Balcanu_Gabriel Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Imi pare rau dar nu pot fi prezent nici la antrenament si nici la Faction Supremacy ca am probleme cu jocul.
meetique Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 nu pot ajunge la antrenament. sper totusi sa ajung la supremacy..
meetique Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Pe ce loc am iesit kvl? Ne-am descurcat la suprematie?
Mihai.Mihai Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Imi pare rau ca nu am putut fi online,acum 3 minute am ajuns acasa,am fost sa platesc netul..nu am avut de unde sa postez..:(
kavalla Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Se pare ca unii chiar nu inteleg , asta este un ultimatum ! Puni_Laur , Mihai.Mihai , Robyca , AliNwOw(stiu ca ai inactivtate postata dar se fac deja 2 saptamani) , Calibru si Cora , daca nu cresteti activitatea in urmatoarele zile si mai ales daca nu aveti indeplinite cerintele de la activitate o sa fiti demisi indiferent de motive (cu exceptia Corei care are 3 zile de cand a intrat dar prima chestie e valabila si pentru tine). Eu vreau sa fac ceva serios iar voi va bateti joc prin inactivitatea si neprezentarea la Supremacyul si Championshipul de saptamana asta , nu se poate asa. Duminica seara va avea loc o sedinta , prezenta este obligatorie , cine nu isi anunta neprezentarea , la fel , o sa fie demis. Mare grija! Pe langa toate acestea , vreau sa anunt ca de acum v-a urma o perioada in care va voi antrena personal in fiecare zi , pentru a va ridica ca si gangsteri. In aceste antrenamente veti invata mici trucuri care sa va fie de folos atat in duelurile corp la corp cat si la waruri , unde numarul de persoane este mai ridicat . In fiecare zi , toti membrii care o sa fie online o sa fie antrenati pe rand , observand dupa mai multe antrenamente daca progresati/stagnati/scadeti. Asta o sa conteze la rank/membrul lunii si alte chestii care va privesc , deci in mare parte nu o fac pentru mine , e interesul vostru mai mult.
meetique Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 e posibil sa intarzii cateva minute la sedinta. ma duc acum la fotbal ...
lolflamE Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nu cred ca ajung la sedinta, se poate sa fiu pe afara la ora aia.
StefanScb Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Imi cer scuze ca n-am ajuns la sedinta si n-am anuntat.. credeam ca o sa ajung.. dar m-am intins cu referendumu.. am avut de umblat..
Guest Fringe. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Scuzati ca nu am putut ajunge la sedinta am fost plecata afara si am uitat complet!Imi cer scuze
ROBYCA Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Salut!. Ma retrag din sa-mp ... Multa bafta si distrati-va...SANATATE!!!!
danezu33 Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Salut!. Ma retrag din sa-mp ... Multa bafta si distrati-va...SANATATE!!!! Chiar imi pare rau de tine :(( oricum daca ai de gand sa te reapuci stii unde sa ma gasesti.Bafta si mult succes mai departe.
meetique Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Salut!. Ma retrag din sa-mp ... Multa bafta si distrati-va...SANATATE!!!! e imposibil. nu o sa rezisti fara sa:mp. tot o sa joci...
Mihai.Mihai Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Si eu ma retrag..cred ca va-ti dat seama.M-am apucat de league of legends..o sa va vizitez din cand in cand >:D<Si eu ma retrag..cred ca va-ti dat seama.M-am apucat de league of legends..o sa va vizitez din cand in cand >:D<
danezu33 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Si eu ma retrag..cred ca va-ti dat seama.M-am apucat de league of legends..o sa va vizitez din cand in cand >:D< Si eu ma retrag..cred ca va-ti dat seama.M-am apucat de league of legends..o sa va vizitez din cand in cand >:D< Daca te-ai retras te rog sa iti depui demisia deoarece ocupi locul aiurea...
meetique Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Bine ai venit. Sper sa fii cum ai fost si pana acum si intelegerea va veni de la sine...
Balcanu_Gabriel Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Voi fi inactiv o perioada nedeterminata deoarece am probleme cu calculatorul si nu am posibilitatea sa mi-l repar repede.
Guest ozoN. Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 nu sunt sigur daca ajung la sedinta deoarece o sa plec in oras la 9 dimineata
yak Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Nu stiu exact daca o sa pot asista la toata sedinta deoarece in jur de 2:30 vin parintii acasa si cam pe la 2:45 plec din oras..deci depinde cat tine sedinta.Sar putea sa plec mai tarziu cu parintii dar nu e sigur.
Stef@n Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nu stiu daca pot ajunge la sedinta dar o sa ma straduiesc .. :)
kavalla Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Sedinta pana la urma s-ar putea sa se amane . A intervenit ceva in programul meu si nu stiu daca ajung acasa pana la 14 . Cred ca cu o ora , maxim 2 o sa se amane.O sa incerc totusi sa ajung cat mai repede posibil.
yak Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Daca sedinta se amana atunci nu mai pot ajunge :( Am postat mai sus k plec cu parinti cam de la 3:00.
danezu33 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Nu cred ca pot ajunge dupa ora 14:00 la sedinta deoarece s-ar putea sa plec din oras...O sa incerc sa fiu online dar nu promit nimic.
xepiah Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 nu cred ca o sa fiu prezent , daca o sa fie sedinta la 3 o sa fiu