Jump to content
lego_kid

Aplicatii Yakuza

Recommended Posts

Posted

• Nickname:Nutzu

• Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):SF

• De cand jucati SA-MP pe linkmania:aproximativ 2 ani

• Sex:Masculin

• Varsta in game:18

• Level :9

• Factiuni precedente:Medic,sfr,scoala,ng

• Ultima factiune:SCoala

• Link catre demisie:Mi-am dat demisia pentru ca era plitctiseala

• Job secundar: None

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:3-Medic

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor:Triadele este cea mai smechera factiune din punctul meu de vedere. Avand experienta as vrea sa fiu pantre Membri Triade

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cred ca se ocupa cu cat mai multe crime,asistare la war-uri mats si drugs;) pe scurt Activitati Ilegale

• In ce interval oral jucati:Dimineata-la pranz Si seara

• Nick-uri anterioare:Nutu-inainte de wipe

• Sunteti un om de echipa:da

• Biografia:Nutzu s-a nascut in spitalul din San Fiero in anulul1996.Nasul sau era Nutu Camataru si s-a gandit sa ii pune numele lui.Parinti lui Au fost deacord cu acest nume si lor de placeau.Pe tatal il chema Ionita Florin pe Mama Ionita Lukica iar pe el Ionita Nutu.Tatal si mama sa aveau un job foarte stabil Florin era in Triade Rang 5 mana dreapta a lui Extrem iar mama asistenta la spitalul din Las Venturas.Intr-o zi cand Nutu venea de la scoala si-a vazut parinti lui intr-o balta de sange in apropiere de casa, martori i-au spus ca niste interlopi din The Mafia au facut asta.Din clipa acea Nutu si-a jurat razbunarea Parintilor lui.

Informatii din viata reala:

• Nume/Prenume:Ionita Ionel spus Nutu

• Varsta reala:16

• Orasul de provenienta:Plosca

• Stiti ce este Skype?:DA

• Stiti sa folositi Skype?:Da

• Aveti un cont pe Skype?:Am avut

• Detineti un microfon functionabil?:DA

• Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da

Posted

• Nickname:Sodlatul[ROMAN]

• Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS

• De cand jucati SA-MP pe linkmania:aproximativ 1an jum apropae 2

• Varsta in game:19

• Level :7

• Factiuni precedente:medic

• Ultima factiune:medic

• Link catre demisie:-

• Job secundar: garda de corp

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:4-Medic

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor:imi place foarte mult in Triade

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:droguri trafincat de arme etc...

• In ce interval oral jucati:12:00 pana la 00:00-1:00

• Nick-uri anterioare:ToxiC nainte de wipe

• Biografia:soldatul s-a nascut intr-un cartier rau famat al orasului Los Santos, nu si-a cunoscut niciodata tatal, fapt ceea ce l-a marcat in copilarie. Crescut doar de mama si de sora mai mare, fiind singurul "barbat" din familie, de mic copil a simtit nevoia de a face ceva pentru familia sa. Bine crescut si cu o educatie destul de buna, ceilalti din cartier il detestau pentru faptul ca avea ambitia de a face ceva cu viata lui. Fiind la o varsta foarte frageda si cu toate ca nereusitele vietii pana acum, nu l-au doborat, a clacat. Putem totusi spune ca este omenesc, atitudinea sa ( acum pesimista ) si anturajul l-au obligat sa se apuce de ilegalitati ( intr-un fel ... si cu voia sa ) deoarece intotdeauna a stiut ca tatal lui a fost un om "mare" in cartier, singurul lucru pe care il stia despre el. Fiind nevoit sa se mute din orasul Los Santos, acesta s-a mutat in orasul San Fiero.Setea de sange si razbunare crunta il face pe acesta sa se intoarca in Los Santos si sa incerce a se alatura celor din The Triads

• Nume/Prenume:pop alex

• Varsta reala:19

• Orasul de provenienta:rm.valcea

• Aveti un cont pe Skype?:da

Posted

• Nickname: SotRax

• Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): Ls

• De cand jucati SA-MP pe linkmania:2 ani

• Level : 13

• Factiuni precedente: groove , ng , ballas

• Ultima factiune: Groove

• Link catre demisie: -

• Job secundar: Arms Dealer

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: -

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor:Triadele este cea mai smechera factiune din punctul meu de vedere. Avand experienta as vrea sa fiu pantre Membri Triade

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cred ca se ocupa cu cat mai multe crime,asistare la war-uri mats si drugs;) pe scurt Activitati Ilegale

• Nick-uri anterioare:[Mr]Alexx-inainte de wipe

• Biografia:SotRax s-a nascut in spitalul din San Fiero in anulul1996.Nasul sau era Sotrax Camataru si s-a gandit sa ii pune numele lui.Parinti lui Au fost deacord cu acest nume si lor de placeau.Pe tatal il chema Ionita Florin pe Mama Ionita Lukica iar pe el Ionita Sotrax.Tatal si mama sa aveau un job foarte stabil Florin era in Triade Rang 5 mana dreapta a lui Extrem iar mama asistenta la spitalul din Las Venturas.Intr-o zi cand Saotrax venea de la scoala si-a vazut parinti lui intr-o balta de sange in apropiere de casa, martori i-au spus ca niste interlopi din The Mafia au facut asta.Din clipa aceea Sotrax si-a jurat razbunarea Parintilor lui.

• Nume/Prenume: Alex

• Varsta reala: 16

• Orasul de provenienta: TL

Posted

• Nickname: Chesster

• De cand jucati SA-MP pe linkmania: 1 an

• Sex: Masculin

• Varsta in game: 16

• Level : 15

• Factiuni precedente: DNB,Ballas,NG,Ballas

• Ultima factiune: Ballas

• Job secundar: Detectiv

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Este o mafie puternica, condusa de un lider capabil, cu membrii uniti.

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: War, traficul de materiale, arme,drugs

• In ce interval oral jucati: in jur de 5/6 ore, depinde de zi.

• Nick-uri anterioare: -

• Biografia: Chesster s-a nascut intr-un spital de langa periferia orasului Las Venturas. La aniversarea celor 5 ani, parintii lui Chesster au fost prinsi in schimbul de focuri al unor ganguri locale. Toate bunurile familiei au fost confiscate de catre stat, iar acesta a fost nevoit sa fuga la rudele din Los Santos. La varsta de 18 ani, profitand de cunostintele acumulate pe parcursul timpului, se intoarce in San Fierro pentru un nou inceput. A inceput prin a lucra drept barman la un bar, insa i-a fost inscenata o crima si a savarsit 2 ani de inchisoare. Acum singurul lucru important pentru el este razbunarea, asupra gangurilor si asupra politiei, doreste sa se alature celei mai puternice mafii din San Fierro, Triadele pentru ca acest lucru sa fie realizabil.

• Nume/Prenume: Robert

• Varsta reala: 16

• Orasul de provenienta: Valcea

• Stiti ce este Skype?: Da

• Stiti sa folositi Skype?: Da

• Aveti un cont pe Skype?: Da

• Detineti un microfon functionabil?:Da

Posted

• Nickname: MrPiciu

• Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): Ls

• De cand jucati SA-MP pe linkmania: 1 an

• Varsta in game: 18

• Level :10

• Factiuni precedente: Consilier, sfr

• Ultima factiune:consilier

• Job secundar:detectiv

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:1

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor:Este o mafie serioasa si vad ca se descurca bine ;)

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Droguri , arme etc ..

• In ce interval oral jucati:10

• Nick-uri anterioare: zanke, miticazauca, scaramouche

• Biografia:Mrpiciu s-a nascut intr-un orasel mic numit Los Santos.De mic el a copilarit printre gangsteri.La varsta de 5 ani el a fost abandonat de parintii lui.El a fost adoptat de o familie foarte bogata , dar din pacate nu a trecut mult timp si aceasta familie a murit.Dupa moarta parintilor lui Ar00N a copilarit printre gangsteri si mafioti.Intr-o noapte a dat spargere unei banci cu amicii lui.Amicii lui au fugit fara bani si i-au zis si lui sa vina.Ar00N era atras de bani si din pacate l-a prins politia.El a fost arestat pentru 5 ani.Acum ca a iesit de la jail vrea sa isi continue viata de mafiot.

• Nume/Prenume:Zauca Mitica-Andrei

• Varsta reala:18

• Orasul de provenienta: Targu-Neamt

• Stiti ce este Skype?:da

• Stiti sa folositi Skype?:da

• Detineti un microfon functionabil?:da

• Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu):da

Posted

Informatii despre caracter:

• Nickname:Chuck

• De cand jucati SA-MP pe linkmania:2008/2009

• Varsta in game:21

• Factiuni precedente:SMURD,The Mafia,Ballas

• Ultima factiune:Ballas

• Link catre demisie:

• Job secundar:Arms Dealer

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:3

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Deoarece este o mafie puternica.

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Trafic de arme,droguri.Afaceri ilegale.

• In ce interval oral jucati:15:00-00:00

• Nick-uri anterioare:Ultras2004

• Biografia:Chuck s-a nascut in orasul Los Santos.Parintii sai lucrau in strainatate,iar el locuia impreuna cu bunica sa.Era singur la parinti,nu avea niciun frate sau vreo sora care sa il ajute la nevoie,dar avea un prieten foarte bun,care ii era ca un frate.Se intalneau zi de zi si faceau tot felul de nebunii.Credeau ca nimeni si nimic nu o sa ii desparta vreodata.Dar intr-o seara stateau amandoi in fata blocului,cand auzira niste focuri de arma.Panicandu-se au incercat sa fuga acasa,dar in urma schimbului de focuri prietenul sau a fost impuscat.Chuck a suferit foarte mult la pierderea celui mai bun prieten al sau asa ca s-a hotarat sa-l gaseasca pe cel care i-a omorat prietenul si sa ii razbune moartea.

• Nume/Prenume:Rosu Laurentiu

• Varsta reala:17

• Orasul de provenienta:Targu-Neamt

• Stiti ce este Skype?:da

• Stiti sa folositi Skype?:da

• Aveti un cont pe Skype?:nu

• Detineti un microfon functionabil?:nu

• Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da

Posted

• Nickname: Beno

• De cand jucati SA-MP pe linkmania: 3 ani

• Varsta in game:16

• Factiuni precedente:medic

• Ultima factiune:medic

• Job secundar: Arms Dealer

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor:imi place foarte mult in triade

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: arme groguri etc..

• In ce interval oral jucati: 2:00 pana la 00:00-1:00

• Nick-uri anterioare: Agentu,Ciprian

• Biografia: Beno s-a nascut intr-un cartier rau famat al orasului Los Santos, el canta un job pt a face bani,si a gasit job Car jacker a muncit el cat a muncit si a facut o suma de bani 10k dupa ce a facut suma asta el sa dus la cai si a pariat pe nr 3 a avut noroc si a castigat 80k dupa el a demisionat de job si tot a inceput sa bage la cai dupa el a facut lvl 5 si a intrat intro factiune Medic dupa care el dadea viata la oameni . Dupa aceia el a demisionat din medic facand lvl 7 care vrea sa intre in TRIADE care acolo e foarte frumos .

• Nume/Prenume: manoliu ciprian

• Orasul de provenienta: tg neamt

• Detineti un microfon functionabil?:nu

• Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): da

Posted

• Nickname:Kal3le

• De cand jucati SA-MP pe linkmania:5/6 luni

• Varsta in game:12

• Level :10

• Factiuni precedente:Consilier

• Ultima factiune:Smurd

• Job secundar:Truck

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:4 Smurd

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor:Este frumos / distractiv

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Arms dealer / Taxa de protectie / droguri chesti ilegale /uciderea oamenilor etc.

• In ce interval oral jucati:in timpul saptamani dimineata si sambata si duminica toata ziua aproape

• Nick-uri anterioare:iMaGe/ LaGaR

• Sunteti un om de echipa:Da

• Biografia:De cand eram mic, faceam trafic de droguri, eram camatar inpreuna cu tata .( tata fiind din triade). Tata nu ma lasat niciodata sa pun mana pe o arma, pana cand intro zi foarte ghinionista, fara colt de soare, un politist la omorat pe tatal meu, asa ca mam decis sa ma antrenez, sa intru din triade ,cei de acolo ma respectau cat de cat, da nu ca pe tatal meu, asa ca de pe o zi pe alta , ma ambitionam mai tare, pentru tatal meu. Asa asa am invat sa tin arme in mana, sa ma duc la femei, fara sa platesc ,tot numai cu triadele, asa ca mam decis sa dau testu pentru a intra in triade, pentru am face tot ce imi place ,mai ales sa omor.

• Nume/Prenume:Stoian Alexandru

• Varsta reala:12

• Orasul de provenienta:Bucuresti

• Stiti ce este Skype?:Da

• Aveti un cont pe Skype?:Da

• Detineti un microfon functionabil?:Nu deocamdata

Posted

Informatii despre caracter:

• Nickname: Sandokan

• Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS

• De cand jucati SA-MP pe linkmania: De 1an jumate +

• Sex: Masculin

• Varsta in game: 10 ani

• Level : 8

• Factiuni precedente: Inainte de wipe: Taxi,SFR, Ballas, Mafia, NG, Medic, dupa wipe: DNB. Atatea imi amintesc eu.

• Ultima factiune: DNB

• Link catre demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408520&st=25

• Job secundar: Trucker (Deocamdata)

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara: 4 in Ballas

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor: Imi plac... vad seriozitate si munca in echipa :)

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: Taxe de protectie, war-uri, lupte de strada.

• In ce interval oral jucati: Dupamiaza in timpul saptamanii

• Nick-uri anterioare: Nu am.

• Sunteti un om de echipa: Da

• Biografia: Sandokan a venit in orasul Los Santos la insistenta prietenilor sai care s-au stabilit in acest oras cu ceva timp inainte.L-au chemat pe Sandokan datorita faptului ca acolo unde era ,a fost multa saracie.A venit cu drag cu gandul ca se va realiza, si isi va ajuta familia ramasa peste ocean.La inceput Sandokan a fost foarte dezamagit pentru ca a crezut ca o sa-i fie usor, dar n-a fost asa. Ca sa manance ceva ,a trebuit sa prinda peste si sa ii vanda sa faca ceva bani. Incet a legat prietenii, iar ei l-au invatat in tainele supravietuirii, unde cel tare castiga. Asa a ajuns ca a fost initiat si in tainele furtului de masini. Nu a fost usor, dar nu s-a dat inapoi.Mai tarziu ,niste prieteni l-au prezentat pe Sandokan unor membri TheTriads si l-au invitat sa li se alature in Triade . In timp ce umbla cu ei , a remarcat seriozitatea si disciplina din aceasta factiune, astfel s-a gandit ca si el ar vrea sa faca parte dintr-o Triada renumita si seriosa. Asadar vine cu cererea de a fi un membru TheTriads.

• Nume/Prenume: Cristian

• Varsta reala: 10 ani

• Orasul de provenienta: Baia Mare

• Stiti ce este Skype?: da

• Stiti sa folositi Skype?: da

• Aveti un cont pe Skype?: da

• Detineti un microfon functionabil?: da

PS: Chiar si daca am 10 ani nu inseamna ca nu ma pricep la calculator.

Posted

[size="3"]Informatii despre caracter:

• Nickname:[Blind]ShadoW

• De cand jucati SA-MP pe linkmania:De 1 an

• Varsta in game:12

• Level 7:

• Factiuni precedente:-

• Ultima factiune:-

• Job secundar:Car Jacker

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:-

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor:Vrea sa ma alatur Triadelor deoarece este cea mai tare mafie si sunt sustinatori,de treaba,prietenosi

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune:Cu actiuni ilegale,taxe....

• In ce interval oral jucati: Oricand...depinde de scoala

• Nick-uri anterioare:-

• Biografia: [Blind]ShadoW s-a nascut in LS impreuna cu parinti si cei 4 frati ai sai.Tatal lui era in Triade si isi apara familia.Dar intr-o noapte o mafie a venit la ei acasa si nu au avut cum sa se opuna.Tatal l-a ascuns pe Shadow deoarece el era mezinul familiei,iar ceilalti au murit.Cand Shadow a facut 18 ani s-a dus sa se incsrie in Triade pentru a isi razbuna familia.

• Nume/Prenume:Ursulean Andrei

• Varsta reala:14

• Orasul de provenienta:Radauti/Suceava

• Stiti ce este Skype?:Da

• Aveti un cont pe Skype?:Da

• Detineti un microfon functionabil?:Da

• Am luat la cunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da[/size]

Posted

• Nickname:Smile

• De cand jucati SA-MP pe linkmania:1 an

• Sex:masculin

• Varsta in game:13

• Factiuni precedente:Smurd

• Ultima factiune:Smurd

• Link catredemisie:http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408425&st=125

• Job secundar:Trucker

• Cel mai mare rank detinut intr-o factiune anterioara:3

• De ce doriti sa va alaturati Triadelor:Este o mafieputernica, condusa de un lider capabil, cu membrii uniti.

• Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune: War,traficul de materiale, arme

• In ce interval oral jucati:18:00-24:00

• Nick-uri anterioare:N/A

• Biografia:Smile s-anascut in Los Santos,provine dintr-o familie mica.Smile a studiat medicina insmurd pentru a ajuta oameni.Cand Smile a vazut cum se comporta cei dinSmurd a vrut sa intre intr-o factiune puternica si unita. Atunci Smile avazut ca The Triad este o factiune puternica,unita si condusa de un lider capabil.

Nume/Prenume:AndreiM.

Varsta reala:14

Orasul deprovenienta:Constanta

Stiti ce esteSkype?:Da

Stiti sa folositiSkype?:Da

Aveti un cont peSkype?:Am avut

Detineti un microfonfunctionabil?:Da

Am luat lacunostinta regulamentul intern al Triadelor (da/nu): Da

Posted

Nickname:Nutzu

• Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):SF

• De cand jucati SA-MP pe linkmania:aproximativ 2 ani

• Factiuni precedente:Medic,sfr,scoala,ng,ballas,triade

• Ultima factiune:ballas

• Link catre demisie:Mi-am dat demisia pentru ca era plitctiseala

• Job secundar: None

• Nick-uri anterioare:Nutu-inainte de wipe

• Biografia:Nutzu s-a nascut in spitalul din San Fiero in anulul1996.Nasul sau era Nutu Camataru si s-a gandit sa ii pune numele lui.Parinti lui Au fost deacord cu acest nume si lor de placeau.Pe tatal il chema Ionita Florin pe Mama Ionita Lukica iar pe el Ionita Nutu.Tatal si mama sa aveau un job foarte stabil Florin era in Triade Rang 5 mana dreapta a lui Extrem iar mama asistenta la spitalul din Las Venturas.Intr-o zi cand Nutu venea de la scoala si-a vazut parinti lui intr-o balta de sange in apropiere de casa, martori i-au spus ca niste interlopi din The Mafia au facut asta.Din clipa acea Nutu si-a jurat razbunarea Parintilor lui.

• Nume/Prenume:Ionita Ionel spus Nutu

• Orasul de provenienta:Plosca

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...