Mihnea Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Nick: HkR Nume pe forum: Mihnea Level: 35 Vârsta(reala): 18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- PD , UST , Grove Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 6luni PD , Grove o luna Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 6 PD , 2 Grove De ce ati parasit ultima factiune: Plictiseala Job-uri precedente(secundare): Detectiv. Job-ul actual(secundar): Taxi De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru a acorda licente playerilor. O poza cu stats:
Mfoch Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: MegaFoch Nume pe forum: Mfoch Level: 5 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- in ultimii 2 ani cred ca am fost prin toate factiunile Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 2-3 luni, si aproape 7luni in mafia ( pe gf) Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 5mafia.. 3-4 in restul De ce ati parasit ultima factiune: Tocmai ce am reinceput sa joc serios Job-uri precedente(secundare): trucker Job-ul actual(secundar): Trucker De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru a acorda licente, si pentru a ii invata pe cei care nu stiu. O poza cu stats: http://img267.imageshack.us/img267/5782/statsvg.png
Horia_Stef Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: Nasri Nume pe forum: Horia_Stef Level: 10 Vârsta(reala): 18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- inainte de wipe numai stiu, dupa: Smurd, Mafia,Grove, Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Depinde de factiune. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 4 Smurd , 2 Mafia, 1 Grove De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis Job-uri precedente(secundare): Trucker, Taxi Driver Job-ul actual(secundar): - De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru a putea invata si pe altii. O poza cu stats:
HerrBlackMaN Posted April 7, 2012 Posted April 7, 2012 Nick: stefan20 Nume pe forum: stefan20 Level: 5 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): SF Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Politicienii Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 2 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Politicienii rank 2 De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca ma plictiseam, nu era activitate deloc. Job-uri precedente(secundare): Taximetrist, Bodyguard, Car dealer. Job-ul actual(secundar): News reporter De ce vrei sa intri in Scoala: Pentru ca este o factiune activa cu membrii de treaba, un lider bun si pentru ca mi-ar place sa ajut playerii cu licente. O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/4/samp003au.png/
_Hidra_ Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick: Lee Nume pe forum: _Hidra_ Level: 22 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santos Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): The Mafia , F.B.I , UST , Ballas. Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 1 luna - 5 luni. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Mafia [ 3 ], F.BI [ 3 ] , UST [ 4 ] , Ballas [ 2 ] De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactiv o perioada de tinp si nu am vrut sa ocup locul degeaba. Job-uri precedente(secundare): Detectiv , Arms Dealer. Job-ul actual(secundar): Detectiv. De ce vrei sa intri in Scoala: Imi place meseria de instructor. O poza cu stats:
rares443 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick: volkswagen Nume pe forum: rares443 Level: 13 Vârsta(reala): 20 ani Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LV Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Scoala, Hitman, FBI, NG, PD, SMURD, The MAfia, Triads, Bikers, Yakuzza, Taxi, NR Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Medics 2 ani, Scoala 3 luni, The Mafia 5 luni iar in restul nu mai tin minte Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: SMURD-leader, The Mafia-rank 5(cand era legacy leader), Scoala-rank 4, Hitman,NG,FBI-Rank 3 De ce ati parasit ultima factiune: Urmeaza sa parasesc NG cand intra leaderul. Am descoperit ca nicaieri nu este mai bine decat in scoala Job-uri precedente(secundare): Toate Job-ul actual(secundar): Detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: Am mai fost si am avut partea de cei mai buni colegi, de un leader gata oricand sa ma ajute O poza cu stats:
FighT199 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: FighT Nume pe forum: FighT199 Level: 13 Vârsta(reala): 17 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Triads,SFB,DNB,UST,FBI,Scoala. Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Nu mai tin minte Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: UST(2),FBI(2),Scoala(1),Triads(3) si restu nu mai tin minte. De ce ati parasit ultima factiune: Am fost inactiv o perioada de timp. Job-uri precedente(secundare): Detectiv , Arms Dealer. Job-ul actual(secundar): Detectiv. De ce vrei sa intri in Scoala: Imi place sa dau teste pentru licente. O poza cu stats:
florin Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick: Florin Nume pe forum: florin Level: 21 Vârsta(reala): 18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):- inainte de wipe LSV, FBI, dupa: Smurd, PD. Cat timp ati stat in factiunile anterioare: pd acum am stat aproape 5 luni. Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 5 Smurd , 5 PD De ce ati parasit ultima factiune: Am zis sa mai schimb putin peisajul.. Job-uri precedente(secundare): Trucker Job-ul actual(secundar): Detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: Deoarece doresc sa ajut cat mai multi playeri. O poza cu stats:
saitos12 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Nick: Smoke16 Nume pe forum: saitos12 Level: 11 Vârsta(reala): 18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): The Mafia Cat timp ati stat in factiunile anterioare: cat a vrut liderul Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 3 De ce ati parasit ultima factiune: sa aplic aici Job-uri precedente(secundare): arms dealer Job-ul actual(secundar): none De ce vrei sa intri in Scoala: sa vand licentee O poza cu stats: /stats
Theodor Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Smoke16 - Nu ai respectat modelul de aplicatie. Verifica primul post din acest topic.
Guest Valentin Trofin Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Model de aplicatie: Nick:Erader Nume pe forum:Valentin Trofin Level:8 Vârsta(reala):13 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV):LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe):Smurd,SFR,DNB,The Mafia,UST Cat timp ati stat in factiunile anterioare:2 sapt. in fiecare Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare:rank 4 in Smurd si rank 1 in celelalte De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc in aceasta factiune Job-uri precedente(secundare):NR Job-ul actual(secundar):NR De ce vrei sa intri in Scoala:Ca sa ajut playerii oferindu-le licente,normal,pe bani :D O poza cu stats:aici O poza cu /licenses: aici
Theodor Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Erader - 1) Faci parte din factiunea UST 2) Nu detii licentele specificate la "Cerinte pentru a deveni instructor"
Mariusk Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nick: RadyX Nume pe forum: RadyX. Level: 12 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santos Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Ballas FBI PD Scoala Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Nu mai tin minte exact Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: Ballas(3) FBI(3) PD(1) Scoala(1-m-am lasat de samp o perioada) De ce ati parasit ultima factiune: m-am lasat de samp o perioada) Job-uri precedente(secundare): Detectiv Taximetrist Car Jacker Job-ul actual(secundar): Taximetrist De ce vrei sa intri in Scoala: Este o factiune frumoasa si consider ca am lasat o treaba neterminata aici sper sa primesc o noua sansa... O poza cu stats: Pentru poza cu stats http://i.imgur.com/WNk10.png O poza cu /licenses: Pentru licente http://i.imgur.com/zHDKd.png
Chambers Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Nick: Chambers Nume pe forum: Chambers Level: 5 Vârsta(reala): 19 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): LS Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): SMURD Cat timp ati stat in factiunile anterioare: 3 saptamani Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: SMURD - 1 De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis pentru inactivitate dar acum sunt activ Job-uri precedente(secundare): Camionagiu Job-ul actual(secundar): Camionagiu De ce vrei sa intri in Scoala: Imi place sa dau licente, teste pentru licente. Este o factiune frumoasa si imi place totul la ea. O poza cu stats: /stats
Theodor Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Chambers - Nu detii licentele specificate in topicul Cerinte pentru a deveni instructor.
focuS Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Nick: FocuStar Nume pe forum: focustar Level: 14 Vârsta(reala): 16 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santos Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Ballas , sfr ,dnb , ng Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Nu mai tin minte exact Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: sfr 2 restu 1 De ce ati parasit ultima factiune:nu mai tin minte ca am vreo 2 luni de cand sunt civil Job-uri precedente(secundare): armsdealer, detectiv Job-ul actual(secundar): Detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: Eeste o factiune frumoasa cu playeri activi O poza cu stats: O poza cu /licenses:
Joseph Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Nick: Jones Nume pe forum: luckyslev1n Level: 26 Vârsta(reala): 18 Orasul în care locuiti(LS/SF/LV): Los Santos Factiuni precedente(atât înainte,cat si dupa wipe): Scoala,Hitman,Triadele,Armata,Dnb,Triadele (scuze, nu sunt sigur daca le-am pus corect in ordine) Cat timp ati stat in factiunile anterioare: Am stat o luna jumate cel mai mult in Triadele Rank-urile pe care le-ati avut in factiunile anterioare: 3,1,4,?,4,? De ce ati parasit ultima factiune: Inactivitate, sper sa reusesc sa joc mai mult acum Job-uri precedente(secundare): Detectiv,Dealer de arme Job-ul actual(secundar): Detectiv De ce vrei sa intri in Scoala: A fost prima factiune in care am intrat dupa wipe si as vrea sa revin O poza cu stats: O poza cu /licenses: