CioCio Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 -Nick:JaPoNeZz -Level:6 -Factiune:DNB -Job secundar:arms dealer -Licenta pe care o solicitati: permis avion -Pretul licentei: 120k -Motivul pentru care solicitati licenta: vreau sa jung mai repede unde doresc PASSED !!
Guest TooFasTFourYou Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 -Nick: 2Fast4You -Level: 7 -Factiune: Da Nang Boys -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Avion,Pasaport -Pretul licentei: $120.000 fiecare :) Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea folosi heli-ul factiunii, respectiv pentru a putea calatori mai usor. :) Multumesc!
Ciolosh Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 -Nick:Ghiondes -Level:8 -Factiune:Mafia -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:De shamal -Pretul licentei:240k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa le am pe toate:D
Maya Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 -Nick:Ghiondes -Level:8 -Factiune:Mafia -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:De shamal -Pretul licentei:240k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa le am pe toate:D Ai luat deja doua licente saptamana asta. Ai dreptul la alte doua pe 4 ianuarie.
___DodY___ Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick: ___DoDy___ -Level: 23 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Sa conduc -Pretul licentei: -12k +taxa 2k=14k
Panxy01 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick: ___DoDy___ -Level: 23 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Sa conduc -Pretul licentei: -10k Passed Rog un coleg de rank 3+ sai acorde licenta de condus ! MULTUMESC
wOrSeN Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick: wOrSeN -Level: 17 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Permisul de condus , Permisul de arme -Pretul licentei: $12.000 + $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa conduc si sa am arme legale
taylorrrr Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick: wOrSeN -Level: 17 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Permisul de condus , Permisul de arme -Pretul licentei: $12.000 + $30.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Vreau sa conduc si sa am arme legale Passed.
stuner Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick:stun3r -Level:2 -Factiuni:civil -Job secundar:Taximetrist -Licenta pe care o solicitati:port de arme -Pretul licentei:$30000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa am arme
Maya Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick:stun3r -Level:2 -Factiuni:civil -Job secundar:Taximetrist -Licenta pe care o solicitati:port de arme -Pretul licentei:$30000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa am arme Passed. Licenta primita.
xstep Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick: xstep -Level: 6 -Factiune: ballas -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: permis avion , arme -Pretul licentei: 150k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot lua heli si find intrun gang am nevoie de arme :)
Maya Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick: xstep -Level: 6 -Factiune: ballas -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati: permis avion , arme -Pretul licentei: 150k -Motivul pentru care solicitati licenta: sa pot lua heli si find intrun gang am nevoie de arme :) Passed. Licente primite.
Picale Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick:Picale -Level:9 -Factiuni:civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:port de arme -Pretul licentei:$30000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa am arme
Maya Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 -Nick:Picale -Level:9 -Factiuni:civil -Job secundar:Trucker -Licenta pe care o solicitati:port de arme -Pretul licentei:$30000 -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa am arme Passed. A primit licenta.
Mytu1999 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: Mytu -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescuit
Andra Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: Mytu -Level: 7 -Factiune: Civil -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescuit Passed. Rog un membru de rank 3+ sa ii acorde licenta.
Panxy01 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: 2Fast4You -Level: 7 -Factiune: Da Nang Boys -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Avion,Pasaport -Pretul licentei: $120.000 fiecare :) Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea folosi heli-ul factiunii, respectiv pentru a putea calatori mai usor. :) Multumesc! Passed
freezeR Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: FLorrYnuSh. -Level:10 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Comerciant de arme -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional ( fish + navigat + shamal ) -Pretul licentei: 260 k -Motivul pentru care solicitati licenta: Afacerile mele si ale factiunii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: varuso Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR!
LitleKiller Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 (edited) -Nick: LitleKiller -Level:2 -Factiune: N/A -Job secundar: N/A -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme si pescuit -Pretul licentei: 30k si 4k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a folosi arme si a pescuii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Edited January 2, 2012 by LitleKiller
Maya Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: LitleKiller -Level:2 -Factiune: N/A -Job secundar: N/A -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme si pescuit -Pretul licentei: 30k si 4k -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru a folosi arme si a pescuii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Maya Passed. Rog un membru rank 3+ sa ii acorde licentele.
Andra Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: FLorrYnuSh. -Level:10 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Comerciant de arme -Licenta pe care o solicitati: Pachet promotional ( fish + navigat + shamal ) -Pretul licentei: 260 k -Motivul pentru care solicitati licenta: Afacerile mele si ale factiunii -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: varuso Passed. Rog un membru de rank3+ sa ii acorde licenta de fish si shamal.
TheFlow Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: TheFlow -Level:22 -Factiune: N/A -Job secundar: N/A -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa port legal arme -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Tonytzi
Tonytzi19 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: TheFlow -Level:22 -Factiune: N/A -Job secundar: N/A -Licenta pe care o solicitati: Permis de arme -Pretul licentei: 30k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa port legal arme -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Tonytzi Passed , licenta primita
Fritzy00 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: Fritzy -Level: 3 -Factiune: - -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: $100.000 Motivul pentru care solicitati licenta: am job-ul de trucker si am nevoi ca sa calatoresc. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730
buzzardel Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 -Nick: Alesandro -Level: 10 -Factiune: - -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Pasaport si Permis de port arma . -Pretul licentei: 120.000$ + 30.000$ Motivul pentru care solicitati licenta: ca sa pot calatori dintr-un oras in altul si sa port legal arme. -Instructorul cu care vreti sa dati pt licenta: Teo_730 - pentru passport si pe Maya - port arma