SMURD - Rank 3 , Triade - Rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Lipsa de munca in echipa •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Contul banat •Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/812/samp504i.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/f/210/samp505a.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Bobeiche Robert Andrei •Varsta:13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da
elometin Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc): EloMetin •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu, ma inteleg bine •In ce interval orar jucati: 14-21 in zi de lucru si toata ziua in weekend •De ce doriti sa deveniti om al legii:pt a opri criminali si traficanti •Factiunile precedente: Consilier, SFR, UST, The Mafia, Scoala •Job secundar actual: detectiv (skill3) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilier-2, SFR-1, UST-2, The Mafia-1, Scoala-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a deveni om al legi •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: noo •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nam • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da leam citit cu atentie Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Rebenciuc Laurentiu •Varsta: 13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
Juan Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Juan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 06:00-06:45; 12:00-13:00; 17:30-24:00 (depinde, nu in fiecare zi, mai sigur, dupa ora 17:00) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si imi place sa arestez suspectii, am iesit ca nu aveam timp, acum am mai mult timp si vreau sa reintru •Factiunile precedente: Scoala, PD si U.S.T. •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 6 in Scoala, Rank 1 in PD si Rank 5 in U.S.T. •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: click •Poza cu licentele dvs.: click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am warn • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Stavarache Ionut •Varsta: 21 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da 8 2
Just.Me Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc): JusT.Me •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu am chiar multi prieteni aici •In ce interval orar jucati: 14:00 - 17:00 , 20:00-23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii : Sa previn infractiunile din oras, traficul de droguri si materiale si reducerea DM-ului. •Factiunile precedente: SMURD •Job secundar actual: Detective - skill 4 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 3 - Smurd •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/841/samp000nyt.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/403/samp000nh.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am warn • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Cioangher Alexandru •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da 7 1
StPierre Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc): StPierre •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat da reclamat nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 15:00 - 24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi doresc sa ajut aceasta factiune , sa ma implic si sa ajut la reducerea criminalitatii •Factiunile precedente: Smurd,Ballas •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 4 in Smurd si Rank 3 in Ballas. •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa ma alatur fortelor de ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: Click •Poza cu licentele dvs: Click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Olteanu Mert (real..) •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da 5
Stefan Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc): NitroGeN •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o faciune mult dorita , la care am vista de mult in care am mai fost si as dorii sa reintru •Factiunile precedente: NG/ Ballas / PD / Mafia •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: NG -2 / Ballas - 4 / PD-1 / Mafia - 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu exista colaborare •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Banat (3 adv) •Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/erbuo0/5 •Poza cu licentele dvs.: http://tinypic.com/r/j09m2s/5 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Stefan Mihail •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da
lolflamE Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Semos •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: sa apar cetatenii •Factiunile precedente: sfr[x2],balaas[x3],pd[x2],fbi, mafia[x2] •Job secundar actual: none( iau detectiv ) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2-2-1-2-1 •De ce ati parasit ultima factiune: personal •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1[limbaj] | 2[vanatoare parca] • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: G. George •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da 3 1
StPierre Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc): StPierre •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Mert •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 16:00 18:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa instaurez pacea pe strazi si sa ajut pe nevoiti.Sa mai fiu baiat cuminte! •Factiunile precedente: Smurd,Ballas •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 4 in Smurd si Rank 3 in Ballas. •De ce ati parasit ultima factiune: M-am saturat de DM ,asa ca vream sa i-au o pauza. ! •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Olteanu Mert •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur 5 2
Spence Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc):SpencE •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat , de cateva ori •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:12:00 - 23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imi place ocupatia acestei factiuni,sa arestez si nu imi place sa fac wanted. •Factiunile precedente:- •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:- •De ce ati parasit ultima factiune: Este prima factiune :) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu http://imageshack.us/photo/my-images/836/samp025rz.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/847/samp026he.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:Nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Ionut •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Normal. 5 3
BoBiTza Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 •Nick(in joc): BoBiTza •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu detin alt cont si nu am avut alte nick-uri •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde ce program am.(14:00 20:00) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am o atractie deosebita in a contribuii la mentinerea ordinii si siguranteri cetatenilor. •Factiunile precedente: Paramedic,National Guard, Groove Street, School Instructor, F.B.I •Job secundar actual: Detectiv, skill 5 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:3, 1, 2, 3, 1 •De ce ati parasit ultima factiune: - Liderul nu era activ Nu povesteam cu el... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/i5s45m0ln/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/3nuwxm9aj/ • Warnuri avute in momentul cand postati si motivele: - 1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Comanici Bogdan •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Da, desigur. 2
shp4nky Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Informatii despre caracter •Nick(in joc): shp4nky •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat de vreo cateva ori. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 14.00-17.00 , 18.00-21.00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Nu am mai fost in aceasta factiune si doresc sa intru sa il ajut pe MrDexter. •Factiunile precedente: F.B.I,Agentia Hitman,D.N.B si din nou F.B.I. •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Lider F.B.I,Rang 5 in Hitman,Rang 3 in D.N.B, Rang 3 in F.B.I •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra in PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am niciun warn. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Iulian •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da 2 3
I am Mitzu Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 •Nick(in joc): Mitzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 23:30 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece atat membrii cat si liderii acestei factiuni sunt foarte de treaba , intelegatori si primitori . •Factiunile precedente: FBI , Hitman , Instructor •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 FBI , 3 Hitman , 2 Instructor •De ce ati parasit ultima factiune: Am avut o perioada de inactivitate si am renuntat la locul meu in factiune pentru a intra alt player activ . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Am un warn de la Adi luat cu 3 luni in urma deoarece el a considerat ca ma invarteam in cercuri desi nici acum nu ii dau dreptate . . . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Sigur ca da . •Nume / Prenume: Mihai Cretu . •Varsta: 17 ani . •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul : Sigur . •PS : Am avut o perioada de inactivitate destul de lunga din cauza unor probleme in familie , vreau sa reintru in activitate si sa dovedesc ce pot
Mr.Dexter Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Semos - Respins StPierre - Respins SpencE - Respins Bobitza - Respins shp4nky - Acceptat pentru teste Mitzu - Respins Departamentul de Politie nu mai recruteaza.
Danutzu Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 •Nick(in joc):Danutzu •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat da de cateva ori. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:08:00-12:00 dimineata si seara 20:00-21:30 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa il pot ajuta pe MRDexter pentru ca este un lider de treaba si sa pot ajuta si factiunea pentru a nu mai exista talhari si raufacatori. •Factiunile precedente:smurd,triade,sfr,ng,ust •Job secundar actual:Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:SMURD RANK 3,Triade rank 2,SFR rank 3 ,NG rank 1,UST rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru a putea sal ajut pe mrdexter si sa intru in PD sper sa fiu acc. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:NU •Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/197/samp004gn.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/403/samp005up.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Parpalea Danut Ionel •Varsta:15 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Am Inteles 9
Mr.Dexter Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Departamentul de Politie nu mai recruteaza. Cred ca am fost destul de clar. Danutzu - Respins
Mr.Dexter Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Departamentul de Politie recruteaza 2 playeri activi. Asteptam aplicatiile dumneavoastra.