Jump to content
lego_kid

Regulamentul intern al Armatei

Recommended Posts

Regulament Armata

Armata se ocupa cu criminalii care detin nivelul de urmarire intre 6 si 10, cu patrularea in orasele LS, SF, LV si asistarea la blocaje. In cazul in care nu este nici un membru al Biroului de investigatii sau al Departamentului de politie online Armata poate actiona si la gradele de urmarire cuprinse intre 3 si 6 sau mai mici decat acestea.

Un soldat are dreptul de a actiona la orice wanted acordat de el, atata timp cat suspectul nu paraseste zona producerii evenimentului care a degenerat gradul de urmarire.

Comenzi

Membrii armatei au voie sa foloseasca urmatoarele comenzi:

/Frisk - Cand persoana se afla in jail, in sectie, este incatusat (cuffed), la blocaje;

/Take - doar pentru:

- materials - Cand persoana se afla in jail, in sectie, este incatusat (cuffed), la blocaje;

- weapons - Cand persoana se afla in jail, in sectie, este incatusat (cuffed), la blocaje; Membrii armatei au voie sa foloseasca comanda doar daca suspectul detine si arme ilegale, pe langa cele legale, sau doar ilegale;

- drugs - Cand persoana se afla in jail, in sectie, este incatusat (cuffed), la blocaje;

/Tazer - Se poate folosi numai cand:

- persoana alearga in cercuri;

- cand membrii Departamentului de Politie/Biroului de Investigatii Federale/Armatei sunt depasiti numeric de catre suspecti, ex 2 politai vs 3 suspecti. In cazul in care sunt mai multe persoane si nu puteti controla situatia, chemati mai multi colegi pentru a se evita abuzul de tazer.

Abuzul se pedepseste cu demitere.

/handcuff se foloseste numai cand:

- suspectul sare in apa;

- suspectul respectiv se bate in jail si trebuie dus la prison;

- suspectul alearga in cercuri;

- suspectul incearca sa evadeze dupa ce s-a predat.

Abuzul se pedepseste cu demitere.

/roadblock - se foloseste doar la blocajele facute. Membrii cu acces, rank 4+, pot folosi comanda doar cu aprobare din partea liderului sau unui membru cu rank 5+ din Armata/Departamentul de Politie/Biroul de Investigatii Federale

Comanda /allowram se foloseste doar in cazul in care suspectul a intrat intr-o casa (abuzul se pedepseste cu rank down/demitere).

Wanted

Wanted-ul dat cand persoana este in jail este interzisa, indiferent de ce face acesta.

Daca un detinut are nivel de urmarire in jail, soldatul nu il omoara, asteapta pana cand acestuia ii trece timpul si il aresteaza.

Armata nu da niciodata nivel de urmarire pe motivul "quit". Pentru asta puteti posta pe forum la sectiunea Plangeri aducand si dovezi.

Daca s-a gresit “nivelul de urmarire” trebuie scos si repus.

Suspectii cu wanted 6+ nu vor beneficia de somatie sau drept de predare.

Comportament

Armata trebuie tratata cu multa seriozitate; orice greseala poate aduce la demitere.

Nu sunt permise certurile si glumele care nu isi au locul pe chat-urile /r si /d; sanctiunile incep de la avertisment pana la demitere, indiferent de rank.

Nerespectarea ordinelor unui membru mai inalt in rang, indiferent ca e 2 sau 3, poate aduce la avertismente pana la demitere.

Un limbaj cat mai adecvat. Un membru al armatei nu are voie sa foloseasca nici o vorba jignitoare la adresa unui jucator, oricat de mica ar fi ea; sanctiunile incep de la avertisment pana la demitere, indiferent de rank.

Cine cere rank up va fi demis instant.

Cine intreaba "cum se da rank up in armata?", "cand se da rank up in armata?" etc. va fi demis instant.

Cand pe server are loc un war, este nevoie de toti membrii armatei, pe /r sau pe /d se cere ajutor, cine ia in ras raspunzand cu faze " nu am chef sa vin " sau faze de genul acela, soldatul este demis instant.

Alte reguli:

1. Jucatorii cu level cuprins intre 1 si 3 nu vor primi nivel de urmarire pentru patrunderea in Area 51, survolare Area 51, “defilare” pe langa Area 51 (le explicati frumos faptul ca nu au ce cauta in zona aceasta si ii goniti sau ucideti).

2. Membrii armatei nu se duc nici o data singuri dupa suspecti (minim 2; in cazul in care nu mai este alt soldat se coopereaza cu membrii Departamentului de Politie/Biroului de Investigatii Federale).

3. Suspectului i se ofera dreptul la cautiune atata timp cat acesta nu se opune arestarii, atacarea/omorarea unui politist + fuga.

4. Antrenamentele se vor tine numai de catre lider (rank 6 - General) si de catre locotenenti (rank 5 - Lieutenant). Cine tine antrenamente fara sa aiba rangul potrivit va primi avertisment.

5. In cazul in care detinutii se bat, trebuie folosit Spray-ul, niciodata armele. Daca detinutii nu se potolesc nici dupa ce spray-ul a fost folosit, folositi comanda /report sau chemati un membru cu rank 3+ sa-l duca la prison.

6. Cand un civil intra in sectie, soldatul are prioritatea de a-i confisca toate armele indiferent de caz (nu conteaza daca detine o licenta pentru arme).

7. Armata are voie sa faca drive-by numai din locul pasagerului.

8. Membrii armatei nu actioneaza niciodata in masini de civili, doar in cazul in care sunt in urmarire, le explodeaza masina de politie, atunci pot continua urmarirea cu o masina de civili.

9. Membrii armatei pot patrula cu membrii Departamentului de Politie/Biroului de Investigatii Federale daca sunt in LS, SF, LV.

10. Intotdeauna cand membrii armatei se duc dupa un suspect, intreaba pe /d mai intai daca un suspect urmarit de catre ei are drept de predare sau nu.

11. Detinerea unui job ilegal (drugs dealer, arms dealer, whore, car jacker) duce la demiterea membrului instanta.

12. Soldatii au obligatia de a purta doar skin-ul army sau cel de fata, atunci cand acestia actioneaza.

13. Detinerea drogurilor, materialelor sau cumpararea lor prin orice mijloc, duce la demiterea soldatului.

14. Persoana adaugata pe blacklist-ul din Departamentul de Politie / Biroul de Investigatii Federale / Armatei nu are drept de predare sub nici o forma si nici nu va beneficia de somare.

15. Intrebarea suspectului pe "whisper/PM" se pedepseste cu un avertisment.

16. Odata ce suspectul s-a urcat pe bicicleta / NRG / FCR / BF-400 / PCJ-600 sau alta masina puternica (bullet infernus etc) nu mai are drept de predare iar Armata poate intervenii de la orice nivel de urmarire.

17. Suspectul care se arunca in ocean / apa s-au fuge pe apa nu mai are drept de predare iar armata poate intervenii de la orice nivel de urmarire.

18.Soldatilor le este strict interzis sa foloseasca masinile Towcar din garajul sectiei de Politie din LS, altfel vor fi sanctionati

Reguli forum:

- in topicul cu Aplicatii nu va bagati aiurea, doar liderii posteaza aici;

- in topicul Raporteaza un Soldat, au voie sa raspunda doar: martorii, reclamatul si liderii;

-.in topicul Discutii factiune Armata nu postati mesaje gen "welcome”/”bun venit”/”bine v-am gasit”/”bb”/”vacanta placuta” etc.

- in topical cu semnaturi nu se fac cereri pentru semnaturi personalizate (asta o faceti pe PM, /w, mess, etc.)

*Toate cele de mai sus se vor pedepsi in joc.

**Postati doar lucruri ce tin de factiune sau de topicul respective.

Utilajele armatei

Patriot - o data ce ati urcat in masina raspundeti de ea; patrulati si va deplasati cu ea, dar dupa ce ati terminat treaba nu o lasati pe strada si inchisa, masina trebuie sa ajunga la baza.

Raindance - aveti voie sa-l folositi cand vreti, dar sa-l respawnati cand terminati treaba cu el.

Andromada - nu aveti voie sa-l folositi fara permisiunea unui rank 5/6 si fara un motiv bun.

Barracks - se foloseste doar pentru a duce produse la armoury. Se vor duce maxim 1000 de produse pe zi la armory.

Hunter:

- aveti voie sa-l folositi doar in cazurile: deathmatch excesiv, daca suspectul foloseste bicicleta/NRG/FCR/BF-400/PCJ-600 sau alta masina puternica, atac cu sniper, suspectul este intr-un elicopter sau pentru interceptarea avioanelor cu viteza mica

- pentru a-l folosi aveti nevoie de permisiunea unui membru de rank 5/6 care face parte din NG

- daca nu este un membru cu rank 5 sau 6, il folositi doar in cazuri extreme.

- nu se cere folosirea Hunter-ului pentru antrenamente (antrenamentele de acest gen vor fi anuntate pe forum).

*Oricine este prins ca-l foloseste pentru alte scopuri sau fara permisiune, va fi retrogradat, si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.

**Nu-l luati la fiecare war; luati-l numai daca nu faceti fata.

Hydra:

- aveti voie sa-l folositi doar daca suspectul este intr-un avion.

- pentru a-l folosi aveti nevoie de permisiunea unui rank 5/6 din armata.

- nu se cere folosirea Hydra pentru antrenamente (antrenamentele de acest gen vor fi anuntate pe forum).

*Oricine este prins ca-l foloseste pentru alte scopuri sau fara permisiune, va fi retrogradat, si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.

Rhino:

- nu aveti voie sa-l scoateti din Area 51 fara aprobarea unui lider al armatei, chiar daca este un caz dificil.

*Oricine il foloseste aiurea prin Area 51 sau alte locatii, va fi retrogradat, si nu veti mai avea dreptul la avansare mult timp.

Edited by DRG
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...