CrIsTi_ Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick : CrIsTi_ -Level 6 -Factiune : SMURD -Job secundar : News Reporter -Licenta pe care o solicitati De pescuit -Pretul licentei : 4.ooo $ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot merge la peste :> !
TaofiK^^ Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 - Nick : TaofiK - Level : 3 - Factiune : Consilier - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? DA - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Am nevoie deoarece activez intro factiune guvernamentala - Motivul pentru care veti calatori între orase :Afaceri-Nick : TaofiK -Level 3 -Factiune : Consilieri -Job secundar : - -Licenta pe care o solicitati De pescuit , si navigat -Pretul licentei : 4.ooo $ + 18.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot pescui si naviga !
Ares Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 - Nick : TaofiK - Level : 3 - Factiune : Consilier - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? DA - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Am nevoie deoarece activez intro factiune guvernamentala - Motivul pentru care veti calatori între orase :Afaceri -Nick : TaofiK -Level 3 -Factiune : Consilieri -Job secundar : - -Licenta pe care o solicitati De pescuit , si navigat -Pretul licentei : 4.ooo $ + 18.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot pescui si naviga ! A ales licenta de pescuit si pasaportul Licenta de pescuit i-am dat-o eu.
Theodor Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 - Nick : TaofiK - Level : 3 - Factiune : Consilier - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? DA - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Am nevoie deoarece activez intro factiune guvernamentala - Motivul pentru care veti calatori între orase :Afaceri -Nick : TaofiK -Level 3 -Factiune : Consilieri -Job secundar : - -Licenta pe care o solicitati De pescuit , si navigat -Pretul licentei : 4.ooo $ + 18.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot pescui si naviga ! Pasaport acordat.
Mihnea Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick:Adrianno -Level:7 -Factiune:DNB -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie deoarece circul des dintr un oras in altul + ca spawm-ul este in alt oras si trebuie sa platesc mereu bariera ! Done pasaportul
Eddi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick:SomerhaldeR -Level:14 -Factiune:Civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei: 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie deoarece mai vreau sa circul mai repede dintr-un oras in altul.
Guest Allen Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 -Nick: Nicky -Level:10 -Factiune: civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:de condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:pentru ca mi-a fost suspendata Passed rog un rang 3+ sai dea licenta
Danutzu Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick:Danutzu -Level:13 -Factiune:ust -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:drive -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa ma pot deplasa foarte usor
Danutzu Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick:Danutzu -Level:13 -Factiune:ust -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:drive -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie sun ust
Ares Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick:Danutzu -Level:13 -Factiune:ust -Job secundar:detective -Licenta pe care o solicitati:drive -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:am nevoie sun ust Factiune: PD Nume ofiter: The StaR Gradul ofiterului: 3 Numele jucatorului: Danutzu Licenta Suspendata: Drive Motivul suspendarii: Nos Data // Ora suspendarii: 15:48 // 4.12.2011 Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: 10.12.2011 Alte adaugari: A doua abatere Revii pe 10.12 cu o cerere. :)
Eduard Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 -Nick:Amy -Level:3 -Factiune:none -Job secundar:none -Licenta pe care o solicitati:Passaport/Permis Avion/<br>pretul licentei:120.000+120.000=240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa trec vama am prieteni in alte zone/sa pot merge in calatorii/sa fiu protejata Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR!
Guest Allen Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 -Nick:Amy -Level:3 -Factiune:none -Job secundar:none -Licenta pe care o solicitati:Passaport/Permis Avion/<br>pretul licentei:120.000+120.000=240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta:sa trec vama am prieteni in alte zone/sa pot merge in calatorii/sa fiu protejata Licentele vor fi eliberate DOAR cu cerere pe forum Înainte de a face cerere cititi REGULILE DE ACORDARE A LICENTELOR! passed rog un rang 3+ sa ii dea lecentele dorite
Briant Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 -Nick:Briant -Level:1 -Factiune:None -Job secundar:Carjacker -Licenta pe care o solicitati:Fish -Pretul licentei:4000$+2000$taxa -Motivul pentru care solicitati licenta:Vreau sa pescuiesc.
Guest Di'Angelo Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 -Nick: Netsky -Level: 5 -Factiune: SMURD -Job secundar: detectiv -Licenta pe care o solicitati: pachet promotional -Pretul licentei:260k -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa ma ajute dealungul jocului si sa ma pot deplasa/distra mai usor
Sh0ky Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 -Nick: Sh0ky -Level: 4 -Factiune:Medici -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Pacheu' promotinal -Pretul licentei: 260.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru deplasare mai rapida si pentru hobbi-ul meu , pescuitul
Red. Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nick: Red. Level: 6 Factiune: Ballas Job secundar: - Licenta pe care o solicitati: Permisul de barca Permisul de avion Pretul licentei: 120k + 8k + 4k(taxa) Motivul pentru care o solicitati: Pai sa pot merge cu barca / cu avionul linistit.
LuX.A. ?! Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 - Nick : LuX.A. - Level : 4 - Factiune : Civil - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? DA - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Am nevoie pentru a calatori intre orase... - Motivul pentru care veti calatori între orase :Afaceri -Nick : LuX.A. -Level 4 -Factiune : Civil -Job secundar :Detectiv -Licenta pe care o solicitati :navigat -Pretul licentei : Nu stiu dar voi plati cat trebe -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot naviga !
Sebb Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: Sebb -Level: 6 -Factiune: SMURD -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal - Pasaport -Pretul licentei: Nu sunt banii o problema. -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea calatori prin intermediul avioanelor, si pentru a putea trece legal vama.
Guest Allen Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 - Nick : LuX.A. - Level : 4 - Factiune : Civil - Credeti ca meritati sa intrati în posesia pasaportului? DA - Motivul pentru care solicitati eliberarea unui pasaport : Am nevoie pentru a calatori intre orase... - Motivul pentru care veti calatori între orase :Afaceri -Nick : LuX.A. -Level 4 -Factiune : Civil -Job secundar :Detectiv -Licenta pe care o solicitati :navigat -Pretul licentei : Nu stiu dar voi plati cat trebe -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot naviga ! passed rog un rang 3+ sa ii dea licentele dorite
hawaii Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: .kinezz -Level: 10 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Drugs Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui.
Guest LastKiss Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: sKyNNNeT -Level: 14 -Factiune: Trade -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: pachet promotional -Pretul licentei: 260.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am toate licentele. -Nick: sKyNNNeT -Level: 14 -Factiune: Trade -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Auto-aparare
Stefan Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 -Nick: .kinezz -Level: 10 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Drugs Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pescuit -Pretul licentei: 4.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot pescui. Passed , test trecut ! Un rank3+ il rog sa ii ofere licenta ! -Nick:SomerhaldeR -Level:14 -Factiune:Civil -Job secundar:Detectiv -Licenta pe care o solicitati:Shamal -Pretul licentei: 240.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie deoarece mai vreau sa circul mai repede dintr-un oras in altul. Passed , test trecut ! Un rank3+ il rog sa ii ofere licenta ! -Nick: sKyNNNeT -Level: 14 -Factiune: Trade -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: pachet promotional -Pretul licentei: 260.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am toate licentele. -Nick: sKyNNNeT -Level: 14 -Factiune: Trade -Job secundar: Arms dealer -Licenta pe care o solicitati: Arme -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Auto-aparare Passed , test trecut ! Un rank3+ il rog sa ii ofere cele 3 licente : 1) Arma , 2)Shamal , 3) Fish
andreyo_ro Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick: andreyo24 -Level: 10 -Factiune: DNB -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati:drive -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot conduce o masina
Stefan Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Nick: andreyo24 -Level: 10 -Factiune: DNB -Job secundar: arms dealer -Licenta pe care o solicitati:drive -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:sa pot conduce o masina Passed , test trecut ! Un rank3+ il rog sa ii ofere licenta !