Gravity Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Gravity -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: De barca -Pretul licentei: 15 k + 1 k intrctorul -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: EricK
Eric Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Gravity -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: De barca -Pretul licentei: 15 k + 1 k intrctorul -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: EricK Licenta primita.
LoLz0r™ Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: LoLz0r -Level: 6 -Factiune: Triade -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fly + Arme -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fiu liber ca pasarea cereului /:) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: HkR
Ovidiu700 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Ovidiu700 -Level: 7 -Factiune: Ballas -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: Cat costa .. -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce si eu barca cand fac misiune, etc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: HkR
Mihnea Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: LoLz0r -Level: 6 -Factiune: Triade -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Fly + Arme -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa fiu liber ca pasarea cereului /:) -Instructorul cu care vreti sa dati testul: HkR Fly - Licenta primita Arme - Licenta primita
Mihnea Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Ovidiu700 -Level: 7 -Factiune: Ballas -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: Cat costa .. -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot conduce si eu barca cand fac misiune, etc. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: HkR Licenta primita
Baicu Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Polaroid -Level: 2 -Factiune: .... -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: pecuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antionio
Eric Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Polaroid -Level: 2 -Factiune: .... -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: pecuit -Pretul licentei: Cat costa .. -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati testul: nu are importanta Trebuie sa specifici cu ce instructor vrei sa dai testul. ( /instructors in joc sau vezi aici )
Mihnea Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Polaroid -Level: 2 -Factiune: .... -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: pecuit -Pretul licentei: Cat costa .. -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati testul: nu are importanta Specifica instructorul
Guest MicroSoft Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Vlad -Level: 6 -Factiune: SMURD -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: De arma -Pretul licentei: 25k + 1K=26K -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa detin arme legal. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio
Don Antoniooo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Polaroid -Level: 2 -Factiune: .... -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: pecuit -Pretul licentei: 4k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot pescui -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antionio licenta primita
Don Antoniooo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Vlad -Level: 6 -Factiune: SMURD -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: De arma -Pretul licentei: 25k + 1K=26K -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa detin arme legal. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Don_Antonio licenta primita
Guest Andreidef Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Andreidef -Level: 11 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: De condus -Pretul licentei: 10 k + 1 k intrctorul -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: EricK http://imageshack.us/f/849/samp039ds.png/
Eric Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick: Andreidef -Level: 11 -Factiune: Hitman -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: De condus -Pretul licentei: 10 k + 1 k intrctorul -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ea ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: EricK http://imageshack.us/f/849/samp039ds.png/ Licenta primita.
Guest VLd. Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick:VLd. -Level:5 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:de arme -Pretul licentei:26k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea detine arme in mod legal -Instructorul cu care vreti sa dati testul:EricK
Eric Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick:VLd. -Level:5 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:de arme -Pretul licentei:26k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a putea detine arme in mod legal -Instructorul cu care vreti sa dati testul:EricK Licenta primita.
Girard Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick:Geo -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:Fishing -Pretul licentei:4000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa ma apuc de pescuit -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Don_Antonio
Don Antoniooo Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 -Nick:Geo -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:Fishing -Pretul licentei:4000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa ma apuc de pescuit -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Don_Antonio licenta primita
Jerry.Ropero Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 -Nick:Mr.Squiz -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:Fishing -Pretul licentei:3000$ +1000 = 4000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa ma apuc de pescuit si este unul dintre hobby-urile mele. -Instructorul cu care vreti sa dati testul:EricK
Guest GraFFer Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 -Nick:Graffer -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:De pescuit -Pretul licentei:3.000 licenta+1.000 examenul -Motivul pentru care solicitati licenta:Iubesc pescuitul -Instructorul cu care vreti sa dati testul:HkR
Guest laur322 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 -Nick:laur322 -Level:1 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:De pescuit -Pretul licentei:3.000 licenta+1.000 examenul -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie licenta de pescuit ca sa pot face bani -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Don_Antonio
Mihnea Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 -Nick:Graffer -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:De pescuit -Pretul licentei:3.000 licenta+1.000 examenul -Motivul pentru care solicitati licenta:Iubesc pescuitul -Instructorul cu care vreti sa dati testul:HkR Licenta primita
Joseph Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 -Nick:laur322 -Level:1 -Factiune:- -Job secundar:CarJacker -Licenta pe care o solicitati:De pescuit -Pretul licentei:3.000 licenta+1.000 examenul -Motivul pentru care solicitati licenta: imi trebuie licenta de pescuit ca sa pot face bani -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Don_Antonio Minim level 2,revii atunci cu alta cerere
alin_alin_hd04 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 -Nick: Alin_Catalin -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: armsdealer -Licenta pe care o solicitati: de pescuit -Pretul licentei: 3.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: as vrea ca sa pescuits si eu -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Juan
Eric Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 -Nick: Alin_Catalin -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: armsdealer -Licenta pe care o solicitati: de pescuit -Pretul licentei: 3.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: as vrea ca sa pescuits si eu -Instructorul cu care vreti sa dati testul: nu conteaz cu ori care ! Trebuie sa specifici cu ce instructor vrei sa dai testul. ( /instructors in joc sau vezi aici )