instinkt1 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 -Nick:Instinkt -Level:9 -Factiune:Smurd -Job secundar: trucker -Licenta pe care o solicitati:Permis de arme -Pretul licentei:30000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Deoarece vreau si fiu in regula:)
Theodor Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 -Nick:Chuck -Level:12 -Factiune:The Triads -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:De condus -Pretul licentei:12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta:Pentru ca mi-a fost suspendata. Revi cu aceasta cerere pe data de 7 decembrie.
Al1n_Tm . Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick : Al1n_TM -Level : 20 -Factiune : DNB -Job secundar : Arms dealer -Licenta pe care o solicitati : Drive -Pretul licentei : 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot conduce.
Theodor Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick : Al1n_TM -Level : 20 -Factiune : DNB -Job secundar : Arms dealer -Licenta pe care o solicitati : Drive -Pretul licentei : 12.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta : Sa pot conduce. Revi cu aceasta cerere pe data de 7 decembrie. Motiv
Hackeru' Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: BobMarley -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Hot De Masini -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa intru in ton cu cetatenii .
TwIIIsT Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick: TwIsT -Level: 8 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece am spawnul in alt oras si trebuie sa platesc de fiecaredata bariera
Theodor Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: BobMarley -Level: 4 -Factiune: Civil -Job secundar: Hot De Masini -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa intru in ton cu cetatenii . Revi cu aceasta cerere pe data de 9 decembrie. Motiv
Theodor Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick: TwIsT -Level: 8 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arm Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Deoarece am spawnul in alt oras si trebuie sa platesc de fiecaredata bariera Licenta acordata.
(C.I.A)Sabin13 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick: (c.I.A)Sabin13 -Level:14 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa calatoresc cu shamalul Nick: (c.I.A)Sabin13 -Level:14 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 20k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa calatoresc cu barcuta.
CioCio Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick: (c.I.A)Sabin13 -Level:14 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa calatoresc cu shamalul Nick: (c.I.A)Sabin13 -Level:14 -Factiune: The Triads -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 20k -Motivul pentru care solicitati licenta:Sa calatoresc cu barcuta. PASSED !! Rog un coleg sa ii acorde licentele.
adimih7 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick:Adrianno -Level:7 -Factiune:DNB -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie deoarece circul des dintr un oras in altul + ca spawm-ul este in alt oras si trebuie sa platesc mereu bariera !-Nick:Adrianno -Level:7 -Factiune:DNB -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pilot -Pretul licentei:120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie deoarece la factiune am elicopter si circul mai usor cu el
CioCio Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick:Adrianno -Level:7 -Factiune:DNB -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati:Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Am nevoie deoarece circul des dintr un oras in altul + ca spawm-ul este in alt oras si trebuie sa platesc mereu bariera ! -Nick:Adrianno -Level:7 -Factiune:DNB -Job secundar:Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Pilot -Pretul licentei:120.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta:Am nevoie deoarece la factiune am elicopter si circul mai usor cu el PASSED !! Rog un coleg rank 3+ sa ii acorde licentele.
Spence Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: SpencE -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am voie cu arme.
Bogdan_C Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: Bogdan_C -Level: 2 -Factiune: Civilian -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Permisul de avion, Pasaport -Pretul licentei: $120.000, $120.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a putea ajunge mai repede intre orase si pentru a nu fi nevoit sa platesc de fiecare data vama.
.sKaNNer. Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: Moozy -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai usor in celelalte orase :D
Stephan Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: Radu27 -Level: 8 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru o deplasare mai usoara
Paulinho Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: Paulinho -Level: 11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa calatoresc mai rapid.
Nach3 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: Sorin_Nache -Level: 6 -Factiune: SMURD -Job secundar: Trucker -Licenta pe care o solicitati: Pasaport -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa pot duce mai rapid produse in celelalte orase.
Mihnea Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: SpencE -Level: 8 -Factiune: Civil -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa am voie cu arme. -Nick: Moozy -Level: 2 -Factiune: Civil -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Fly -Pretul licentei: 120.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru a ma deplasa mai usor in celelalte orase :D -Nick: Radu27 -Level: 8 -Factiune: F.B.I -Job secundar: Detectiv -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240 -Motivul pentru care solicitati licenta: Pentru o deplasare mai usoara Passed + licente primite
Katalyn Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nick: Katalyn -Level: 6 -Factiune: Politicieni -Job secundar: Detective -Licenta pe care o solicitati: Barca -Pretul licentei: 18.000$ -Motivul pentru care solicitati licenta: sa ma pot plimba pe mare
Radu-retired Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 bogdan_c - Done red. ( shamal) - done sorin_nache done
Mihnea Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: Paulinho -Level: 11 -Factiune: The Mafia -Job secundar: Arms Dealer -Licenta pe care o solicitati: Shamal -Pretul licentei: 240.000 -Motivul pentru care solicitati licenta: Sa calatoresc mai rapid. Passed + licenta primita
RaggaD Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: RaggaD -Level: 17 -Factiune:UST -Job secundar: Hot De Masini -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Auto aparare 1
Mihnea Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 -Nick: RaggaD -Level: 17 -Factiune:UST -Job secundar: Hot De Masini -Licenta pe care o solicitati: Port Arma -Pretul licentei: 30.000 $ -Motivul pentru care solicitati licenta: Auto aparare Done
Radu-retired Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 lil john - done FLorrYnuSh.- done 4ezee - done