SmoKe16 Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 :news: •Nick(in joc): Smoke16. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Smoke16. •Level-ul : 12. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 5+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi doresc sa fac parte din PD deoarece este mult spirit de echipa. •Factiunile precedente: The Mafia , San Fierro Riffa , Da Nang Boys , Bikers. •Job secundar actual: --. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: The Mafia rank 3 , Da Nang Boys rank 1 , Bikers rank 1 , San Fierro Riffa rank 2. •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru incerc aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Contul banat. •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 - afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. •Nume / Prenume: I. Daniel •Varsta: 18. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Respins - antecedente Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoBoTM Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): b0b0tm •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: - •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: - •In ce interval orar jucati: 19 spre dimineata •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta infractorii ! •Factiunile precedente: Hitman,SFR,Triads,Armata.. •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 Hitman •De ce ati parasit ultima factiune: Din Cauza UNui Coleg... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/528/samp044ur.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/f/838/samp046hv.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1,chiar nu stiu motivul... • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Emanuel Claudiu •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VILLAIN Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Acceptat pentru teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzzytrick Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 •Nick(in joc): FuzzyTrick •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Detin doar 1 cont •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Am fost arestat de 8 ori si nu am fost niciodata reclamat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu , sunt foarte buni prieteni •In ce interval orar jucati: 12-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa pot proteja playerii linkmania de crime •Factiunile precedente: Politicieni , Smurd •Job secundar actual: Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 in politicieni si 1 in smurd •De ce ati parasit ultima factiune: Era foarte plictisitoare •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Niciodata •Poza cu /stats: http://imgur.com/oJTvh,w5cqA#1 •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/oJTvh,w5cqA#0 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am avut warnuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ignat Rares •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
afroMAN Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 •Nick(in joc): Laidback •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat o data •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o factiune organizata, cu niste membri care stiu lucra in echipa . •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am niciun warn . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Bineinteles , •Nume / Prenume: L. Gabi •Varsta: 15. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VILLAIN Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Acceptat pentru teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Prese Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Cristiano17 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa amiaza •De ce doriti sa deveniti om al legi: imi place foarte mult sa alerg dupa wanted si sa le dau de "hac" celor care se ocupa cu lucruri necurate •Factiunile precedente: DNB , NG , Mafia •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB 3 ,Mafia 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica pentru Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Presecan Andrei •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTyler Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Respins - inactiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): CloHard •Ce alte conturi detineti(nick-uri): N/A •Level-ul : 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nope •In ce interval orar jucati: dupa ora 14:00. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost aici , si doresc sa ma intorc + mi-a revenit cheful de a prinde infractori •Factiunile precedente: DNB, NG, FBI, PD, Triads, Ballas, Grove •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB : 4 , NG : 3 , FBI : 4 , Triads : 4 , Ballas : 2 , Grove : 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Imi pierise cheful de DM dintre ganguri. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: No •Poza cu /stats: Stats •Poza cu licentele dvs.: Licente •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 : afk cai | kill in sz ( in urma unei simple busituri ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Bineinteles Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Dani M •Varsta: 15-16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Al1n.. Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 •Nick(in joc):Al1n.. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:mici altercatii pe cand eram in gang •In ce interval orar jucati:14:00 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:cred ca asta mi se potriveste •Factiunile precedente:Smurd,NG,Dnb •Job secundar actual:Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1,3,1 •De ce ati parasit ultima factiune:nu cred ca gang-ul mi se potriveste in momentul actual •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://img109.imageshack.us/img109/3735/samp153ho.png •Poza cu licentele dvs.: http://img685.imageshack.us/img685/8223/samp154fy.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
VILLAIN Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Respins - nu esti dorit de membri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alkatraz Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 •Nick(in joc): Alkatraz •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00-17:00 si 19:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place factiunea si imi place sa prind infractori. •Factiunile precedente: Politicieni SMURD •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni-1. SMURD-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca am vrut sa intru in Police Departament. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 :0/3 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Bineinteles Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vlad •Varsta: 13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Respins - nu consider ca esti pregatit sa intri aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
HopaOlla Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 retrag , sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey1233 Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 •Nick(in joc): CelMaiTare13 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nici unul •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat atat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 5-6 ore Luni-vineri ,Sambata-duminica Toata ziua ! •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru Combaterea crimelor Si persoanelor rele ! •Factiunile precedente: Consilier,Smurd Si cele din joc •Job secundar actual: Nu am ! •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Playerii din aceea factiune nu stiau de comunicare,isi omorau propiul coleg.... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/441/samp006bk.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/818/samp005wt.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Respins - blacklist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey1233 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 •Nick(in joc): CelMaiTare13 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nici unul •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat atat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 5-6 ore Luni-vineri ,Sambata-duminica Toata ziua ! •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru Combaterea crimelor Si persoanelor rele ! •Factiunile precedente: Consilier,Smurd Si cele din joc •Job secundar actual: Nu am ! •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Playerii din aceea factiune nu stiau de comunicare,isi omorau propiul coleg.... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://****.us.../samp006bk.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://****.us.../samp005wt.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA In Acest moment nu mai sunt pe Black-list a trecut perioada de o saptamana,astept un raspuns corect pentru aceasta cerere,Va Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sTyler Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Respins - nu au trecut 3 zile de la ultima aplicatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey1233 Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Nu merge linkul de la Stats,acesta este " http://imageshack.us/photo/my-images/717/samp006lo.png/ "Nu merge linkul de la Stats,acesta este " http://imageshack.us/photo/my-images/717/samp006lo.png/ " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eric Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Dupa cum ti-am explicat si in joc, revi ( daca mai vrei ) cu o aplicatie pe 9.06. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChangeNaMe Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Nick(in joc): UnBaNNN Ce alte conturi detineti Nick-uri?: Nici unu - Levelul: 7 Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS Sex M/F: M Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat Ati avut /Aveti probleme cu cineva din factiunea Pd: da cu Kenny parca asa il chema In ce interval orar jucati : Cand vin de la sc la 5 pana la 21-22 De ce doriti sa deveniti u om legal: Pentru a proteja Playeri de cei RAI Functii precedente : Medic Jobul actual: Detectiv Rankuri detinute in functile anterioare: 1 De ce ati parasit ultima factiune : sa intru in PD Ati avut vreodata contul banat : da pentru ca am uitat parola Poza cu stats:http://imageshack.us/photo/my-images/3/pozaeb.png/ poza licente:http://imageshack.us/photo/my-images/195/licensesg.png/ Nr de warnuri: 0 Varsta :15 Nume :alex intelegeti ca suntem un departament serios si nusi au loc glumele etc:? DA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRaYnEEEEEEE Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):kRaYnEEEEEEE •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu am avut •In ce interval orar jucati:4-5 in timpul scolii 7-8 + in vacante week ... •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru a face liniste pe strazi •Factiunile precedente:DNB BALLAS SCOALA •Job secundar actual: NoNe o sa imi iau jobul de detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:4 dnb ballas 1 scoala 2 •De ce ati parasit ultima factiune:ma demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 nu stiu de ce • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:M Bogdan •Varsta:19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da Link to comment Share on other sites More sharing options...