Ares Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nick: Strict Level: 3Factiune: ConsilierJob secundar: TruckerLicenta pe care o solicitati: Pasaport .Pretul licentei: 120.000$Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece vama fara a plati .Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares . Done
Andreisd Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 -Nick: andreis -Level: 2 -Factiune:civil -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:imi cere jobul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares/Varuso
Andra Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 -Nick: andreis -Level: 2 -Factiune:civil -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei:120000 -Motivul pentru care solicitati licenta:imi cere jobul -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares/Varuso Pasaport primit.
Rec.NeT Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Nick: RecNeT Level: 3 Factiune: civil Job secundar: Trucker Licenta pe care o solicitati: Pasaport si de Port Arma Pretul licentei: 150.000$ ambele Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece vama fara a plati si sa detin si eu permisul de port arma Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares .
Ares Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Nick: RecNeT Level: 3 Factiune: civil Job secundar: Trucker Licenta pe care o solicitati: Pasaport si de Port Arma Pretul licentei: 150.000$ ambele Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a trece vama fara a plati si sa detin si eu permisul de port arma Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Ares . Done
hiDROGENNNN Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 -Nick:hiDROGENNNN -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar: Whore -Licenta pe care o solicitati: Atestat de pilot , Pasaport -Pretul licentei: 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura cu heli. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: maya
rares443 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 -Nick:Frezatu -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei- -Motivul pentru care solicitati licenta:sa merg cu barca -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen -Nick:Frezatu -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:Camionagiu -Licenta pe care o solicitati: Licenta Shamal -Pretul licentei:- -Motivul pentru care solicitati licenta:Pt a zbura la inaltime si viteza -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen Passed. Licentele au fost oferite
Maya Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 -Nick:hiDROGENNNN -Level: 5 -Factiune: Smurd -Job secundar: Whore -Licenta pe care o solicitati: Atestat de pilot , Pasaport -Pretul licentei: 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot zbura cu heli. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: maya Passed.
bYscuYte Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 -Nick: Claudell -Level: 9 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Passaport , avion -Pretul licentei: 240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Nevoie mare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
Maya Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 -Nick: Claudell -Level: 9 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Passaport , avion -Pretul licentei: 240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Nevoie mare -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Passed.
JSparrow Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 -Nick: Azazel -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen -Nick: madagascar -Level:4 -Factiune:- -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen
freezeR Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 -Nick: SwEeT.gIrL -Level:5 -Factiune: Medics -Job secundar: NewsReporter -Licenta pe care o solicitati: Pachet ( Zbor + Arme ) -Pretul licentei: 150k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa zbor si sa pot trage cu arma pentru auto aparare . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen
rares443 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 -Nick: Azazel -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen -Nick: madagascar -Level:4 -Factiune:- -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen Azazel- passed
rares443 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 -Nick: Azazel -Level:5 -Factiune:SMURD -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen -Nick: madagascar -Level:4 -Factiune:- -Job secundar:trucker -Licenta pe care o solicitati: Permis shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen madagascar- passed
rares443 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 -Nick: SwEeT.gIrL -Level:5 -Factiune: Medics -Job secundar: NewsReporter -Licenta pe care o solicitati: Pachet ( Zbor + Arme ) -Pretul licentei: 150k -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa zbor si sa pot trage cu arma pentru auto aparare . -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta:volkswagen Passed
VlADUnbA00 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 -Nick: VlADUnbA -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei: 4.000$ + 2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa imi ocup timpul. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: robybu
robybu Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 (edited) -Nick: VlADUnbA -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Permis de pescuit -Pretul licentei: 4.000$ + 2.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa imi ocup timpul. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: robybu Passed, rog un coleg cu rang mai mare sa i se acorde licenta. Edit: Done, si-a primit-o. Edited January 26, 2012 by robybu
Zachary Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick: Strict Level: 5 .Factiune: Consilier .Job secundar: News Reporter .Licenta pe care o solicitati: Fly .Pretul licentei: 120.000$ + 2.000$ .Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura .Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio .
CioCio Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nick: Strict Level: 5 .Factiune: Consilier .Job secundar: News Reporter .Licenta pe care o solicitati: Fly .Pretul licentei: 120.000$ + 2.000$ .Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea zbura .Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: CioCio . PASSED !! A primit licenta !! :hello:
Dumboo Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 -Nick: Dumboo -Level: 6 -Factiune: Da Nang Boys -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de navigat si Licenta de Shamal -Pretul licentei: $18.000 + $240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta Deoarece doresc sa am toate licentele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso
Guest Jairoo Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 -Nick: Jairoo -Level:6 -Factiune: civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a detine arme -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso
Andra Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 -Nick: Dumboo -Level: 6 -Factiune: Da Nang Boys -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Licenta de navigat si Licenta de Shamal -Pretul licentei: $18.000 + $240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta Deoarece doresc sa am toate licentele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso passed+licenta primita
Andra Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 -Nick: Jairoo -Level:6 -Factiune: civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a detine arme -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Varuso Passed+licenta primita
Bytza Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 -Nick: Bytza -Level: 8 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: $120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece doresc sa pot trece bariera fara a mai fi nevoit sa platesc. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya
Maya Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 -Nick: Bytza -Level: 8 -Factiune: SFR -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: $120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece doresc sa pot trece bariera fara a mai fi nevoit sa platesc. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Passed.