RaZzzZoR Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): StarScreaM •Ce alte conturi detineti(nick-uri): syLeNT •Level-ul : 11. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar o data reclamat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 4-5 ore zilnic. •De ce doriti sa deveniti om al legii: As dori sa incerc din nou pentru ca e placut jobul de politist. •Factiunile precedente: Da Nang Boys rank 1 , SMURD rank 3 , Scoala rank 2 , Grove Street rank 2. •Job secundar actual: Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Am specificat mai sus. •De ce ati parasit ultima factiune: Ma demis pe motiv ca nu poate lucra cu mine.. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - limbaj. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: I. Daniel. •Varsta: 18. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur.
deLetE Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 •Nick(in joc): Mitza •Ce alte conturi detineti(nick-uri): fostul nick [blackAnGeeLL] •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat :D •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu absolut deloc •In ce interval orar jucati: nam un interval orar ... 6-7 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa arestez mafioti sa le comfisc materialele ceea ce ii oftica :> sa ajut factiunea si sa fiu alaturi de cativa prieteni •Factiunile precedente: Ballas,Fbi,Ng,sfr,scoala,ust •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas - rank 3 , Fbi - rank 4 , NG - rank 5 , sfr - rank 1 , scoala - rank 1 , ust - rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: probleme personale •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: - •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 limbaj • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da , desigur. Postez pentru el are suspend.
kucker11 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): kucker •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): ls •Sex (M/F): m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat de mai multe ori. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: nu am interval de jucat sa-mp. •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru a aresta si pentru a tine servarul sub control de nelegiuiti. •Factiunile precedente: smurd the triads the mafia •Job secundar actual: none •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: smurd rank 2 the triads rank 1 the mafia rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Mam lasat de sa-mp si mau demis pentru inactivitate. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: http://imageshack.us/gal.php?id=rZSk1szg1pysnOHGmePU06g •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/gal.php?id=rZSk1szg1pysnOHGmePU06g •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Farcas Andrei •Varsta: 13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
sTyler Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 aLexiFr - acceptat pentru teste. V_CaTalyn - acceptat pentru teste, este ultima ta sansa. StarScreaM - respins - nu acceptam jucatori care joaca pe 2 conturi. Mitza - respins - atunci cand ai facut poza cu stats ai detinut 9 droguri. kucker - acceptat pentru teste.
eGadget Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Gadget •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nu am •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): SF •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: NU •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: din potriva, ma inteleg chiar bine cu unii, de cand am fost la SMURD •In ce interval orar jucati: dimineata: 18-22, (acuma nu in fiecare zii la fel, dar in mare cam asa e) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa apar statul San Andreas de infractori •Factiunile precedente: Consilieri(rank 1), SMURD(rank 1), Scoala(rank 2), DNB (rank 2) •Job secundar actual:Taxi •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: am cuplat cu factiunile •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra intr-o factiue guvernamentala •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.:/licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru kill • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Alin Perghel •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: DA
Kaimacu Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 •Nick(in joc): kaimacu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Am avut nick-ul Sobo •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: nu am un orar, in general dupa ce vin de la scoala pana seara pe la 22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez talharii. •Factiunile precedente: Scoala, Politicieni, FBI, Triads, Scoala, Mafia, PD, SFR. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1, 1, 1, 1, 2, 2, 2, 2. •De ce ati parasit ultima factiune: Vroiam altceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1/3 - afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Sorin Serbanoiu •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da retrag, am aplicat si la Hitman si m-am gandit mai bine, scuze pentru neplaceri.
xUser Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): EvidenT. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: din potriva, ma inteleg chiar bine cu unii, de cand am fost la SMURD •In ce interval orar jucati: Cat pot 5-6 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa apar statul San Andreas de infractori •Factiunile precedente: Consilieri, Smurd, Instructors, Bikers, Sfr, The Triads •Job secundar actual: In curand Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 - •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a intra intr-o factiue guvernamentala •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, ban •Poza cu /stats : •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru deranjare event / 1 pentru kill • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai Badara •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
Kaimacu Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 •Nick(in joc): kaimacu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Am avut nick-ul Sobo •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: nu am un orar, in general dupa ce vin de la scoala pana seara pe la 22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez talharii. •Factiunile precedente: Scoala, Politicieni, FBI, Triads, Scoala, Mafia, PD, SFR. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1, 1, 1, 1, 2, 2, 2, 2. •De ce ati parasit ultima factiune: Vroiam altceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1/3 - afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Sorin Serbanoiu •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Nu retrag, scuze, a fost un prieten pe la mine si a dat edit, nu stiu de ce...
Messi Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 •Nick(in joc):Messi67 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Dupa ora 15:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru dreptate •Factiunile precedente:Smurd,Ust,The Mafia,Sfr •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1,1,3,1 •De ce ati parasit ultima factiune:Certuri •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats:http://imageshack.us/a/img405/2686/stsarmata.png •Poza cu licentele dvs.:http://imageshack.us/a/img145/9729/licensee.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:2,limbaj afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da! Ma scuzati,retrag nu consider ca sunt pregatit .vechime necesara pentru a intra in pd.
Mihai. Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 kaimaku - Acceptat pentru teste. Restul respinsi.
G3aN Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 •Nick(in joc): zApaceL •Ce alte conturi detineti(nick-uri): GeanN •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: cat imi permite timpu' •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca este o factiune in care am mai fost si stiu cum decurg treburile. •Factiunile precedente: Politicieni, SFR, UST, Ballas, Grove Street, NG, PD, The Triads •Job secundar actual: Arm's Dealer •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1,2,1,2,2,1,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Doar ban •Poza cu /stats: Click •Poza cu licentele dvs.: Click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur •Nume / Prenume: A.Gean •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur.
LoLz0r™ Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 •Nick(in joc): LoLz0r. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): LoLz0r. ( cu punct, dar nu joc pe el ). •Level-ul : 55. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): M. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: Depinde de timp. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost in Police Department, am fost lider D.I.A.S de doua ori si aici ma descurc ok. •Factiunile precedente: Ballas - Rank 6, Primarie - Rank 6, Police Department - Rank 5, The Triads - Rank 5, Hitman Agency - Rank 4, Grove Street - Rank 3, F.B.I - Rank 1. •Job secundar actual: Detectiv, nu stiu de ce imi scrie None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas - Rank 6, Primarie - Rank 6, Police Department - Rank 5, The Triads - Rank 5, Hitman Agency - Rank 4, Grove Street - Rank 3, F.B.I - Rank 1. •De ce ati parasit ultima factiune: Liderul ( cRs ) nu ma suporta. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Ban. •Poza cu /stats: Click. •Poza cu licentele dvs.: Click. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2, limbaj. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. •Nume / Prenume: Florin. •Varsta: 18. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da.
Kennedy Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 •Nick(in joc): Bogdanu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): ls •Sex (M/F): m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat am fost •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: depinde •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a pune legile in aplicare si pt a tine serverul cat mai ordonat. •Factiunile precedente: SFR, The triads •Job secundar actual: none •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SFR rank 1 Triads rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pt ca am vrut sa fiu om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: http://imgur.com/Z8iRs,o8mIs •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/Z8iRs,o8mIs#1 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Maris Bogdan •Varsta: 13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: da
Blackhole Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Mih@y. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):BlacKhOl3 tot lvl 7 •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:5-6-7 ore depinde de programul meu :D •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi Place Liderul Si mEmbrii pe care ii are •Factiunile precedente:Sfr Bikers Lsv smurd Consilieri •Job secundar actual:nu am •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 in consilieri si in rest 1 ca nu am stat mult •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru Police Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu Poza cu stats: http://postimage.org/image/v7al9mqff/ Poza cu licentele: http://postimage.org/image/vb1k141ex/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Moisescu Arthur •Varsta:13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
kucker11 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Pentru a depune o aplicatie trebuie sa indepliniti cerintele de aici si sa respectati modelul de mai jos. Informatii despre caracter •Nick(in joc):kucker •Ce alte conturi detineti(nick-uri):-- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:NU •In ce interval orar jucati:Nu am orar •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a face parte din pd si pentru a ajuta serverul de ganguri si mafioti. •Factiunile precedente: the triads the mafia smurd •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: smurd rank 2 the triads rank 1 the mafia rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca am vrut sa aplic la PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: -- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Farcas Andrei •Varsta:13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Mihai. Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Bogdanu - Respins - Nu indeplinesti conditiile de aplicare. Mih@y - Respins - Nu acceptam jucatori care activeaza pe mai multe conturi. kucker - Acceptat pentru teste - Primesti o sansa.
mos`ene Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): NitrO •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa apar orasu` de criminiali. •Factiunile precedente: Los Santos Vagos •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Din dorinta de ma alatura fortelor de ordine. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1, nu stiu motivul. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Tudoran Radu •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Blods Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 •Nick(in joc): Blods •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da (Arestat) •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cand vin de la scoala (sunt dimineata) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Dupa o aventura in Ballas imi doresc sa intru intr-o factiune unde pot beneficia de multe lucruri (prieteni , actiune si multe altele) •Factiunile precedente: Ballas •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am scris la demisii motivul •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: D.Florin •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Guest Constantin. Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Constantin. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Los Santos •Sex (M/F):Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Am fost arestat doar de doua ori dar nu si reclamat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:In timpul scolii 08:00-11:00 si 20:00-00:00,iar in weekend-uri si vacante 08:00-02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Doresc sa devin om al legii pentru a combate criminlitatea si a aresta raufacatorii. •Factiunile precedente:Politicieni •Job secundar actual:Detective(skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Politicieni(rank 3) •De ce ati parasit ultima factiune:Am parasit ultima factiune deoarece consider ca mi-am facut treaba acolo. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats:/stats •Poza cu licentele dvs.:/licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Dima Constantin •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da,inteleg acest lucru.
EcLipSSe Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 •Nick(in joc):M0t4nu1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: ARESTAT •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: NU •In ce interval orar jucati: Cam cat timp am •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece este o factiune serioasa cu membrii de treaba in care nu te plictisesti. •Factiunile precedente: SMURD TE Mafya si DNB •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SMURD (3) THE Mafya (3) si DNB(1) •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am parasit-o .. am luat ban in perioada de probe •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Banat •Poza cu /stats:http://postimage.org/image/ngjhz4njf/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/et6al49pn/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: S.Viorel •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
kucker11 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 •Nick(in joc):kucker •Ce alte conturi detineti(nick-uri):-- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:NU •In ce interval orar jucati:Nu am orar •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a face parte din pd si pentru a ajuta serverul de ganguri si mafioti. •Factiunile precedente: the triads the mafia smurd •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: smurd rank 2 the triads rank 1 the mafia rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Pentru ca am vrut sa aplic la PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: -- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Farcas Andrei •Varsta:13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.
Mihai. Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Blods - Acceptat pentru teste. Constantin. - Acceptat pentru teste. M0t4nu1 - Respins - Nu te consideram suficient de pregatit. kucker - Respins - Tocmai ce ai primit o sansa.
Sami Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Sami. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Brown. •Level-ul : 18. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): M. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 14-22. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a fugarii suspectii, pentru a ma distra, si pentru a imi face noi prieteni. •Factiunile precedente: Grove Street, SMURD, Bikers. •Job secundar actual: Detectiv (S5). •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2, 3, 1. •De ce ati parasit ultima factiune: Nu m-am mai jucat, si am fost demis. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: /stats. •Poza cu licentele dvs.:/licenses. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Sami. •Varsta: 15. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul?: Da.