ConVicT Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick:ConVicT -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:Fish -Pretul licentei:4.000 $ total -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a pescui legal -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Cristian
qzENNNN Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: qzENNN -Level: 2 -Factiune:- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:Fish -Pretul licentei:4.000 $ total -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui legal -Instructorul cu care vreti sa dati testul: mr.denis
Mr.Dennis Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: qzENNN -Level: 2 -Factiune:- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:Fish -Pretul licentei:4.000 $ total -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a pescui legal -Instructorul cu care vreti sa dati testul: mr.denis A trecut testul ?i a primit licen?a !
Maryus Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: Maryus -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a naviga -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mr.Dennis
CioCio Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: CioCio -Level: 8 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in PD si am nevoie de licenta de arme. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop -Nick: CioCio -Level: 8 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : Barca -Pretul licentei: 16.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in PD si am nevoie de licenta de barca pentru a prinde suspectii care incearca sa fuga cu barcuta ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop
Mr.Dennis Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: Maryus -Level: 5 -Factiune: Civil -Job secundar: Car Jacker -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 15.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a naviga -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mr.Dennis A trecut testul ?i a primit licen?a !
TaofiK^^ Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Nick: TaofiK -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati: PESTE -Pretul licentei: 3+1=4 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa - pescuiesc -Instructorul cu care vreti sa dati testul: nu am preferinte
DieseL. Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: DieseL -Nivel: 7 -Factiune: - Job-secundarã: CJ -Licenta de îngrijire solicitati o pe: Flying & Sailing(zbor si barca) -Pretul licentei: 100 zbor 15 barca -Motivul îngrijire for solicitati licenta: Doresc sa zbor si sa Pescuiesc din barca. Instructorul-îngrijire cu vreti sa DATI testul: MrDennis
hori18 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: CioCio -Level: 8 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in PD si am nevoie de licenta de arme. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop -Nick: CioCio -Level: 8 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : Barca -Pretul licentei: 16.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in PD si am nevoie de licenta de barca pentru a prinde suspectii care incearca sa fuga cu barcuta ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop passed amandoua
filtzeR Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: filtzeR -Level: 4 -Factiune: hitman -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: boat -Pretul licentei: 16k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma plimba cu barca si pentru a pescui din ea -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mr.Dennis
Mr.Dennis Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: DieseL -Nivel: 7 -Factiune: - Job-secundarã: CJ -Licenta de îngrijire solicitati o pe: Flying & Sailing(zbor si barca) -Pretul licentei: 100 zbor 15 barca -Motivul îngrijire for solicitati licenta: Doresc sa zbor si sa Pescuiesc din barca. Instructorul-îngrijire cu vreti sa DATI testul: MrDennis A trecut testul ?i a primit licen?a !
matejakezman Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick:matejakezmaN -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:licenta de pescuit -Pretul licentei:3.000$+1.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa-mi pot dezvolta calitatile de pescar :D -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Mr.Dennis
Mr.Dennis Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: filtzeR -Level: 4 -Factiune: hitman -Job secundar: detective -Licenta pe care o solicitati: boat -Pretul licentei: 16k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma plimba cu barca si pentru a pescui din ea -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mr.Dennis A trecut testul ?i a primit licen?a !
Mr.Dennis Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick:matejakezmaN -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:licenta de pescuit -Pretul licentei:3.000$+1.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa-mi pot dezvolta calitatile de pescar :D -Instructorul cu care vreti sa dati testul:Mr.Dennis A trecut testul ?i a primit licen?a !
Guest ................16 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: phantastic -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: CJ -Licenta pe care o solicitati : boat -Pretul licentei: 16k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ma plimb cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati testul: sMokeR
Guest Ionut Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: Ionut -Level: 7 -Factiune: Police Departament -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : De zbor -Pretul licentei: 100k -Motivul pentru care solicitati licenta: Ca sa pot prinde suspectii care fug cu avionul -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Robbin
Skyler Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: sKyLeR -Level: 6 -Factiune: -- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:licenta de pescuit -Pretul licentei:3.000$+1.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Oricare
Eric Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: sKyLeR -Level: 6 -Factiune: -- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:licenta de pescuit -Pretul licentei:3.000$+1.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Oricare Respins. Trebuie sa mentionezi numele instructorului cu care vrei sa dai testul.
Skyler Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: sKyLeR -Level: 6 -Factiune: -- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:licenta de pescuit -Pretul licentei:3.000$+1.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mr.Dennis
Mr.Dennis Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: sKyLeR -Level: 6 -Factiune: -- -Job secundar:Car Jacker -Licenta pe care o solicitati:licenta de pescuit -Pretul licentei:3.000$+1.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Mr.Dennis A trecut testul ?i a primit licen?a !
Tham Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: Tham -Level: 6 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in PD si am nevoie de licenta de arme. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop -Nick: Tham -Level: 6 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : Barca -Pretul licentei: 15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in PD si am nevoie de licenta de barca pentru a prinde suspectii care incearca sa fuga cu barca ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop
hori18 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 -Nick: Tham -Level: 6 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : Arme -Pretul licentei: 25.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in PD si am nevoie de licenta de arme. -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop -Nick: Tham -Level: 6 -Factiune: PD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati : Barca -Pretul licentei: 15.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sunt in PD si am nevoie de licenta de barca pentru a prinde suspectii care incearca sa fuga cu barca ! -Instructorul cu care vreti sa dati testul: Hori_Pop Trecut ambele Rog sa ii dea cineva licenta de arme!