Guest ozoN. Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 kvl,nu crezi ca ar fi cazul sa formezi o echipa pentru last faction standing?
kavalla Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Vorbim la sedinta despre aceste lucruri , cei care nu se vor prezenta vor avea de pierdut .
KEViN Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Salut kvl, nu pot ajunge la sedinta, am o problema cu gta-ul. Ma chinui de ieri sa il reinstalez si nu merge. Uite fii atent ce eroare imi da http://img37.imageshack.us/img37/7372/40030792.png . Nu stiu deloc ce sa ii fac, daca rezolv pana diseara pot sa intru.
Radu. Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Salut tinerilor, imi pare nespus de rau, dar nu este sigur ca ajung la timp sa va onorez cu prezenta la sedinta. Pace !
meetique Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Fratilor, la ora 18 a fost o furtuna in apropiere. De atunci pana acum nu am avut lumina. Daca vine intru. Postez de pe telefon...
kavalla Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dupa cum bine stiti , Joi la ora 13:00 va avea loc Faction Supremacy asa ca as vrea sa stiu care din urmatorii membri sunt siguri ca nu o sa fie prezenti ? : 1. Dan33 2. Meleagru 3. Mitica 4. ozoN. 5. Royality 6. Cretu_Stefan 7. TwIsT 8. Calibru 9. AliNwOw 10.Radu 11.Balcanu_Gabriel 12.Robyca Cat depsre ceilalti care nu se afla printre cei enumerati , tot va trebui sa fiti on , in caz ca cineva va lipssi sa il puteti inlocui. Tot Joi inainte de acest event va avea loc un scurt antrenamnet pentru a pune la punct tot ce avem in minus( daca avem :) ). Deci , rog sa posteze doar cei siguri de neprezentarea lor la acest event.
danezu33 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dupa cum bine stiti , Joi la ora 13:00 va avea loc Faction Supremacy asa ca as vrea sa stiu care din urmatorii membri sunt siguri ca nu o sa fie prezenti ? : 1. Dan33 2. Meleagru 3. Mitica 4. ozoN. 5. Royality 6. Cretu_Stefan 7. TwIsT 8. Calibru 9. AliNwOw 10.Radu 11.Balcanu_Gabriel 12.Robyca Cat depsre ceilalti care nu se afla printre cei enumerati , tot va trebui sa fiti on , in caz ca cineva va lipssi sa il puteti inlocui. Tot Joi inainte de acest event va avea loc un scurt antrenamnet pentru a pune la punct tot ce avem in minus( daca avem :) ). Deci , rog sa posteze doar cei siguri de neprezentarea lor la acest event. Eu pot veni la antrenamente dar nu pot veni la event deoarece la ora 13:00 trebuie sa plec la servici.
Guest sTrip_ Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 A spus Royality ca o sa fie prezent la Faction Supremacy :right: #M-a rugat sa postez pentru el deoarece este plecat la bunicii sai de 2 zile si a zis ca se intoarce in seara asta :tiphat:
ROBYCA Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dupa cum bine stiti , Joi la ora 13:00 va avea loc Faction Supremacy asa ca as vrea sa stiu care din urmatorii membri sunt siguri ca nu o sa fie prezenti ? : 1. Dan33 2. Meleagru 3. Mitica 4. ozoN. 5. Royality 6. Cretu_Stefan 7. TwIsT 8. Calibru 9. AliNwOw 10.Radu 11.Balcanu_Gabriel 12.Robyca Cat depsre ceilalti care nu se afla printre cei enumerati , tot va trebui sa fiti on , in caz ca cineva va lipssi sa il puteti inlocui. Tot Joi inainte de acest event va avea loc un scurt antrenamnet pentru a pune la punct tot ce avem in minus( daca avem :) ). Deci , rog sa posteze doar cei siguri de neprezentarea lor la acest event. Nu pot intra...cum am anuntat si la inactivitate..vineri voi reveni
meetique Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 eu maine dimineata vin spre casa. sper sa nu apara probleme si sa ajung pana in 12. daca in caz de doamne fereste nu ajung, anunt.
Balcanu_Gabriel Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Nu cred ca voi fi prezent nici la antrenament si nici la Supremacy. Scuze
meetique Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Sefule! Cand faci sedinta ? Ca sa-mi fac si eu programul astfel incat sa ajung... Multumesc!
Balcanu_Gabriel Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Nu cred ca voi fii prezent diseara la sedinta
Balcanu_Gabriel Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Imi pare rau dar nici seara asta nu pot veni la antrenament. Dar promit ca maine voi fi prezent.
Ciolosh Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Nu voi putea ajunge la antrenament astazi si maine. Nick:Aspec
xepiah Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Scuzati lipsa mea la sedinta, mi s-a stricat monitoru, isi configura singur setarile (mai mult constrastul) si l-am dus la reparat
kavalla Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Cu prilejul celor doua concursuri , mai exact Faction Supremacy si Faction Championship va avea loc o serie de antrenamente . Unul deja a avut loc , la care doar 7 membri s-au prezentat. Daca nici la cel de azi , de la ora 13:00 , inainte de Faction Championship nu va veti prezenta in numar mai mare si mai ales la event , voi lua masuri drastice . Aceasi situatie si la antrenamentul de Miercuri , de la ora 12:00 inainte de Faction Supremacy. Rog sa fiti cat mai seriosi , daca nu activati , macar la evenimentele mai importante sa participati.
Guest k3NzZor Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 ma scuzi kvl dar nustiu daca pot ajunge la Faction Championship te rog sa ma ierti va tin pumni!!!!!!!
meetique Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Sunt la o inmormantare. Intarzii la antrenament. Intru imediat ce ajung acasa...
KEViN Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nu pot ajunge la Faction Championship, sunt plecat la sala si am un program ce trebuie respectat, imi pare chiar rau !! Mult noroc :)
kavalla Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Agentia Hitman castiga prima editie! Felicitari, O sa primiti si un userbar in seara asta. Supreme Champion: Agentia Hitman Worthy Adversary: Ballas 3rd place tie: Los Santos Vagos Grove Street 5th place tie: San Fierro Rifa The Triads UST SMURD 9th place tie: Politicieni Da Nang Boys Scoala Armata F.B.I Bikers Mafia Departamentul de Politie Cu toata ca s-au prezentat doar 9 membri , sunt multumit de voi . Maine are loc Faction Supremacy la ora 13:00 , iar inainte de asta , antrenament la ora 12:00 , speram la un loc mai bun asa ca vreau sa vad mai mult de 9 membri online. In legatura cu eventul din cadrul factiune , doar 1 membru a reusit pana acum? Cat dureaza sa omorati 14 rivali ?