DrgD Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): DrgDimitriu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Orice oras este mai aproape de sediul factiunii. •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dimineata de la 8 pana pe la 11-12 , si de la 16 pana cand mi se face somn. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa reduc criminalitatea de pe server. •Factiunile precedente: Politicienii, Armata, DNB, Triade, SMURD •Job secundar actual: Arms Dealer •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2-Armata , 4 - Politicienii, 4- SMURD , 3 -DNB , 1 - Triade •De ce ati parasit ultima factiune: Sunt multe motive, unul dintre ele fiind lipsa de lucru in echipa. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - am contestat decizia unui admin • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Dimitriu Draogs •Varsta: aproape 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Mihai. Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Maryca - Acceptat pentru teste. Blade - Respins - Antecedente. Mitza - Acceptat pentru teste. DrgDimitriu - Respins - Nu te consideram suficient de pregatit.
DeXyY Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 •Nick(in joc: DeXyY •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LV •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dimineata de la 11-12 pana pe la 16, si de la 20 pana la 1 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa reduc criminalitatea de pe server. •Factiunile precedente: Politicienii, SFR,THE mafia , UST •Job secundar actual: Camionagiu •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni - 1,The mafia-3,Sfr-2, UST -2 •De ce ati parasit ultima factiune: Ma lasasem de sa:mp •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/217/samp019rn.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/542/samp020zn.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Iagaru andrei •Varsta: aproape 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Alexutssu. Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 •Nick(in joc): Alexutssu. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu , sunt baieti buni •In ce interval orar jucati: 08:00 - 16:00 si 21:00 - 02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii Pentru a asigura siguranta/linistea cetatenilor din orasele LS,LV,SF. Si pentru ai pedepsi pe criminalii in serie / hotii •Factiunile precedente: Grove Street •Job secundar actual: Detectiv skill 5 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 Grove street •De ce ati parasit ultima factiune: Mi-am depus demisia din cauze nobile. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 , nu am nici o plangere . Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Alexandru •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da, inteleg • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da !
DeXyY Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Imi retrag cererea , probleme cu internetul, imi pare rau
Paulinho Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 •Nick(in joc): Paulinho •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 20 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 10:00-16:00/21:00-24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii : Pentru a combate crima si a reduce infractiunile •Factiunile precedente: TheMafia, FBI , TheTriads •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: TheMafia(4) , FBI(2),TheTriads(1) •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece am vrut sa trec de partea buna a legii din nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://img507.imageshack.us/img507/5619/samp094d.png •Poza cu licentele dvs.: http://img269.imageshack.us/img269/8545/samp095vu.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn pentru limbaj de muuult Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Paul •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da, inteleg • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da ! 1
Guest Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) •Nick(in joc): Daniels •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da,arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 11-18 / 22-01 •De ce doriti sa deveniti om al legii : Pentru a ajuta departamentul,si pentru a inlatura criminalii. •Factiunile precedente: Politicieni •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni 4 •De ce ati parasit ultima factiune: Am dorit sa aplic aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn pt. /q cu wanted (am primit kick de la server pt. AFK peste 10 min) Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Daniel •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Of course. Edited September 13, 2012 by Guest
eGadget Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Gadget •Ce alte conturi detineti(nick-uri):nu am •Level-ul : 8 (12/36) •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): SF •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: NU •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: din potriva, ma inteleg chiar bine cu unii, de cand am fost la SMURD •In ce interval orar jucati: dimineata: 12-15, seara: 18-22, (acuma nu in fiecare zii la fel, dar in mare cam asa e) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa apar statul San Andreas de infractori •Factiunile precedente: Consilieri(rank 1), SMURD(rank 1), Scoala(rank 2) •Job secundar actual:Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: am cuplat cu factiunile :D •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica aici (si mi-o parut rau de colegi, si lui volks de mine :-< ) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu/stats: •Poza cu licentele dvs.:/licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Alin Perghel •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: DA
Hazard Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 •Nick(in joc): Hazard •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 38 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12:00 - 01:00+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta infractorii si sa opresc traficul de arme si o circulatie buna in cele 3 orase •Factiunile precedente: Ballas , FBI , NG , SFR , Mafia , Triads , Pd , Hitman , LSV •Job secundar actual: Nu am •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas 3 , FBI 2 , NG 2 , SFR 1 , Mafia 4 , Triads 1 , Pd 1 , Hitman 4 , LSV 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Ma saturasem de gang •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: - •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 (spawn kill) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Dinu Andrei •Varsta: 20 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da
catalynv91 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 •Nick(in joc): V_CaTalyn •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 11:00 - 00:00--01:00--02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: As vrea sa fac dreptate si pentru a apara orasul •Factiunile precedente:The Mafia •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 •De ce ati parasit ultima factiune: vroiam sa aplic in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da cand am eram la inceput •Poza cu /stats: http://iceimg.com/5434630df93250.png.htm •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 warnuri/ 1 dintre ele este q / wanted si al doilea nu-mi mai amintesc • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Velcea Catalin •Varsta: 22 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
Mihai. Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Am decis ca toti sa primiti o sansa . Acceptati pentru teste.
aliko Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 •Nick(in joc):Westiee •Ce alte conturi detineti(nick-uri):ALiK •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:mai mult seara 23:00- pana cand pot •De ce doriti sa deveniti om al legii:Ca sa bag spaima in toti mafioti •Factiunile precedente:Mafia NG •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 si 1 •De ce ati parasit ultima factiune:Am fost demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://img703.images.../samp003wdk.png •Poza cu licentele dvs.: http://img193.images...7/samp002hq.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:B Aurelian •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Comment' Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 •Nick(in joc): NoComment •Ce alte conturi detineti(nick-uri): DaddyJohn •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LosSantos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Joc cand pot,nu am un interval •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa fiu de partea legii pentru a face curat printre infractorii. •Factiunile precedente: Politicieni,SMURD,Politicieni •Job secundar actual: Detectiv(Skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni-1,SMURD-1,Politicieni-2 •De ce ati parasit ultima factiune: Vroiam sa intru intr-o alta factiune •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: Apasa :right: •Poza cu licentele dvs.: Apasa :right: (Licentele o sa mi-le iau cand o sa fie un instructor rank 3+) •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am warn-uri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: F.Mihai •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Desigur
biNNN Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 •Nick(in joc):M0t4nu1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat..(Am fost The Mafia) •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: cam toata ziua sunt pe server •De ce doriti sa deveniti om al legii: As dori sa incerc si asa ceva ..pana acum am fost doar mafia si smurd .. •Factiunile precedente: SMURD : Rank 3 , THE Mafia :Rank3 •Job secundar actual: Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SMURD : Rank 3 , THE Mafia :Rank3 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca am dorit sa incerc sialteca .. aveam level 12 si am fost doar in 2 factiuni •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/948b90i2f/ •Poza cu licentele dvs.: LICENTELE •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 warn-uri .. Motiv afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:S.Viorel •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
sTyler Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Westiee - Respins - Nu sunt bune linkurile. NoComment - Respins - Nu putem sa te acceptam fara licenta de port arma. M0t4nu1 - Respins - In ultimul timp nu prea ai fost activ.
FashionVictim Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Deci nu pot posta toata aplicatia ....
adrian Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Nu merge sa postez aplicatia, imi apare o eroare asa ca am postat intr-un fisier .txt : http://www.mediafire.com/?jjbl9lyh0lmln59
BoBiTza Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 incercati sa folositi full editor nu raspunsul rapid
Guest Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 un nou model de postare daca nu ne lasa sa postam mai multe randuri:) •Poza cu /stats: http://imageshack.us/a/img822/8449/samp009hpy.png •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/a/img221/4803/samp010pi.png
Mihai. Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 iNuke - Respins - Aplicatii multiple AlexanderCR - Acceptat pentru teste.
catalynv91 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 •Nick(in joc): V_CaTalyn •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 11:00 - 00:00--01:00--02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: As vrea sa fac dreptate si pentru a apara orasul •Factiunile precedente:The Mafia ,Pd •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4,1 •De ce ati parasit ultima factiune: vroiam sa aplic in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da cand am eram la inceput •Poza cu /stats: http://iceimg.com/3f1c95d2650bc8.png.htm •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 warnuri/ 1 dintre ele este q / wanted si al doilea nu-mi mai amintesc • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Velcea Catalin •Varsta: 22 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA