Tryf Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 •Nick(in joc): Tryf •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -- •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 8-10 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru a face o lume mai buna. •Factiunile precedente: DNB,Triads,Consilier •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilier - 2 / DNB - 1 / Triads - 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Ma demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: -- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Florin •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da PS: Postez eu pentru el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezekiel Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 •Nick(in joc): KENN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da, arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 23:00 - in timpul saptamanii | 10/11:00 - 24:00 - in weekend •De ce doriti sa deveniti om al legii: In continuare doresc sa fiu de partea legii, sa o respect intocmai si sa-i fac pe ceilalti sa o intealeaga si sa o respecte la fel cum o fac si eu. •Factiunile precedente: SMURD •Job secundar actual: News Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SMURD - 4 •De ce ati parasit ultima factiune: Am considerat ca toate obiectivele si cerintele mele in acea factiune au fost indeplinite, asadar am dorit sa imi continui "evolutia". •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da, am luat la cunostinta regulamentul intern cat si cel al celor 2 divizii. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Cicedea Andrei •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Desigur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToxiComan Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 •Nick(in joc): ToxiComan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: am fost arestat de 16 ori dar acuma miam dat seama ca nui bine sa faci rau altora •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Joc cand am timp si dimineata 7:00 - 11:35 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place sa fac dreptate •Factiunile precedente: Consilier,Medic,The Mafia •Job secundar actual: bodyguard •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:consilier rank 1, medic rank 3, The Mafia rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: imi place sa incerc lucruri noi •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: ****.us/photo/my-images/39/samp004ts.png/ •Poza cu licentele dvs.: ****.us/photo/my-images/651/samp005ml.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nam avut • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Denis •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganea1993 Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 •Nick(in joc): Ganea •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu detin alte conturi •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 17:00 - 04: 00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa asigur linistea si ordinea publica •Factiunile precedente: Politicieni http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415159&st=250&gopid=6249330&#entry6249330 •Job secundar actual: Nu am •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Fara nici un motiv •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/dmq4d4zjp/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/rcvmvdkn7/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala : •Nume / Prenume: Bogdan •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Tryf - respins KENN - acceptat pentru teste ToxiComan - respins Ganea - respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcidiX Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 •Nick(in joc): AcidiX •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 28 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dupa ora 14 •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru a face controale,suspendarea de licente si arestarea/omorarea celor cu wanted :) •Factiunile precedente: Hitman,Armata,Medici. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Hitman rank 4,Armata rank 4, medici rank 3. •De ce ati parasit ultima factiune: deoarece nu am mai jucat samp o vreme. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/leosytsp3/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/ywvpb44uf/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: - • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: A.Stefan •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 AcidiX - acceptat pentru teste ( meriti o sansa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolecs06 Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 •Nick(in joc): LoLeCs •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: De la ora 14:00 - 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: pentru arestarea persoanelor cu wanted •Factiunile precedente: fbi,sfr,mafia,ust •Job secundar actual: New Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: FBI 1 , SFR 4 , Mafia 2 , UST 1 •De ce ati parasit ultima factiune: deoarece imi doresc sa devin un om al legii. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: M.Sebastian •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 LoLeCs acceptat pentru teste ( iti acordam o sansa ) PD nu mai recruteaza ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deLetE Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 (edited) •Nick(in joc): deLetE •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: In timpu saptamani dupa ora 14:00,iar in weekend la orice ora. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si mi-a placut foarte mult. •Factiunile precedente: PD,Hitman,NG,Grove •Job secundar actual: Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 2 PD Hitman si Grove,iar NG rank 6. •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca m-am saturat de Dm •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1,afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Miescu Ionut •Varsta: 18 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da EDIT:Imi pare rau,nu am vazut. Edited March 3, 2012 by deLetE Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 PD nu mai recruteaza ! Departamentul de Politie nu mai recruteaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Departamentul de Politie recruteaza , asteptam aplicatiile dvs. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Messi. Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 •Nick(in joc): Funky. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 19. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: Luni - Vineri(Dupa 18:00) , in weekend vro 5-6 ore. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa apar orasul de infractori. •Factiunile precedente: Ballas,The Triads,The Mafia. •Job secundar actual:None. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas(3), The Triads(2), The Mafia(1). •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca vreau sa incerc si altceva. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da, pentru 3 warns. •Poza cu /stats:Here. •Poza cu licentele dvs.: Here. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. Informatii din viata reala •Nume / Prenume:P.Gabriel. •Varsta: 15 ani. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luci0498 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 formatii despre caracter •Nick(in joc): Blitz •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara...in timpul zilei is la scoala. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta orasul sa scape de infractori. •Factiunile precedente: Ballas •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca vroiam sa incerc si altceva •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/w9uvgu7f1/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/qlspkbbjp/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Livint Lucian •Varsta: 13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 aplictii respinse ( nu cred ca sunteti capabili pentru aceasta functie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai. Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Mike. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):N/A •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat, o singura data. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Doar probleme minore rezolvate amical. •In ce interval orar jucati: 15-23 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am fost membru al Armatei , deci am fost tot om al legii , dar consider mai potrivit pentru mine acest departament decat cel in care am activat. •Factiunile precedente: SMURD, Armata •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 ,1(In Armata astazi trebuia sa iau rank 2, dar am iesit.) •De ce ati parasit ultima factiune: Cum ziceam si putin mai sus, consider ca Departamentul de politie este o factiune mai dinamica, in care poti avea activitate mai multa pe server, iar in Armata esti obligat sa stai foarte mult degeaba.Acesta a fost singurul motiv pentru care am iesit si imi doresc sa intru aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: Stats. •Poza cu licentele dvs.: Licentele. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Am 0 avertismente. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mihai Cicedea •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Bineinteles,consider ca aceste elemente duc la bunul mers al unei factiuni mari, serioase. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 aplicatie respinsa ( nu prea te vad in joc ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit_br Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 •Nick(in joc): Micu.H •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:30- 22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca , vreau sa fac ordine in cele trei orase! •Factiunile precedente: -Scoala •Job secundar actual: Taxi •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: -1 •De ce ati parasit ultima factiune: -Vroiam sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn - limbaj:( Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ionut •Varsta: 17 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 aplicatie respinsa ( "-1" rank detinut ? ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
graybeards Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): WoksYo •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: NU •In ce interval orar jucati: 14:00-24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Factiune activa,lideri seriosi. •Factiunile precedente: Politicieni,Armata •Job secundar actual: Detectiv(skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu a fost ceea ce cautam eu... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: D. Cristian •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
FullSpeed Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 (edited) WoksYo - acceptat pentru teste Edited March 4, 2012 by FullSpeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
biNNN Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Nick(in joc): m0t4nu1 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): biNNN (mai demult.. ) •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F): F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat .. reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati: luni -vineri dupa ora 2 jumate 3 si in wekend .. mai toata ziua .. de 4,5 ore •De ce doriti sa deveniti om al legii:este o factiune serioasa in care nu ai cum sa te plictisesti •Factiunile precedente: Politicieni •Job secundar actual: Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:Politicieni -rank 3 •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa intru aici •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:odata . pt afk la cai •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/pfalvj3lv/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/6j4xbp1rp/ ->> momentan nu am destui bani pt toaate liceentele dar o sa le iau cat de curand •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 -> afk la cai .. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Stanciu Ionut •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. :Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
FcR Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Nick(in joc): FcR •Ce alte conturi detineti(nick-uri): nici unul •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat da, reclamat nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Luni-duminica , 3, 4 ore pe zi depinde de zi. am ore si pana la 6 seara. dar sunt activ. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o factiune serioasa si frumoasa.Mi-ar placea sa ajut oameni si sa imi fac cat mai multi prieteni in factiune. •Factiunile precedente: SMURD, Politicieni •Job secundar actual: News Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: SMURD - rank 1, Politicieni - Rank 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa intru in Police Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Niciodata •Poza cu /stats: http: //****.us/photo/my-images/221/fcr2d.png/ •Poza cu licentele dvs.: http: //****.us/photo/my-images/854/fcr3.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 -> afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Gafton Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayid Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 aplicatii respinse ( inactivi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hash Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 •Nick(in joc): HashisH •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Depinde de timpul meu liber •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am fost cel mai mult in aceasta factiune inclusiv lider si mi-e dor de acele vremuri . •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: N-am •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 4 - Hitman, PD - Rank 2 parca , Triads- 3 ... •De ce ati parasit ultima factiune: M-am lasat de joc o perioada •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: Click •Poza cu licentele dvs.: Click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Evident. Link to comment Share on other sites More sharing options...