Crowley Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Salut tuturor , sunt noul vostru coleg , spor la kill , sper sa ne intelegem mai mult decat bine :> . CFR PoWaH :hail: # Nu sunt sigur daca ajung la sedinta .
Outcast Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Nu stiu sigur daca pot sa ajung astazi la sedinta de la ora 2 dar o sa fac tot posibilul....
Guest LastKiss Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 junyorule,o data si o ora pana cand putem posta pozele la event?
Guest JunyorU Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Am spus care e termenu, inainte cu o zi sa fie sedinta, o sa incerc in weekend sa imi fac timp o ora sa activez desi nu prea cred ca o sa pot, pentru ca am niste probleme. De astazi, cam timp de o saptamana si ceva nu o sa mai pot activa. Eventul se termina sambata seara, pana la sedinta sa fie postate pozele pentru event !
DepSide Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Am fost banat 7 zile , acum daca o sa imi reevalueze banul cum trebuie, o sa revin in game , daca nu , revin peste 7 zile . Succes la Kill :X
Guest JunyorU Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Depside aici iti anunti inactivitatea http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408516&st=50
Bytza Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Astazi , prima zi din acest weekend, dupa peste 12h on , pe langa intamplarile nasoale cu Ballas s-a dovedit a fi o zi superba alaturi de colegii care erau on (Lolecs,Stefann,Ilegal,Reddogs,Petrov18,Dan33,Madalyn,Skynnnet si altii..) , ne-am organizat bine de cateva ori am "muscat" din Grove si DNB . Pe langa acestea , Dan33 a venit cu o idee stralucita de un antrenament 1vs1,2vs2 , lms , dueluri intre noi, unde am invatat alaturi de colegi multe tactici noi . Am fost uniti m-ai mereu , rare ori a mers cate un SFR singur . In concluzie pot afirma si nu sunt singurul de pe server , de la playerii la gms si admins : SFR e pe drumul cel bun ! Multe respecte membrilor si liderului , suntem pe calea ce-a buna . Incetul cu incetul o sa stergem Grove de la "Best Gang" daca o sa crestem in fortze tot asa
meetique Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 toti cei care ati fost la gara astazi cand am omorat dnb-ii. postati va rog ca martori la pangerea lui hubabuba. mie mi-e sa nu greseasca moderatorul. va multumesc.
JuiceX Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Salutare! Nu cred ca o sa reusesc sa ajung asta-seara la sedinta. S-ar putea sa fiu la fotbal, dar nu este nimic sigur. Revin cu amanunte mai tarziu.
Crowley Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Clar nu pot ajunge la sedinta , am postat si la inactivitate , ban Seven Days , si eu si ScaraMuc :)) . Bafta la kill , va voi ajuta si eu de pe alt cont :> .
meetique Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 mda. mi-am luat warn 3 si rezulta ban 7zile
taylorrrr Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Nu o sa pot fi la sedinta ,la 20:20 trb sa plec.Multumesc!
Guest LastKiss Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Cu acordul lui junyoru am postat un nou event pe aceeasi idee dar putin diferit, check EVENTURI SFR , sau accesati link-ul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=416376&st=75 # Am vorbit cu Spark in legatura cu liderul si i-am propus cat timp junyoru are problemele acestea,sa fiu eu lider pe o perioada determinata pana revine junyoru si apoi sa imi scoata liderul si sa revina inapoi cel initial.Astept pareri PRO / CONTRA + argumente din partea dumneavoastra,multumesc !
Lolecs06 Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 PRO - in fiecare zii cand e sky on , ne organizeaza , ne da sfat-uri etc etc , e printre cei mai activi membri si se implica in factiune eu zic ca merita sa il inlocuiasca pe juny intr-un anumit timp , sfr a capatat putere intr-un timp scurt datorita lui si al toti membrilor acestei familii care este SFR :hail: :hail: !
Bytza Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 PRO - este un membru foarte activ , are indemanare buna , un membru care ne ajuta mereu , organizator unic .
Fonz Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pro-un membru activ care organizeaza factiunea asa cum trebuie si multumita lui SFR s-a ridicat destul de mult.
Stealth Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Pro, juny are si asa destule probleme, il mai stresam si noi cu samp si sky e un membru foarte activ, capabil care o sa ne poata organiza bine.
Crowley Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 PRO ! Mai Sky , esti activ , le ai cu eagle , ne organizezi bine , cel putin inainte sa iau eu ban acum sper ca nu te-ai schimbat :)) (glm) si sa-i luam problemele lui Juny legate de samp dp cap . Cred ca ai face o trb destul de buna :tiphat: .
taylorrrr Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 PRO-este un membru activ si are experienta in mafie respectiv ganguri.
Fiara Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Datorita inactivitatii din ultimu timp din factiune as dori macar in seara asta pe la ora 21:00 sa tinem un antrenament in cadrul factiunii in genul celui tinut de Dan33 cu premii...Premile vor consta in materiale primite de la mine. Doresc sa fim cat mai multi ca asa nu se mai poate...Iar dupa antrenament sa mergem toti la kill !!! Am scazut mult in ultima vreme si este o incercare de a readuce activitate in factiune ! Vreau sa dovedim ca inca suntem uniti si capabili sa ne batem cu oricine...chiar daca lideru nu poate intra datorita problemelor care le are. Rog un jucator de rank mai mare sa imi aprobe antrenamentu daca se poate...!!!
taylorrrr Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 O sa fiu prezent,dak se va tine,multumim!
Guest LastKiss Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Ai aprobare de la mine dar doar daca v-a fi maine la ora 21:00 (unii nu stau pana la ora aia),daca veti venii multi va voi da si bani.
Fiara Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Man sambata seara la 9 eu nu sunt in casa ...si probabil nu sunt singuru care nu este ...azi e vineri ...dc nar fi prezenti si daca chiar nu se poate la 22:00 macar la 21:00 Am modificat ora sa fie 21:00 asa pot cam toti sa intre ...sa nu fie prea tarziu ...!!!
Fonz Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nu sunt sigur daca ajung.La ora aia ies de la antrenament
JuiceX Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 PRO schimbarea liderului pana la revenirea in joc a lui Junyoru. Nu putem sta fara sa fie cineva care sa ne poata coordona si indruma in timpul jocului.