(C.I.A)Sabin13 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Sorry pt ca nu am ajuns la o sedinta am avut niste probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Dupa cum spuneam la sedinta de ieri, unii vor parasi factiunea, acestia sunt urmatorii: Warhell Kipsta Spik3 Torredo Hubabuba iBron vreau sa stiu daca mai joci, ai timp pana maine seara sa imi raspunzi,daca nu demis, idem Alfedo. Dupa cum le ziceam la ceilalti la sedinta, daca mai vad plangeri la adresa voastra pentru non-fp, demisi direct. Daca mai vad certuri in factiune, nu va respecati intre voi,sunteti inactivi(nu aveti activitate ex:nu participati la war-uri etc) demisi. Deci sa va fie clar ce am zis, daca aveti vreo nelamurire vorbim in joc sau pe PM. Noua lista a membrilor Rank 6-Boss: 1)Junyoru_Ucj Rank 5-Secondary Boss: 2)Dan33 3)Fizeen Rank 4-Head Rifa: 4)Jaguar Rank 3-Rifa Soldier: 5)Robyca 6)nicky • Rank 2-Rifa: 7)Meleagru 8)Alfredo • 9)Semos 10)(C.I.A)Sabin13 • 11)wHere 12)Lolecs Rank 1-Outsider: 13)iBroN 14)CrazyWinn 15)Cheta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDK Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 @ kiszeN - rank 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Pe mine de ce mai trecut?' date='08 November 2011 - 11:11' timestamp='1320743491' post='6058380'] ok robyca, bafta in viata. Mersi,la fel! In legatura cu sedinta cred ca voi intarzia maxim 10-20minute ... si robyca multe din ce ai spus intr-un fel este adevarat. BFT mane in continuare si grija de tine :) Stiu ca unele cuvinte sunt adevarate.Bafta si tie,tuturor!:P....mai tinem legatura daca vreti la ID:roby_rapydystu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Scuze kiszen, te-am trecut acuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfredo Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Dupa cum spuneam la sedinta de ieri, unii vor parasi factiunea, acestia sunt urmatorii: Warhell Kipsta Spik3 Torredo Hubabuba iBron vreau sa stiu daca mai joci, ai timp pana maine seara sa imi raspunzi,daca nu demis, idem Alfedo. Dupa cum le ziceam la ceilalti la sedinta, daca mai vad plangeri la adresa voastra pentru non-fp, demisi direct. Daca mai vad certuri in factiune, nu va respecati intre voi,sunteti inactivi(nu aveti activitate ex:nu participati la war-uri etc) demisi. Deci sa va fie clar ce am zis, daca aveti vreo nelamurire vorbim in joc sau pe PM. Noua lista a membrilor Rank 6-Boss: 1)Junyoru_Ucj Rank 5-Secondary Boss: 2)Dan33 3)Fizeen Rank 4-Head Rifa: 4)Jaguar Rank 3-Rifa Soldier: 5)Robyca 6)nicky • Rank 2-Rifa: 7)Meleagru 8)Alfredo • 9)Semos 10)(C.I.A)Sabin13 • 11)wHere 12)Lolecs Rank 1-Outsider: 13)iBroN 14)CrazyWinn 15)Cheta Am avut niste probleme si nu am putut intra,am sa incerc sa activez cat mai mult saptamana asta daca se mai poate Juny . Mersi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Salut guys Eu unu' mi-am dat demisia, nu pot sa intru asa mult + ca nu prea ma mai regasesc in ganguri Juny, iti multumesc pt sansa acordata si sper sa mentii factiunea pe locul I Dan33, old friend, tu sa stai aici, ca stai bine si sa-l ajuti pe juny. La fel si tu Jaguar, Fizeen etc Vreau sa clarific ca demisia mea nu coincide cu cearta de aseara cu lolecs pe care am rezolvat-o de fata cu juny . Eu unul nu mai am nimic cu el. Bafta tuturor si tine-ti minte : San Fiero Rifa 4 Life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolecs06 Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Bafta in continuare Semos si sorry pt cearta de ieri :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazyWinn Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 Adio's amigo :)) , dumnezeu sa te ierte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 bye Semos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meleagru Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Ar00n outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizeeN Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 CAND VA FI SEDINTA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicky_street Posted November 11, 2011 Share Posted November 11, 2011 Buna seara, nu am mai intrat deoarece a trebuit sa ma pregatesc pentru facultate, am avut de invatat mult si am avut foarte multa treba, imi pare rau dar nu am mai putut acorda timp si jocului, nu stiu cand voi reveni, sper zilele care vin, multumesc pentru intelegere. PS: de ce am o bulina rosie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Buna seara, nu am mai intrat deoarece a trebuit sa ma pregatesc pentru facultate, am avut de invatat mult si am avut foarte multa treba, imi pare rau dar nu am mai putut acorda timp si jocului, nu stiu cand voi reveni, sper zilele care vin, multumesc pentru intelegere. PS: de ce am o bulina rosie ? Inactivitate nepostata si nu ai fost la sedinta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizeeN Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 (edited) cand a iesit Ar00n din sfr? aseara era on iar pe azi dimineata lam vazut in triade:| Cand e sedinta? Edited November 12, 2011 by fizeeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 cand a iesit Ar00n din sfr? aseara era on iar pe azi dimineata lam vazut in triade:| Cand e sedinta? Ar00n a revenit dupa banul de 30 de zile si l-am demis. Sedinta cred ca maine sa vad in ce stare o sa fiu maine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazyWinn Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Te spargi ma?:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stelystu91 Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 ai pus , ora exact dea..... nu pot ajunge la sedinta , am meci (etapa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizeeN Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 Junioru nu o sa vin maine la sedinta deoarece am luat ban. am facut cerere unban, inca nu mia spus daca o sa imi fie scos banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazyWinn Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Posibil sa nu ajung! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizeeN Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Scaramouche ce motiv e asta sa iesi din factiune, cu ce te`a suparat junioru asa de tare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazyWinn Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Femeileeeee PS : Ia fost contu furat,ceva de genu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meetique Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 am revenit. sal allz sfr. wellcome celor noi care nu erati in trecut. miam cumparat si contul de pe forum miticazauca inapoi :X. HAIDETI SA FACEM DIN SFR CE ERA ODATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazyWinn Posted November 14, 2011 Share Posted November 14, 2011 Cum spune sefu,apropo e destul de buna bruneta , e pretena ta ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Astazi nu o sa fiu ON deloc si maine nu stiu cat o sa intru, o sa fiu plecat la un majorat si maine e meci mare si nu stiu sigur cum o sa intru maine. Ascultati de ai batrani si sa va asteptati duminica la sedinta, o sa anunt cand pot. Link to comment Share on other sites More sharing options...