IDesmond Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 -Nick: iLeGaL -Level: 7 -Factiune: UST -Job secundar: Car jacker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Distractie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mi-e indiferent. Licenta primita.
IDesmond Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 -Nick: napusim -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea trece din un oras in atul fara a mai plati -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mi-e indiferent. -Nick: napusim -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: arme -Pretul licentei: 20.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Distractie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Mi-e indiferent. Licente primite.
TwiNkie Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: TwiNkie -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de pescuit -Pretul licentei: 4.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pescuii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: indiferent -Nick: TwiNkie -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea trece din un oras in altul fara a mai plati -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: indiferent
CioCio Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: TwiNkie -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea trece din un oras in altul fara a mai plati -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: indiferent PASSED !!
Claux Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: TwiNkie -Level: 4 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de pescuit -Pretul licentei: 4.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea pescuii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: indiferent Passed!
GhouST Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: GhouST -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis naval (pentru barca) -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma deplasa si pe apa -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jeremy_Mendez
Nanok Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: GhouST -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis naval (pentru barca) -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: pentru a ma deplasa si pe apa -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jeremy_Mendez PASSED
Madalin Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: Madal1n -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Fac colectie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jeremy_Mendez
Nanok Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: Madal1n -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Fac colectie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Jeremy_Mendez PASSED Un membru rank 3+ plz sai dati licenta de Shamal plz
K1ddo Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: Kiddo -Level: 21 -Factiune: Politician -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal,avion -Pretul licentei: 360.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa le am :) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Raiden
naruto11 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: Kiddo -Level: 21 -Factiune: Politician -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal,avion -Pretul licentei: 360.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa le am :) -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Raiden PASSED ROG UN MEMBRU DE RANK 3+ sai dea licenta de shamal si avion
HipHopLover Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: Danut -Level: 3 -Factiune: Politician -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Fish si Barca -Pretul licentei: ~25k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx
IDesmond Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: Danut -Level: 3 -Factiune: Politician -Job secundar: Taxi -Licenta pe care o solicitati: Fish si Barca -Pretul licentei: ~25k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx A primit licentele.
Zachary Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: Orizont. -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Taximetrist. -Licenta pe care o solicitati: Fishing + Weapons. -Pretul licentei: 4.000$ + 30.000$ = 34.000$. -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx.
Aka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: alyku -Level: 1 -Factiune: -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru port-arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: As, vrea sa am permis de acuma pentru port-arma, deoarece mai tarziu o sa am nevoie, si vreau sa am de pe acuma, si daca voi fi prins cu vreo arma sa am permis. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx
IDesmond Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 -Nick: alyku -Level: 1 -Factiune: -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru port-arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: As, vrea sa am permis de acuma pentru port-arma, deoarece mai tarziu o sa am nevoie, si vreau sa am de pe acuma, si daca voi fi prins cu vreo arma sa am permis. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx Ai level 1, revino la level 2. -Nick: Orizont. -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Taximetrist. -Licenta pe care o solicitati: Fishing + Weapons. -Pretul licentei: 4.000$ + 30.000$ = 34.000$. -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx. A primit doar licenta de fish si a picat licenta de weapon.
JSparrow Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -Nick:AzazeL -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati:barca+avion -Pretul licentei: 18k+120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: KenVelo -Nick: madagascar -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati:avion+barca -Pretul licentei: 120k+18k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: KenVelo
Claux Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -Nick:AzazeL -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati:barca+avion -Pretul licentei: 18k+120k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: KenVelo -Nick: madagascar -Level: 4 -Factiune: - -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati:avion+barca -Pretul licentei: 120k+18k -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie de ele. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: KenVelo Passed amandoi!
is.insane Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -Nick: is.insane -Level: 9 -Factiune: - -Job secundar: Reporter -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: $240.000 + $2.000 = $242.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie ea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: varuso
Andra Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -Nick: is.insane -Level: 9 -Factiune: - -Job secundar: Reporter -Licenta pe care o solicitati: shamal -Pretul licentei: $240.000 + $2.000 = $242.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: am nevoie ea -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: varuso Passed. licenta de sahmal primita + pasaportul primit de la ares.
Messi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -Nick: CosmiNNN -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si permisul de pescuit -Pretul licentei: 126.00 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx
IDesmond Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -Nick: CosmiNNN -Level: 2 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si permisul de pescuit -Pretul licentei: 126.00 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx A primit licentele.
Aka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -Nick: alyku -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru port-arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: As, vrea sa am permis de acuma pentru port-arma, deoarece mai tarziu o sa am nevoie, si vreau sa am de pe acuma, si daca voi fi prins cu vreo arma sa am permis. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx
IDesmond Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 -Nick: alyku -Level: 2 -Factiune: -Job secundar: Taximetrist -Licenta pe care o solicitati: Permis pentru port-arma -Pretul licentei: 30.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: As, vrea sa am permis de acuma pentru port-arma, deoarece mai tarziu o sa am nevoie, si vreau sa am de pe acuma, si daca voi fi prins cu vreo arma sa am permis. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Lynx A primit licentele.
Bk_LuXoR Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Nick : PariSs Level : 3 Factiune : - Job secundar : Trucker Licenta pe care o solicitati : Permis de barci Pretul Licentei: 18 000 $ Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece te cam saturi de condus masini asa ca mai incerci si ceva nou Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Phill