IceMan Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Sayid si FullSpeed au fost demisi pentru abuz de functie (rank).
Dragos Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Am adaugata o regula noua in "Regulamentul intern al Departamentului de politie" : * Nu aveti voie sa actionati in niciun fel cand sunteti depasiti numeric cu mult de catre mafioti sau gangsteri * EX: 1 politist vs 3 mafioti / 3 politist vs 9 mafioti * Un politist poate actiona singur impotriva a 2 mafioti din 2 motive: are armura, are arme automate, are comenzi ce-l avantajeaza ( /tazer )
Dragos Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Am adaugata o regula noua in "Regulamentul intern al Departamentului de politie": Jucatorii adaugati pe Blacklist-ul Departamentului de politie nu vor avea dreptul la cautiune ( /bail ), indiferent de gradul lor de urmarire si motivul pentru care il au.
cRs Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Am discutat cu Iceman si a fost de acord ca de astazi aveti voie sa omorati/arestati playerii cu wanted care se duc la eventuri . LE : S-a scos din reg : Scos : Nu aveti voie sa intrati in nici o incapere cand aveti wanted ( primarie , shamal , ambulanta, limo etc .) , se va pedepsi cu prison. Ve-ti folosi /gov pentru a afla informatii despre playerii cu wanted care se ascund . Iar daca primiti informatii false , puteti sa dati wanted 1/2 depinde cum o sa decida m4x cu liderii PD
cRs Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Adaugata o noua regula : Folosirea NOS-ului in afara intervalului orar in care este permis ( 20:00 - 23:00 ), risca sa fie pedepsita cu demiterea instanta
cRs Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nu voi mai adauga al 3-lea lider la PD . Vor ramane doar 2 .
cRs Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Eric a fost promovat la admin level 2 . Vor ramane doar Mike si styler lider la PD
cRs Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Am modificat : odel suspendare licenta: Factiune: Nume ofiter: Gradul ofiterului: (Ce rank detii: 2, 3, 4, 5, 6) Numele jucatorului care are licenta suspendata: pe scurt (Nume Jucator:) Licenta Suspendata: Ce licenta a fost suspendata jucatorului Motivul suspendarii: EX: A folosit nos pe drumuri publice etc. Data // Ora suspendarii: Data si oara exacta cand ati suspendat permisul: Data la care jucatorul poate posta pentru licenta: Alte adaugari: ex a mai avut licenta suspendata de "n" ori Dovezi : Am adaugat Dovezi.
Dragos Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Aceasta regula a fost retrasa. Nu aveti voie sa actionati in niciun fel cand sunteti depasiti numeric cu mult de catre mafioti sau gangsteri EX: 1 politist vs 3 mafioti / 3 politist vs 9 mafioti Am adaugat regula : Cine este prins pe contra sens sau cauzeaza accidente din alte motive, risca amenda cuprinsa intre 3.000 $ si 5.000 $ in functie de gravitate. 1
Dragos Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ATENTIE ! De azi inainte se poate actiona asupra unui war fara /gov DACA in acel moment NU se afla pe server un membru cu rank 5/6. Membrul cu rank 5 ONLINE este OBLIGAT sa foloseasca comanda /gov inaintea interventiei. 2