Guest FullGame Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Informatii despre caracter : • Nick : DEdich • Ce nick'uri ati mai avut : Nici unul. • Nick pe forum : FullGame • Level : 5 • De cat timp jucati pe server : 4 luni • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 12 • Factiuni precedente : Smurd • De ce ati parasit ultima factiune : Am fost demis. • Rank'uri avute in factiunile precedente : Rank 2 • Job-ul actual (secundar) : - - - • Cate ore jucati pe zi ? : 3h + • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Am ales sa aplic aici deoarece am observat o activitate foarte buna din partea membrilor cat si a liderului.Imi place sa acord licente si sa ajut playerii noi daca este nevoie. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Acordarea licentelor. • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Trofin Valentin • Varsta : 12 ani • Orasul in care locuiti : Targu Neamt
Maryus Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 DEdich - Respins ( Ai avut / ai multe conturi , nici nu stiu cine esti )
S3bby98 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Informatii despre caracter • Nick : SeBBy98 • Ce nick'uri ati mai avut : Dell asta a fost demult • Nick pe forum : S3BBy98 • Level : 9 Aproape 10 • De cat timp jucati pe server : De in jur de 6 luni • Sex (M/ F) : Masculin • Varsta (in joc) : 14 Ani • Factiuni precedente : Politicians / Ballas • De ce ati parasit ultima factiune : Nu imi place si nu ma descurc in Gang • Rank'uri avute in factiunile precedente : Politicienii 2 / Ballas 1 • Job-ul actual (secundar) : Hot de masini • Cate ore jucati pe zi ? : 4/5 ore pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Vreau sa dau licente , aceasta fractiune este foarte bine organizata , cu un lider capabil in fruntea ei >:D< • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Cu licentele • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Avasilcii Constantin Sebian • Varsta : 14 Ani / elev • Orasul in care locuiti : Targu Neamt / Topolita Neamt
Maryus Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 SeBBy98 - Respins ( Ai mai facut o cerere ,ai acolo motivul )
Roxor Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Informatii despre caracter • Nick : Roxor • Ce nick'uri ati mai avut : • Nick pe forum : Roxor43 • Level : 9 Aproape 10 • De cat timp jucati pe server : De in jur de 5 luni • Sex (M/ F) : Masculin • Varsta (in joc) : 11 Ani • Factiuni precedente : Smurd,Ballas,Bikers,Dnb,Mafia,Triads,Politicieni • De ce ati parasit ultima factiune : Nu faceam fata • Rank'uri avute in factiunile precedente : Smurd rank 4 • Job-ul actual (secundar) :None • Cate ore jucati pe zi ? : 4/5 ore pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Vreau sa dau licente , aceasta fractiune este foarte bine organizata , cu un lider capabil in fruntea ei >< • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Cu licentele • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Flavius Butescu • Varsta : 11 Ani / elev • Orasul in care locuiti : Targu Neamt / Grumazesti
cosminutzu Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Roxor - Respins! Motiv : Am vrut sa iti dau o sansa dar: Esti excursionist(in ultimele zile ai fost in destule factiuni) / ai avut blacklist la mine / Rar gasesti rank 1+ la tine undeva.
Zachary Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 • Nick : sQeb. • Ce nick'uri ati mai avut : OrizonT. • Nick pe forum: OrizonT. • Level : 6 • De cat timp jucati pe server: Noiembrie 2011. • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc): 15 • Factiuni precedente: Ballas. • De ce ati parasit ultima factiune: Nu-i de mine DM-ul. • Rank'uri avute in factiunile precedente : 1. • Job-ul actual (secundar) : Detective. • Cate ore jucati pe zi ? : Depinde, in jur de 4ore. • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Sa acord licente , sa produc bani. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Testeaza abilitatile playerilor si acordarea licentelor. • O poza cu stats : http://i.imgur.com/izD65.png • O poza cu licentele detinute : http://i.imgur.com/izD65.png Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : C. Narcis. • Varsta : 15 • Orasul in care locuiti: Braila.
Rares Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 • Nick : Raresbv • Ce nick'uri ati mai avut : Tzake • Nick pe forum: Rares • Level : 9 • De cat timp jucati pe server: de 3 ani, si inainte de wipe • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc): 17 (aproape 18,fara 2 saptamani) • Factiuni precedente: FBI Ballas • De ce ati parasit ultima factiune: Nefiind prea multa actiune am lasat-o mai moale si cu SAMP-ul • Rank'uri avute in factiunile precedente : 2 - 3 • Job-ul actual (secundar) : Detective. • Cate ore jucati pe zi ? : Difera de la zi la zi • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Este o factiune linistita care implica mult bun simt si responsabilitate. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Testeaza playerii si in urma unor teste acorda licentele. • O poza cu stats : http://postimage.org/image/dbkph1sfb/ • O poza cu licentele detinute : To be edit Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : N Rares • Varsta : aproape 18 • Orasul in care locuiti: Brasov
FashionVictim Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 (edited) • Nick : FashionVictim • Ce nick'uri ati mai avut : • Nick pe forum: Ludacris93 • Level : 10 • De cat timp jucati pe server: din 2008 • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc): 18 • Factiuni precedente: FBI Ballas • De ce ati parasit ultima factiune: Nu am trecut de perioada de teste • Rank'uri avute in factiunile precedente : 2, in ultima 1 • Job-ul actual (secundar) : Detective. • Cate ore jucati pe zi ? : 4 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Doresc o factiune linistita • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Testarea practica cat si teoretica a playerilor pentru acordarea licentelor dorite • O poza cu stats : http://imgur.com/sMLWA • O poza cu licentele detinute : http://imgur.com/DhpMT Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : P.Andrei • Varsta : 18 • Orasul in care locuiti: Constanta Edited October 17, 2012 by ludacris93
cosminutzu Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Raresbv - Respins!(Nu prea am vazut activitate in ultima perioada) FashionVictim - Acceptat pentru teste! 1
Blackhole Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 • Nick :Mateo • Ce nick'uri ati mai avut :-- • Nick pe forum :Blackhole • Level :5 • De cat timp jucati pe server :1 an • Sex (M/ F) :M • Varsta (in joc) :13 • Factiuni precedente :consilieri,smurd • De ce ati parasit ultima factiune :numi placea • Rank'uri avute in factiunile precedente :1 • Job-ul actual (secundar) :-- • Cate ore jucati pe zi ? :5-6-7 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala?: pentru ca este o factiune foarte tare • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? :licentele • O poza cu stats :http://postimage.org/image/6eeyd5d7p/full/ • O poza cu licentele detinute :http://postimage.org/image/k6usiekyv/full/
Blackhole Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Informatii despre caracter • Nick :Mateo • Ce nick'uri ati mai avut :-- • Nick pe forum :Blackhole • Level : • De cat timp jucati pe server : • Sex (M/ F) :M • Varsta (in joc) :13 • Factiuni precedente :consilierii,smurd • De ce ati parasit ultima factiune :numi placea • Rank'uri avute in factiunile precedente :1 • Job-ul actual (secundar) :-- • Cate ore jucati pe zi ? :5-6-7ore • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? :este foarte tare • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? :cu licentele • O poza cu stats :http://postimage.org/image/i1o5do7rr/full/ • O poza cu licentele detinute :http://postimage.org/image/gqge57c5z/full/scz ca am trimiso de doua ori dar mi sa parut ca nu o mai am pe aia cu rosu
cosminutzu Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Mateo - Respins! (Nu te consider capabil pentru aceasta factiune)
S3bby98 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Informatii despre caracter • Nick : SeBBy98 • Ce nick'uri ati mai avut : DeeL • Nick pe forum : S3BBy98 • Level : 12 • De cat timp jucati pe server : 5-6 Ore/h • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 13 Ani • Factiuni precedente : Politicians / Ballas / SMURD • De ce ati parasit ultima factiune : Am vrut sa intru an aceasta fractiune • Rank'uri avute in factiunile precedente : 1/1/2 • Job-ul actual (secundar) : News Reporter • Cate ore jucati pe zi ? : 5-6 ore/h • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Vreau sa intru in aceasta fractiune deoarece vreau sa dau licente la playeri si Pentru ca au un lider capabil in frunte • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Scoala se ocupa cu datul licetelor la playeri • O poza cu stats : http://postimage.org/image/omq12mlyj/ sO poza cu licentele detinute : http://postimage.org/image/5jmj26sob/ Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Avasicii Sebian • Varsta : 13 Ani • Orasul in care locuiti : Targu Neamt
iPhonu Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Informatii despre caracter • Nick : iPhone • Ce nick'uri ati mai avut : sTyL , inainte de wipe. • Nick pe forum : iPhonu • Level : 11 • De cat timp jucati pe server : De putin timp dupa wipe , dar am avut niste probleme si am fost cam inactiv. • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 13 Ani • Factiuni precedente : Politicians / Ballas / SMURD / NG. • De ce ati parasit ultima factiune : Deoarece am avut dorinta de a intra in aceasta factiune. • Rank'uri avute in factiunile precedente : maxim 4 , Smurd si 3 NG. • Job-ul actual (secundar) : None • Cate ore jucati pe zi ? : 5-6 ore/h • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Deoarece demult am vazut ca este o factiune bine organizata. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Scoala se ocupa cu vanzarea licentelor. • O poza cu stats : View post on imgur.com • O poza cu licentele detinute : View post on imgur.com Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : K. Cosmin Daniel • Varsta : 13 Ani • Orasul in care locuiti : Hunedoara
thu2n Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 • Nick : thu2n • Ce nick'uri ati mai avut : - • Nick pe forum : thu2n • Level : 16 • De cat timp jucati pe server : de 6 luni • Sex (M/ F) : M • Varsta (in joc) : 19 • Factiuni precedente : SMURD , SCOALA , UST , DNB , POLITICIENI • De ce ati parasit ultima factiune : deoarece nu mam inteles cu cei lalti din factiune • Rank'uri avute in factiunile precedente : SMURD-3 , SCOALA-2 , UST -1, DNB-1 ,POLITICIENI-1 • Job-ul actual (secundar) : TAXIMETRIST • Cate ore jucati pe zi ? : 4-5 ORE • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : AM MAI FOST O DATA SI MIA PLACUT • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : cu dat licente • O poza cu stats :http://i.imgur.com/jb9n1.jpg • O poza cu licentele detinute : http://i.imgur.com/ryNBu.jpg Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : alex scurtu • Varsta : 15 • Orasul in care locuiti : tg.neamt Acest mesaj a fost editat de cRs: 21 September 2012 - 16:13
cosminutzu Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 thu2n - Respins! (Nu te consider competent pentru aceasta factiune!)
MaNuLeX16 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 • Nick :Al3xand3r_1997 • Ce nick'uri ati mai avut : - • Nick pe forum : Al3xand3r_1997 • Level :9 • De cat timp jucati pe server : 5 luni • Sex (M/ F) :M • Varsta (in joc) :14 • Factiuni precedente :Politicieni si smurd • De ce ati parasit ultima factiune : Pentru ca nu prea aveai ce face • Rank'uri avute in factiunile precedente : Politicieni-2 si smurd-1 • Job-ul actual (secundar) :None • Cate ore jucati pe zi ? : 6-8 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Pentru ca am opservat ca este o factiune buna. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? :Se ocupa cu datul de licente • O poza cu stats : View post on imgur.com • O poza cu licentele detinute : View post on imgur.com Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Fazakas Alexandru • Varsta : 14 • Orasul in care locuiti : Vulcan
Spark Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 (edited) Deschis pentru aplicatii, acelasi formular + adaugat sectiune Biografie: Informatii despre caracter • Nick : • Ce nick'uri ati mai avut : • Nick pe forum : • Level : • De cat timp jucati pe server : • Sex (M/ F) : • Varsta (in joc) : • Factiuni precedente : • De ce ati parasit ultima factiune : • Rank'uri avute in factiunile precedente : • Job-ul actual (secundar) : • Cate ore jucati pe zi ? : • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : • O poza cu stats : • O poza cu licentele detinute : Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : • Varsta : • Orasul in care locuiti : Biografie a caracterului(minim 50 de cuvinte): Edited October 28, 2012 by Spark Actualizari 1
Berky Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Informatii despre caracter • Nick : Berky • Ce nick'uri ati mai avut : -- • Nick pe forum : Berky • Level : 3 • De cat timp jucati pe server : 2 ani jumate ! • Sex (M/ F) : Masculin • Varsta (in joc) : 16 • Factiuni precedente : -- • De ce ati parasit ultima factiune : Wipe • Rank'uri avute in factiunile precedente : -- • Job-ul actual (secundar) : None • Cate ore jucati pe zi ? : 6-7 h + ! • De ce doriti sa intrati in factiunea Scoala? : Din mai multe motive,in primul rand pentru ca aceasta factiune a fost intotdeauna unita si organizata , fara certuri sau conflicte,etc iar in al doilea rand pentru a face cativa banuti ! • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Se ocupa cu vinderea licentelor pentru playeri . • O poza cu stats : http://i.imgur.com/sQWgo.jpg.html/3 • O poza cu licentele detinute : E sv off,totusi,am doar drive ( daca e necesar iti dau dupa aceea PM ) ! Informatii despre viata reala : • Nume si Prenume : Berky ( real life ( dubla cetatenie ) ! • Varsta : 16 • Orasul in care locuiti : Alexandria . Biografie a caracterului(minim 50 de cuvinte): Berky s-a nascut in orasul Los Santos alaturi de familia sa , el provenea dintr-o familie nici prea bogata dar nici prea saraca ,la varsta de 18 ani s-a dus ca tot omu sa-si caute un job , pentru inceput si-a ales job-ul de Trucker , din pacate nu prea putea sa activeze ca trucker si a renuntat la acest job , el s-a apucat de un job ilegal , Car Jacker ( Hot de masini ) iar pe parcurs si-a dat seama ca nu e bine ce face si a renuntat la acest job , s-a alaturat taximetristilor dupa un timp anume si-a dat seama cat de mult s-a dezvoltat iar el a renuntat la job-ul de taximetrist pentru a aplica in Scoala !