Sl3nder Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Da Nang Boys va ureaza un an nou fericit alaturi de prieteni si de cei dragi !!! :beer:
Panxy01 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 SCOALA va ureaza un calduros LA MULTI ANI SI MULTA FERICITE .
IceMan Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Pe urmatorii i-am gasit in baza de date ca facand parte din SFR: KiDDan33CrazyWinnPoisoNMeleagruAlexinhoD3v1LBloodaXXoAsazukyTh3MasterRobycamiticazaucamR.aL3xAlex_CristeaWhiTeCosmi_NkipstaWestieeRippeRAlexMcRaeVLd.nikolasTRKJaGuArchangenadynelJustusSh0kyiBroNDizzzYfizeeNScaramoucheBigSm0keLoLeCs(C.I.A)Sabin13Mihai1200MultiHunterAlin97 Va rog sa-mi spuneti care mai activeaza, care nu, ... poate mai sunt printre ei banati sau inactivi pe care n-au apucat liderii sa-i rezolve. Voi de ce aveti 2 lideri ?
(C.I.A)Sabin13 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 IceMan noi avem 2 lideri deoarece lui junyoru i s-a umflat mana intr-un loc in care nu trebuia si s-a operat si nu poate activa. KiD-activeaza Dan33-activeaza CrazyWinn-nu prea mai activeaza Poison-nu prea l-am vazut Meleagru-activeaza Alexinho-activeaza D3v1l-activeaza Blood-activeaza Axxo-activeaza Asazuky-activeaza,dar si-a depus demisia Th3master-cam inactiv in ultima vreme,dar intra Robyca-activeaza mitzacauca-nu stiu nimic de el,nici macar nu stiu daca a fost sfr MR.al3x-activeaza Alex_cristea-activeaza White-activeaza Cosmin_N-nu stiu nimic de el Kipsta-demis Westiee-activeaza Ripper-inactiv AlexMcRae-nu stiu numic de el Vld.-cam inactiv in ultima vreme Nikolas-activeaza Trk-activeaza Jaguar-activeaza change-activeaza nadynel-nu stiu nimic de el Sh0ky-demis Ibron-cam inactiv in ultima vreme nu prea l-am vazut Fizeen-activeaza Scaramouche-a primit ban 30 zile la Craciun pentru bug abuse Bigsm0ke-nu stiu nimic de el Lolecs-s-a lasat de samp deoarece a avut un examen si a vrut sa-l treaca Eu-activez MultiHunter-nu prea l-am vazut in ultima vreme dar cred ca activeaza Mihai-activeaza,dar si-a depus demisia Alin97-activeaza P.S:Cei de care nu stiu nimic ii tor pe colegii mei sa posteze despre ei :).
danezu33 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Salut iceman,Avem 2 lideri deoarece liderul nostru Junyorul_ucj este la spital cu niste probleme medicale destul de grave,iar kid l-a pus pe Netsky temporar in locul lui junyor. KiD -Este Dan33-Este CrazyWinn-Nu stiu (mi se pare ca avea ban 30 zile) PoisoN-Inactiv de mult timp Meleagru-Este Alexinho-Este D3v1L-Este Blood-Este aXXo-Este Asazuky-Si-a depus demisia dar nu a fost demis Th3Master-Nu stiu Robyca-Este miticazauca-Este banat permanent daca nu ma insel mR.aL3x-Nu stiu Alex_Cristea-Este WhiTe-Este Cosmi_N-Nu stiu kipsta-Demis Westiee-Nu stiu RippeR-Inactiv de foarte mult timp AlexMcRae-Inactiv de foarte mult timp VLd.-Nu stiu nikolas-Nu stiu TRK-Este JaGuAr-Este change-Nu stiu nadynel-Ban permanent Justus-Inactiv de foarte mult timp Sh0ky-Demis iBroN-Demis DizzzY-Nu stiu fizeeN-Este Scaramouche-Mi se pare ca are ban 30 zile BigSm0ke-Inactiv de foarte mult timp LoLeCs-Demis (C.I.A)Sabin13-Este Mihai1200-Sia depus demisia MultiHunter-Inactiv de mult timp Alin97-Este ----------------------------------------------------------------- Este- Este in gang si este activ Nu stiu- Nu mai stiu ce s-a intamplat cu ei.(am sa mai intreb lideri in legatura cu ei poate gasim ce s-a intamplat cu ei)
Guest JunyorU Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Salut iceman,Avem 2 lideri deoarece liderul nostru Junyorul_ucj este la spital cu niste probleme medicale destul de grave,iar kid l-a pus pe Netsky temporar in locul lui junyor. KiD -Este Dan33-Este CrazyWinn-Nu stiu (mi se pare ca avea ban 30 zile) PoisoN-Inactiv de mult timp Meleagru-Este Alexinho-Este D3v1L-Este Blood-Este aXXo-Este Asazuky-Si-a depus demisia dar nu a fost demis Th3Master-Nu stiu Robyca-Este miticazauca-Este banat permanent daca nu ma insel mR.aL3x-Nu stiu Alex_Cristea-Este WhiTe-Este Cosmi_N-Nu stiu kipsta-Demis Westiee-Nu stiu RippeR-Inactiv de foarte mult timp AlexMcRae-Inactiv de foarte mult timp VLd.-Nu stiu nikolas-Nu stiu TRK-Este JaGuAr-Este change-Nu stiu nadynel-Ban permanent Justus-Inactiv de foarte mult timp Sh0ky-Demis iBroN-Demis DizzzY-Nu stiu fizeeN-Este Scaramouche-Mi se pare ca are ban 30 zile BigSm0ke-Inactiv de foarte mult timp LoLeCs-Demis (C.I.A)Sabin13-Este Mihai1200-Sia depus demisia MultiHunter-Inactiv de mult timp Alin97-Este ----------------------------------------------------------------- Este- Este in gang si este activ Nu stiu- Nu mai stiu ce s-a intamplat cu ei.(am sa mai intreb lideri in legatura cu ei poate gasim ce s-a intamplat cu ei) KiD -Este Dan33-Este CrazyWinn-inactiv PoisoN-Inactiv de mult timp Meleagru-Este Alexinho-Este D3v1L-Este Blood-Este aXXo-Este Asazuky-Si-a depus demisia dar nu a fost demis Th3Master-inactiv Robyca-Este miticazauca-Este banat permanent mR.aL3x-inactiv Alex_Cristea-Este WhiTe-Este Cosmi_N-inactiv kipsta-Demis Westiee-inactiv RippeR-Inactiv de foarte mult timp AlexMcRae-Inactiv de foarte mult timp VLd.-inactiv nikolas-inactiv TRK-Este JaGuAr-Este change-inactiv nadynel-Ban permanent Justus-Inactiv de foarte mult timp Sh0ky-Demis iBroN-Demis DizzzY-Nu stiu fizeeN-Este Scaramouche-Mi se pare ca are ban 30 zile BigSm0ke-Inactiv de foarte mult timp LoLeCs-Demis (C.I.A)Sabin13-Este Mihai1200-Sia depus demisia MultiHunter-Inactiv de mult timp Alin97-Este Eu inca doar o mana pot folosi , dreapta incep sa o misc cate de cat dar ma doare, deci in continuare nu stiu cat voi fi inacitv. Mersi dan33 pentru ajutor si pentru tot.
danezu33 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Junyor stai linistit eu cu netsky vom avea grija de gang,u stai cat este nevoie sa te insanatosesti nuti face griji.
(C.I.A)Sabin13 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Tu stii cel mai bine cum sa conduci gang-ul,dar netsky impreuna cu dan se vor descurca.Insanatosire grabnica!!
Alexinho. Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Stop spam`ul baietii ca acus vine un mod si primiti warnuri :wub:
Guest Di'Angelo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cam asa sta treaba cu lista: Rank 6: 1. Netsky 2. JunYoru Rank 5: 3. Alexinho 4. Jaguar 5. Dan33 Rank 4: Rank 3: 6. Blood 7. Meleagru 8. Sh0ky Rank 2: Rank 1: 9. Nikolas 10. DizzzY 11. Axxo 12. Alex_Cristea 13. KiD 14. Alin97 15. Mihai1200 16. TRK 17.( C.I.A)Sabin13 18. White 19. D3v1L Restu care sunt mai sus in lista lu Iceman si nu sunt si in lista asta sunt demisi. Iceman, te rog, daca poti, sa modifici "Lista Membrii" te rog frumos.
Sh0ky Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 hello baietii eu activez :readthis: daca nu stiati ... chiar mult mai mult ca voi :nanana: ... sau poate ma vreti demis :violent: :naughty: Apropo... La multi ani ! si spor la
Alin97 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Net am scris demisia acolo deoarece trece sapt si noi nu am fkt sedinta.....LOL
Turok Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Daca a fost 1 ianuarie si omu' era plecat cum vroiai sa faca sedinta? :) mai devreme n-a putut...mai tarziu(ex, ieri/azi) nu mai avea rost...n-ai rabdare pana cand vine weekendu'? :)
Jaguar Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Nick:Alin97 Rank:1 Motivul demisiei: Numi mai place no member on leader nu face sedinta se dastrameaza fact... 0 . Tu glumesti ? suntem cei mai uniti gangsteri in momentul acesta si tu bagi minciuni dastea. Daca vrei sa intri in alta factiune, zi direct. Sti ce e ala revelion ? .. nu sti, cum vezi ca nu intra lideru 2-3 zile pt ca el se mai si distreaza, gata e incompetent ( parerea ta )
Alexinho. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Nu mai bagati in seama toti copii, sa le dam pace va rog.. :D
Meleagru Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nu stiu daca voi ajunge la sedinta voi fi plecat la ziua cuiva .
Devil. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nu cred ca pot ajunge la sedinta, voi face tot posibilul! ;).
danezu33 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nu cred ca pot ajunge la sedinta deoarece am niste treaba prin oras,voi incerca sa ajung dar nu promit nimic
Devil. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nu cred ca pot ajunge la sedinta, voi face tot posibilul! ;). S-a rezolvat, pot ajunge.
Guest Di'Angelo Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Tin sa va anunt ca nu sunt bataia voastra de joc. Mi-am anulat niste planuri, sa pot face sedinta, sa stau si eu de vorba cu voi, si voi nici macar nu v-ati obosit sa postati ca nu ajungeti. Daca nu aveti chef de munca in echipa, de SFR, puteti pleca. Sunt foarte dezamagit de voi.
Guest JunyorU Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cei care nu ati venit un avertisment cat voi de mare, la urmatoare abatere(nu conteaza ca e o mica cearta, la orice gresala cat de mica) DEMISI ! Asta vo zic sa nu ziceti ca nu v-am anuntat.
Alexinho. Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mi-am serbat ziua de nume :crazy: Nu stateam sa joc samp :D Junyoru stii cum sta treaba, cand pot pot, cand nu nu :*
danezu33 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Juny,Netsky imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat eu sunt de vina deoarece saptmana asta am fost foarte inactiv si iam lasat pe baieti de capul lor,juny te-am dezamagit dar saptmana asta care vine o sa ma revansez si promit sa readuc lucrurile la normal.