Felix410 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: Cobaine -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa aplic pentru FBI -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones
Messi Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: messi67 -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: fly,fishing -Pretul licentei: 120k,4K -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot pescui,si zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Sandokan
Joseph Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: Alkatraz -Level: 5 -Factiune: - -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Condus -Pretul licentei: 12k+ 3k (taxa de test) -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru ca un cop mi-a luat licenta si cand vreau sa dau scoala de soferi zice ca "nu poti deoarece un cop ti-a luat licenta" si de accea vreau licenta de la un instructor! -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones -Nick: Cobaine -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis de arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa aplic pentru FBI -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jones Passed
Sandokan11 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: messi67 -Level:2 -Factiune:- -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati: fly,fishing -Pretul licentei: 120k,4K -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa pot pescui,si zbura -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Sandokan
ReeY Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: asterixnebun -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a nu mai plati barierele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: sandokan
Sandokan11 Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: asterixnebun -Level: 3 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a nu mai plati barierele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: sandokan
alexiniosm Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: aLeXuTzU28 -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Licenta Samal -Pretul licentei: 240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa am toate licentele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
Maya Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: aLeXuTzU28 -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: - -Licenta pe care o solicitati: Licenta Samal -Pretul licentei: 240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa am toate licentele -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Passed
C20XE Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 -Nick: C20XE -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: NewsReporter -Licenta pe care o solicitati: Licenta port arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa intru in PD, am nevoie de licenta -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
freezeR Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: sweet.girl -Level: 14 -Factiune: San Fiero Rifa -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei: 12k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am mers cu Drumperu`l in oras si un politist mi`a luat permisul . Nu am stiut ca acest lucru este ilegal , dar am nevoie mare de permis . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: UnknowNNn + Uite si poza : http://imageshack.us/photo/my-images/441/samp237o.png/
C20XE Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: C20XE -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: NewsReporter -Licenta pe care o solicitati: Licenta port arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa intru in PD, am nevoie de licenta -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Accent
Accent Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: C20XE -Level: 7 -Factiune: - -Job secundar: NewsReporter -Licenta pe care o solicitati: Licenta port arma -Pretul licentei: 30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa intru in PD, am nevoie de licenta -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Accent
Andreisd Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Nick: Andreis -Level: 11 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Licenta Samal -Pretul licentei: 240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa zbor. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
EcLipSSe Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Nick: EcLipSSe -Level: 5 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Permis conducere , passaport -Pretul licentei: 12000 + 120000 = 132000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Imi trebuiesc ... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: -
Lady_ Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Nick: Lady_D -Level: 7 -Factiune: San Fierro Rifa -Job secundar: Dealer de arme -Licenta pe care o solicitati: Pasaport & Arme -Pretul licentei: 154k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa trec vama in stil mafiot,si sa ma joc cu gina. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
rares443 Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Nick: Lady_D -Level: 7 -Factiune: San Fierro Rifa -Job secundar: Dealer de arme -Licenta pe care o solicitati: Pasaport & Arme -Pretul licentei: 154k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa trec vama in stil mafiot,si sa ma joc cu gina. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: volkswagen
Guest skoobydoo Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: skoobydoo -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 130k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru ca imi trebuie... -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:Jones
Cambodia Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: Cambodia -Level: Lvl 2 -Factiune: Car Jacker -Job secundar: N/A -Licenta pe care o solicitati: Permis de conducere pentru tir si pasaport(daca e possibil) -Pretul licentei: 25.000$ + 10.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot lucra pe tir si pentru pasaport sa trec liber barriera -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: MicutuLL
InfraReD Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: InfraReD -Level:2 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport , port arme -Pretul licentei: 120.000$(pasaportul)+30.000$(licenta port arme) -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa detin arme legal si sa pot folosi un drum rapid si sigur. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:jones
Joseph Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: InfraReD -Level:2 -Factiune: civil -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati: pasaport , port arme -Pretul licentei: 120.000$(pasaportul)+30.000$(licenta port arme) -Motivul pentru care solicitati licenta: Doresc sa detin arme legal si sa pot folosi un drum rapid si sigur. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:jones Passed
afroMAN Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: Laidback -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 130000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a avea aceste licente . -Instructorul cu care vrei sa dai testele: Unkownnn
Bassmaster Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: BassMaster -Level: 9 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: mi-a fost luat permisul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nasri /charity :
Mr.Headshoot Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Nick: Mr.Headshoot -Level: 3 -Factiune: Cvilian -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati:Pachetul promotinal(de barca+de pescuit+de zbor) -Pretul licentei:130.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru a merge cu barca,a pescui sipentru a zbura cu avionul. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Kansas
Horia_Stef Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: BassMaster -Level: 9 -Factiune: Ballas -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Permis -Pretul licentei: 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: mi-a fost luat permisul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Nasri /charity :
UnknowNNn Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 -Nick: Laidback -Level: 3 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pachetul promotional -Pretul licentei: 130000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a avea aceste licente . -Instructorul cu care vrei sa dai testele: Unkownnn