Jump to content
lego_kid

Anunturi/noutati Armata

Recommended Posts

Modificat regulamentul armatei

Regulament Armata

Armata se ocupa cu criminalii care detin nivelul 4 de urmarire sau mai mare, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje.

Armata poate interveni la orice wanted daca nu exista suspect peste wanted 4 si poate asista la orice wanted daca un membru din Departamentul de Politie sau Biroul de Investigatii Federale ii cere ajutorul (abuzurile se pedepsesc in ambele parti; daca vi se cere sa asistati la cineva cu nivelul de urmarire sub 4 trebuie sa faceti poza cand vi se zice asta pe /d in caz contrariu ve-ti fii demisi sau ve-ti primii avertisment), cand nu este nici un membru al Departamentului de Politie sau Biroului de Investigatii Federale online, suspectul respectiv este pe blacklist, un membru al Departamentului de Politie / Biroului de Investigatii Federale cere ajutor pe /d.

Link to comment
Share on other sites

Modificata regula :

Armata se ocupa cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje. In cazul in care nu este nici un membru al Biroului de investigatii sau al Departamentului de politie online Armata poate actiona si la gradele de urmarire cuprinse intre 3 si 6 sau mai mici decat acestea.

Mare ATENTIE !!

Scoasa regula :

Abuzul de /lock va fi sanctionat cu avertisment + rank down sau demitere. Asta insemnand ca membrii armatei sa nu lase niciodata nici o masina inchisa, fiind sau nu din cadrul factiunii.

Link to comment
Share on other sites

Modificata regula :

Suspectii cu wanted 6+ nu vor beneficia de somatie, dar in cazut in care suspectul se preda ( opreste masina si urca in masina politistilor ) are dreptul de a fi arestat. Iar in cazurile de Cop kill / Cop atack + fugar -> suspectul nu mai are drept de predare

in :

Suspectii cu wanted 6+ nu vor beneficia de somatie sau de drept de predare

Link to comment
Share on other sites

-S-au scos regulile de la rubrica Away from keryboard din Regulamentul intern.

-Wanted list-ul s-a schimbat in cel al PD-ul.

-Un soldat are dreptul de a actiona la orice wanted acordat de el, atata timp cat suspectul nu paraseste zona producerii evenimentului care a degenerat gradul de urmarire.

-Modificat gradul de urmarire pentru motivul "war" in 3

-Soldatilor le este strict interzis sa foloseasca masinile Towcar din garajul sectiei de Politie din LS, altfel vor fi sanctionati

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...