s3datu Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): s3dativ •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 10-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa prind infractorii si sa imi fac prieteni noi •Factiunile precedente: Primarie / Grove Street •Job secundar actual: Nici un job •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Primarie Rank 5 respectiv Grove Rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis no reason.! Din cate stiu ..nici avertisment nimic.. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da (Am introdus parola de 3 ori gresita) •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei •Varsta:20 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. ? Da
Negru Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 •Nick(in joc):negru •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:NU •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:NU •In ce interval orar jucati:12-19 si 23-4 •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru ca imi place sa respect legea •Factiunile precedente:triads politicieni scoala •Job secundar actual:NR •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 3 politicieni scoala rank 1 triads rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:am vrut o factiune unde sa fie activitate mai serioasa •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://www.picz.ro/show-image.php?id=1054d5c11cb4f817a1455603df9c8c9d •Poza cu licentele dvs.: http://www.picz.ro/show-image.php?id=792b82113b997485ef48cf8d05dd9438 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Alexandru G. •Varsta:19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. OKE
Xipri Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 •Nick(in joc):Xipri •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): :LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati:10 - 15 ; 22 - 2 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a mentine ordinea si disciplina in oras •Factiunile precedente:Los Santos Vagos ; Scoala •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Los Santos Vagos 3 ; Scoala 1 •De ce ati parasit ultima factiune: deoarece am dorit sa devin un om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats:/stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:B. Ciprian Cosmin •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? DA
VooDo* Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Nick(in joc): VooDo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): NU detin •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu cred. Mici discutii da pt ca am fost in SMURD, dar sa ma cert cu cineva nu cred. •In ce interval orar jucati: 9-00 (pot sa joc oricand si oricat) •De ce doriti sa deveniti om al legii: •Factiunile precedente: SMURD •Job secundar actual: Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 2 (SMURD) •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca nu prea aveam ce sa fac, e cam plictisitor sa te plimbi doar •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu, niciodata. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/40/samp174jg.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/341/samp175c.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am avut • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da am luat la cunostinta Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vâ?c? Marian Gabriel •Varsta: 23 (fac luna asta 24) •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Inteleg.
kucker11 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 •Nick(in joc): kucker •Ce alte conturi detineti(nick-uri):-- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am orar. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a participa la prinderea infractorilor si pentru a ajuta la scaparea servarului de nelegiuiti. •Factiunile precedente: smurd the mafia the triads ng •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: smurd rank 2 the mafia rank 1 the triads rank 1 ng rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis pentru incalcarea reguli la war banca. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:-- •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:-- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Farcas Andrei •Varsta: 13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
paulvasile Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 •Nick(in joc):paulvasile •Ce alte conturi detineti(nick-uri):paul23 •Level-ul :14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:cam 5-6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a scapa orasu de infractori •Factiunile precedente:Politiceni, Instructori,National Guard •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Politicieni(rank 3),Instructori(rank 1), National Guard(rank2) •De ce ati parasit ultima factiune:Certuri •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da •Nume / Prenume:Buruiana Paul •Varsta:19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Inteleg
alinwow Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 •Nick(in joc): AliNwOw •Ce alte conturi detineti(nick-uri):-- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dimineata si Seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a opriii nelegiuitii •Factiunile precedente: Politicieni ( 5 ) , Bikers ( 2 ) •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni ( 5 ) , Bikers ( 2 ) •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc altceva.. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- - •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alin •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
G3aN Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 •Nick(in joc): zApaceL •Ce alte conturi detineti(nick-uri): GeanN •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cat imi permite timpu' •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa pot ajuta membri PD si sa merg la wanted :D •Factiunile precedente: Politiceni, UST, SFR, Balllas, Grove Street, NG, PD, The Triads, Scoala •Job secundar actual: Politiceni •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,2,1,1,2,2,1,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Ban •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 limbaj • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur •Nume / Prenume: Gean •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostu: Da
Tails Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): r3b3k •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul: 12 [cu rp de 13] •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08:00 -> 12:00 ; 20:00 -> 24:00 in timpul scolii, iar in weekend joc mai mult •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa prind infractorii si sa imi fac cati mai multi prieteni •Factiunile precedente: FBI | LSV •Job secundar actual: •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 | 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc si alt ceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: Click •Poza cu licentele dvs.: Click 2 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2. Pentru AFK la cai Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Puran Rebeca •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da #A sustinut ca nu-i functioneaza forumul.
rebeca Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): r3b3k •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul: 12 [cu rp de 13] •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08:00 -> 12:00 ; 20:00 -> 24:00 in timpul scolii, iar in weekend joc mai mult •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa prind infractorii si sa imi fac cati mai multi prieteni •Factiunile precedente: FBI | LSV •Job secundar actual: •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 | 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc si alt ceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: Click •Poza cu licentele dvs.: Click 2 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2. Pentru AFK la cai Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Puran Rebeca •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
RyPz0r Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Nick(in joc): RyPz0r •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 rp de 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: NU •In ce interval orar jucati: 14-00+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: imi place foarte mult sa lupt de partea binelui si sa scap strazile de banditi. •Factiunile precedente: smurd, sfr , bikers, ng, lsv •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:smurd-rank2, sfr-rank1, bikers-rank2, ng-rank1, lsv-rank1 •De ce ati parasit ultima factiune: nu mai era lider. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: doar banat ..o singura data. •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn pentru afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: J.Alexandru •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: DA inteleg foarte bine.
ChangeNaMe Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 •Nick(in joc): UnBaNNN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): M. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 17-24. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a fugarii suspectii, pentru a ma distra, si pentru a imi face noi prieteni. •Factiunile precedente: NG, Fbi, SMURD, •Job secundar actual: Detectiv (S3). •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,1,3 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa ma pot face om al legi •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu. Licente+Stats: : : http://imgur.com/a/dpENK#1 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Marian •Varsta: 15. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul?: Da.
GABRIEL Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 •Nick(in joc): KyLe •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un interval orar joc 3-5 ore pe zi. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place foarte mult aceasta factiune ca are lideri capabili. •Factiunile precedente: UsT,Politicieni,Bikers •Job secundar actual: NoNe •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2, 2, 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intr-u de partea legii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: N-am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA •Nume / Prenume: Gabi •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostu: Da
ChangeNaMe Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 •Nick(in joc): UnBaNNN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): M. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 17-24. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a fugarii suspectii, pentru a ma distra, si pentru a imi face noi prieteni. •Factiunile precedente: NG, Fbi, SMURD, •Job secundar actual: Detectiv (S3). •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,1,3 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa ma pot face om al legi •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu. Licente+Stats: : : http://imgur.com/a/dpENK#1 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Marian •Varsta: 15. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul?: Da. [ RETRAG APLICATIA ]
sTyler Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 •Nick(in joc): KyLe •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am un interval orar joc 3-5 ore pe zi. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place foarte mult aceasta factiune ca are lideri capabili. •Factiunile precedente: UsT,Politicieni,Bikers •Job secundar actual: NoNe •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2, 2, 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intr-u de partea legii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: N-am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA •Nume / Prenume: Gabi •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostu: Da Respins - Membrii nu sunt de acord cu tine.
S3bby98 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc ): SeBBy98 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 9:00 - 15:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Vreau sa fiu de partea legii Si pentru ca au un lider foarte capabil si pentru ca PD este foarte bine organizat •Factiunile precedente: Politicians / Ballas •Job secundar actual: Hot de masini •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicians Rank 2 / Ballas rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu ma descurc in gang •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.http://uploadimage.ro/images/90409395379757258848.png: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 Warn • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Avasicii SeBBy •Varsta: 14 Ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
BlackAngel Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 •Nick(in joc): Mitza •Ce alte conturi detineti(nick-uri): fostul nick [blackAnGeeLL] •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat :D •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu absolut deloc •In ce interval orar jucati: nam un interval orar ... 4-5 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa arestez mafioti sa le comfisc materialele ceea ce ii oftica :> sa ajut factiunea si sa fiu alaturi de cativa prieteni •Factiunile precedente: Ballas,Fbi,Ng,sfr,scoala,ust •Job secundar actual: None ( o sa iau Detectiv ) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas - rank 3 , Fbi - rank 4 , NG - rank 5 , sfr - rank 1 , scoala - rank 1 , ust - rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: probleme personale •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: - •Poza cu /stats: http://imgur.com/D1JDZ,tk7cx#0 •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/D1JDZ,tk7cx#1 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 limbaj • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da , desigur.
Mihai. Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 SeBBy98 - Respins - Nu esti suficient de pregatit. Mitza - Acceptat pentru teste. 1
Ezekiel Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Andrei •Ce alte conturi detineti(nick-uri): N/A •Level-ul: 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da, arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14-23:03 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a consolida media de siguranta per cap de locuitor. •Factiunile precedente: Medic, PD, Hitman, Mafia •Job secundar actual: N/A •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4;3;2;6 •De ce ati parasit ultima factiune: N/A reason. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Cicedea Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: De la sine inteles.
RedForce Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): Edward_DeeJay •Ce alte conturi detineti(nick-uri): RedForce - level 2 •Level-ul: 21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da, arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: In timpul saptamanii: 15-22 | Weekend: cat de mult se poate.(mai avem si RL, nu?) •De ce doriti sa deveniti om al legii: De ce nu? Pentru ca am mai fost de multe ori si evident pentru ca imi place, altfel nu as aplica. •Factiunile precedente: Hitman / FBI •Job secundar actual: Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 / 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am cerut sa fiu demis.(motivele le voi zice pe /w daca mi se va cere asta) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: Click! •Poza cu licentele dvs.: Click! •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 (1 - /q cu wanted(aiurea dar asta e, nu pot dovedi | 2 - limbaj(jignesc si eu pentru prima data si nu cine stie ce si nah.. ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da.(intrebarea nu-si are rostul, toti vor zice da) Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Edy •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da.(la fel ca cea de mai sus) p.s.: n-am pretentia sa fiu acceptat, unde nu esti dorit nu intri, simplu nu ? :))
Mihai. Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Edward_DeeJay - Acceptat pentru teste - Primesti o prima si ultima sansa, ai grija ce faci cu ea. 1