sTyler Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 ScarFaCe - respins - nu indeplinesti conditiile pentru a putea aplica. Danutzu - acceptat. where - acceptat. Hawnnibal - respins - nu te consideram pregatit pentru aceasta factiune.
alecs. Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 •Nick(in joc): alecs •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos; •Sex (M/F): M; •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat; •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu; •In ce interval orar jucati: 7-8 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau ceva legal •Factiunile precedente: Politicieni PD,FBI,GROVE,HITMAN,GROVE,NG,HITMAN,LSV •Job secundar actual: arms(o sa dau quit cand imi da uninvite) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2/6/3/3/3/1/3/1 •De ce ati parasit ultima factiune:Nu prea ma descurc cu gang'urile •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu; •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0; • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da; Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Dita Alexandru •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da Am fost Demis trebuie sa primesc uninvite.
benTo_Junior Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Nick : SeBBy98 Level : 7 Ce alte nick-uri detineti : - Sex : M Orasul in care locuiti : Los Santos Ai fost vreodata arestat sau reclamat? : Doar arestat Ati avut / Aveti probleme cu cineva din fractiunea PD? : NU In ce intreval orar jucati?: 7-8 ore pe zi De ce doriti sa deveniti om al legii? : Vreau si eu sa fac ceva legal si vreau sa incerc ceva nou Fractiunile precedente : Politicians,Ballas Job secundar actual : Trucker Rank-uri detinute in fractiunile anterioare : 1/1 De ce ati parasit ultima fractiune? : Nu ma descurcam si nu faceam fata Ati avut vreodata contul banat? : Nu Poza cu stats: Poza cu licente : Numarul de warn-uri avuter in momentul cand postati si motivele : 0 In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [Dias si Politia Rutiera] Informatii din viata reala : Nume/Prenume : Avasilcii Sebi Varsta : 14 Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile etc nu-si au rostul : Da normal
Eric Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 SeBBy98 - respins ( nu te consideram pregatit pentru PD ) alecs - respins ( trebuie sa fi civil cand aplici )
AzyMan Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick(in joc): Azman •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos; •Sex (M/F): M; •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat; •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu; •In ce interval orar jucati: 8-9 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca vreau sa ajut la wanted si la controale, si pentru ca este o factiune bine organizata. •Factiunile precedente: NG,Ballas,UST •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,1,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Aceasta este UST, neavand lider toti membrii faceau de capul lor asa ca m-am hotarat sa-mi dau demisia. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu; •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs. View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 pentru /q cu wanted, dar pe atunci era un prieten la mine si in timp ce faceam dush a facut wanted si a dat /q • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da; Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Desigur;
Comment' Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 •Nick(in joc):DaddyJohn •Ce alte conturi detineti(nick-uri):Nici unul. •Level-ul :10. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Los Santos. •Sex (M/F):Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Am fost arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Din cate stiu eu nu. •In ce interval orar jucati:Nu am un interval,joc cat pot. •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru ca vreau infractorii din San Andreas sa invete ce este legea. •Factiunile precedente:Politician,SMURD,DNB,Scoala,Bikers,Armata. •Job secundar actual:Job-ul actual este detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1. •De ce ati parasit ultima factiune:Am fost demis. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Am fost banat 7 zile. •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/6/samp310a.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/193/samp311di.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:Am doua warn-uri: 1(/q cu wanted) 2(afk in cai). • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume:F.Mihai •Varsta:16. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.:Da,inteleg foarte bine.
sonyblack Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nick(in joc):[sonyblack]gabi •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos; •Sex (M/F): M; •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat; •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu; •In ce interval orar jucati: 9-10 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca vreau sa fiu de partea legii si fac ordine in oras. •Factiunile precedente: Ust,Sfr,The Triads •Job secundar actual: none •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost dat afara deoarece nu jucam pentru ca nu imi placea. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu; •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1pentru ca mi-a dat crash cand ma controla politia si am intrat inapoi si politistul care ma controla a postat ca am dat /q. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur; Informatii din viata reala •Nume / Prenume: M.Gabriel •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da;
Steven Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Steffy •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:12-19 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place sa respect regulile. •Factiunile precedente: Smurd, Triads, Mafia, Ng •Job secundar actual: momentan nimic, dar daca voi fi acceptat voi lua detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 Smurd si 1 restul •De ce ati parasit ultima factiune: Nu imi place in mafie. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: banat (promit sa nu se mai repete) •Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/507/samp021mmd.png/ •Poza cu licentele dvs.:http://imageshack.us/photo/my-images/27/samp022jcy.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2...Dar promit sa nu vina si al 3-lea. Motivul: a venit cineva la mine odata si s-a jucat pe contul meu la mine acasa si a injurat de pe el. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur! Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Munteanu Stefan •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Desigur!
Mihai. Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Azman - Respins - Antecedente. - Acel warn. DaddyJohn - Respins - Antecedente. - Ban si 2 warn-uri (/q cu wanted). [sonyblack]gabi - Respins. Antecedente. - Acel warn. Steffy - Respins - Antecedente - Ai deja 2 warn-uri la level 11 plus ceva ban.
G3aN Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 •Nick(in joc): ZapaceL •Ce alte conturi detineti(nick-uri): GeanN si atat •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nici decum iubesc factiunea. •In ce interval orar jucati: Cat imi permite timpul •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la wanted si ca imi place factiunea PD •Factiunile precedente: Politiceni, UST, SFR •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,2, 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis pentru ca m-am certat cu un membru(sa stiti ca nu a fost vina mea sa credeti ca sunt recalcitrant) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA •Nume / Prenume: Ali Gean •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da inteleg.
Kaimacu Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Sobo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13(cu respect de 14) •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 13:00 - 02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez talharii. •Factiunile precedente: Scoala, Politicieni, FBI, Triads, Scoala, Mafia •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1, 1, 1, 1, 2, 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Schimbare de lider •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0/3 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Sorin Serbanoiu •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
sTyler Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ZapaceL - Respins - Cand faci ss la stats si la licente sa faci de pe contul tau nu de pe al lui Alinwow. Sobo - Acceptat.
benTo_Junior Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): SeBBy98 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 un pic si fac 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 5-6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa fac ceva legal si de mic vreau sa devin politist •Factiunile precedente: Politicians , Ballas •Job secundar actual: Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1/1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu ma pricep in Gang •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: A. Sebian •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul Da
Gyx Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 •Nick(in joc): Gyx •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 10:00-23:00 cu pauze •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a curata orasul de talhari. •Factiunile precedente: Politicieni; Scoala ; Mafia •Job secundar actual: Somer dar daca ma ve`ti accepta voi avea detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1;1;2 •De ce ati parasit ultima factiune: Prea mult jail si schimbarea liderului. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0/3 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: T.George •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
dicugiovannino Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):[smOkeRs]MaLboRo •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:8:00-00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Vreau sa vad cum merge treaba in politie.. ( Vreau sa incerc ceva nou :) •Factiunile precedente:Smurd , UST, DNb •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:2 Smurd •De ce ati parasit ultima factiune:Fiindca Membri ma tratau ca un nimic •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Da.. o data 7 zile. •Poza cu /stats:View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.:View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Dicu Giovanni •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur.
FullSpeed Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): FullSpeed •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 39 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Din cate stiu eu , nu •In ce interval orar jucati: 10:00 - 14:00 / 18:00 - 21:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a proteja cele 3 orase si cetatenii de infractori •Factiunile precedente: Grove , PD , Hitman , NG , LSV •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Grove 5 , PD 6 , Hitman 1 , NG 6 , LSV 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Din dorinta de a aplica la acest departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Zamfirescu Andrei •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
RyPz0r Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 •Nick(in joc): RyPz0r •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 12:00 - 16:00 / 20:00 - 00:00+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca vreau sa fiu de partea legii si sa fac ordine in oras. •Factiunile precedente: sfr, bikers, ng •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: sfr-1, bikers-2, ng-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu prea ma descurc cu gang'urile •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/vbMa4,hAuq0 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Pop lucian •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
Mihai. Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 SeBBy98 - Respins - /w in joc . Gyx - Acceptat pentru teste . Primesti o sansa. [smOkeRs]MaLboRo - Respins - Antecedente. FullSpeed - Respins - Nu esti civil. RyPz0r - Respins - Nu te consideram suficient de pregatit.
benTo_Junior Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 •Nick(in joc): Sebby98 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12:00 - 18:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Vreau sa fac ceva bine de partea legii! •Factiunile precedente: Politicians , Ballas •Job secundar actual: Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicians(1) Ballas(1) •De ce ati parasit ultima factiune: Nu ma pricem in Gang •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: A. Sebian •Varsta: 14 Ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Mihai. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Sebby98 - Aplicatia se face peste cel putin 3 zile din momentul in care esti respins.
Guest Cristii_ Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 •Nick (in joc) : CristineeL •Ce alte conturi detineti (nick-uri) : - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV) : LS •Sex (M/F) : M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat? : Nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD? : Nu •In ce interval orar jucati : Pe tot parcursul zilei . •De ce doriti sa deveniti om al legii : Sa aduc linistea pe strazi si sa devin un om al legii. •Factiunile precedente : Scoala , PD •Job secundar actual : Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare : Scoala 1 ,PD 1 •De ce ati parasit ultima factiune : Am fost inactiv dupa cum stiti 2 sapt,iar acum m-am intors si am aplicat dupa cum mi-ai spus .! •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip ? : Nu •Poza cu /stats : http://www.gophoto.it/view.php?i=http://i.imgur.com/fKi2Y.jpg •Poza cu licentele dvs.: http://www.gophoto.it/view.php?i=http://i.imgur.com/fKi2Y.jpg •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele : 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Cristian Liviu •Varsta : 18 Ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da,bineinteles.
G3aN Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 •Nick(in joc): ZapaceL •Ce alte conturi detineti(nick-uri): GeanN si atat •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu, n-am avut nici o problema •In ce interval orar jucati: Cat imi permite timpul •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la wanted si sa merg la controale cu membrii factiuni •Factiunile precedente: Politiceni, UST, SFR,NG (P.S: Pe contul meu pierdut G3aN am m-ai fost in factiunea PD si multe altele, dar nu le enumar pentru ca nu stiu daca am voie) •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,2, 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA •Nume / Prenume: A.Gean •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da inteleg.
Guest Tempest. Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 •Nick(in joc): Michael •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 16 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat . •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 10:00 - 22:30 [ in timpul scolii 10:00 - 12:00 / 18:30 - 22:00] •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa arestez pe cei ce incalca legea , si sa ajut liderii cu factiunea. •Factiunile precedente: Ballas •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas - rank 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Sa incerc ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai Marius •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da , desigur.
FullSpeed Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): FullSpeed •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 39 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Din cate stiu eu , nu •In ce interval orar jucati: 10:00 - 14:00 / 18:00 - 21:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a proteja cele 3 orase si cetatenii de infractori •Factiunile precedente: Grove , PD , Hitman , NG , LSV •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Grove 5 , PD 6 , Hitman 1 , NG 6 , LSV 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Din dorinta de a aplica la acest departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenese •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Zamfirescu Andrei •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
crysTyan0 Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Rohan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: nu am un interval anume, cand am timp intru •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa ajut la reducerea infractionalitatilor •Factiunile precedente: FBI, Ballas, NG •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 3, rank 2, rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am avut un motiv anume •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu detin • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: I. Marius •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da