ROBYCA Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 A VIII-a proba [Triatlon] are loc Miercuri[2 noiembrie] la ora 21. Vreau sa stiu sigur care vor fii cei 3, care vor fii 100% ON indiferent ca e principal rezerva. La ora 21:00 voi fi ON 1000/100%,daca nu se ia curentu:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagawa Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Si eu sunt,mai mult ca sigur :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Atunci voi 3 ve-ti fii cu darius principal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagawa Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Am luat locul 2 la proba de triatlon.La sfarsit ma intrecut ionut cu putin,dar las ca e bine cat de cat,am iesit pe locul 2 in clasamentul total dupa ng :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Am luat locul 2 la proba de triatlon.La sfarsit ma intrecut ionut cu putin,dar las ca e bine cat de cat,am iesit pe locul 2 in clasamentul total dupa ng :D E bun,bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Felicitari tuturor pentru locul detinut la olimpiada, avand in vedere ca la 2 probe nu am participat e bine , felicitari inca o data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torredo Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Sal Sunt Torredo...Luni mi s'a stricat calculatorul si voi reveni in cateva zile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Sal Sunt Torredo...Luni mi s'a stricat calculatorul si voi reveni in cateva zile! posteaza la "inactivitate" Link to comment Share on other sites More sharing options...
danezu33 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Juny fi pregatit pentru ce va urma :D Se va deslantuii un monstru pe acest server MEEEE with 1000 skill :) MUHAHAHA GATA CU SKILUU RUPPPP TOTTTTT NU MAI AM RIVALLLLLLLLLLLL RUPPPPP AOLOEOOOO ce fericit sunt Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Juny fi pregatit pentru ce va urma :D Se va deslantuii un monstru pe acest server MEEEE with 1000 skill :) MUHAHAHA GATA CU SKILUU RUPPPP TOTTTTT NU MAI AM RIVALLLLLLLLLLLL RUPPPPP AOLOEOOOO ce fericit sunt Acelasi Dan33 ca si acum 6luni ^_^ # Azi nu pot sa intru in joc, sunt plecat cu prietenii ## S-a amanat meciul de carball Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Rau mai sunt,iar ban ban ban ban.Sa vedem astept verdict de la Spark. http://img845.imageshack.us/img845/7494/unledsq.jpg poza asta de cine e facuta? E facuta de admin,sau de balas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Rau mai sunt,iar ban ban ban ban.Sa vedem astept verdict de la Spark. http://img845.imageshack.us/img845/7494/unledsq.jpg poza asta de cine e facuta? E facuta de admin,sau de balas? poza este facuta de ballas nick Fanntasy dupa cum se vede ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danezu33 Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Tot el i-o fi zis lui moses... Nesimtitre pe fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Nu sunt sigur daca pot ajunge la sedinta dimineata merg la pescuit activitatea imi este postata :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Poate o sa intarziu pana la 20:30-21:00 ca trebuie sa plec pana undeva si nu stiu la cat ajung.(sa fi-ti pregatiti pentru ora 20:00 in caz ca nu ajung se reprogrameaza pe 20:30) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JunyorU Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ma scuzati ca nu am mai intrat, dar am plecat de acasa si numai pe la 11 am ajuns acasa. O sa reprogramam sedinta maine seara, o sa va spun ora in cursul zilei de azi oricum cam pe la ora 16:00 ca nu stiu daca maine seara sunt acasa, dar mai vedem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Salut, maine nu pot ajunge la sedinta ( sunt la scoala ) vin abea la ora 18:00... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wHere Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 nu pot ajunge maine la sedinta.. am scoala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBYCA Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Salut,baieti am sa i-au o scurta/LUNGA pauza de sa-mp deoarece...am fost banat 10 zile,pentru o prostie. Aveti grija numai aveti incredere nici macar in colegi,aliati...admini,gm.Cand intrati pe servar stati ca mutiii,si nici macar Sa nu salutati pe /fa...sa nu ziceti nimic.La eventuri sa numai participati,ca daca cumva luati crash,se intampla ceva...pac pac..ban. Cel mai bun sfat e sa va lasati,cum asta o sa incerc sa fac si eu. Va salut,Dal draku de joc,ca nu-mi da nimeni $ daca joc sa-mp. Aveti grija,de voi sa fiti sanatosi,ca asta conteaza cel mai mult:)). RESPECTA,Ca orcum nu vei fi respectat:)). Daca nu ma las,poate revin dupa ban:))....dar numai cred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 ok robyca, bafta in viata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meleagru Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Nu pot ajunge la sedintza pentru ca am maine teza + ca diseara am musafiri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolecs06 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 In legatura cu sedinta cred ca voi intarzia maxim 10-20minute ... si robyca multe din ce ai spus intr-un fel este adevarat. BFT mane in continuare si grija de tine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazyWinn Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 La sedinta intarzii cel putin 5 minute,vin de la antrenament la 4:30 .. si fac 5-10 min cu scuteru + dush. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolflamE Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Imi pare rau ca nu am ajuns la sedinta, am fost la scoala ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 nu am putut ajunge la sedinta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...