nO sOuNNNd Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Deocamdata ma bat cu o raceala ce ma streseaza de 2 zile incoace,zac in pat.O sa vedem cum facem cu supremacy. #Pentru inceput vreau sa stiu cine nu poate fi prezent la supremacy 'A 3-a editie are loc Joi , 19 iulie , ora 13.' Nu voi putea ajunge, chiar pe 19 plec la mare, aveti grija si sa castigati :>
LoveLess Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 In principiu eu cred ca ajung, daca ar fi la 12:30 ar fi si mai bine :)
Guest Tempest. Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ajung in proportie de 90% ( Sper sa nu mi se ia netu , sau sa nu fie lumina)
LoLz0r™ Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Eu pot ajunge la Faction Supremacy, inseamna ca trebuie sa intru mai devreme de 01:00 in casa.Ajung 101%.
iNNstinCt Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Chiar daca am fusul orar cum il am, pot sa fiu prezent la Faction Supremacy in cazul in care ai nevoie de mine (sau de laggu meu =)) )
Sergiu Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Deocamdata ma bat cu o raceala ce ma streseaza de 2 zile incoace,zac in pat.O sa vedem cum facem cu supremacy. #Pentru inceput vreau sa stiu cine nu poate fi prezent la supremacy 'A 3-a editie are loc Joi , 19 iulie , ora 13.' Nu garantez ca pot intra la A 3-a editie de Supremacy.. motivul: am cupa la counter-strike pe 15 si nu cred ca se termina pana pe 19 iulie, daca ai nevoie de oameni kidzeen, dami un buzz pe mess. ^^
Cretu' Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Eu voi lasa nevasta,mama,tata,copil,purcel,catel si voi fi prezent la factions supremacy !! Daca ve-ti avea nevoie...sigur ve-ti avea !! :)) :tiphat:
RydeR Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Pana acuma sunt sigur ca voi putea participa,in caz ca va interveni cava o sa anunt.
castiel02c Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Saptamana viitoare voi fi plecat in Spania...voi pleca Miercuri si voi ajunge vineri seara...sambata voi fi dinou activ..dar pana miercuri voi fi pe server
kamikazee Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Nick: Michael9 Rank: 1 Motivul demisie: Pai in primul rand numai sunt acceptat de membrii , toti ma iau la misto, crezand ca sunt "zei". Bafta cu factiunea kid , ai grija de tine ! Respect: kid , loveless , gronkh ,Hazard, sound ,Stefan, alyn ,lolz0r ,razOR, ingerul ,accwelle , Cretu / dottore ,Rytha # mi-a facut placere sa fiu in factiune cu voi , si mi-am indeplinit visul de a fi HITMAN ! + ca mi-e dor si de un gang.. Poate in viitor o sa mai am o sansa..POATE :right: Stii ca se pot rezolva astfel de conflicte, nu?Nu trebuie sa iei la inima conflictele cu colegii tai.Cred ca ar trebuii sa te consulti si cu kidzeen despre aceasta decizie. #Pregatim cateva antrenamente pentru Supremacy?
Zohlomg Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Da, ar trebui sa ne strangem sa facem antrenamente. :bananadance2:
Athreyu Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Mi-a fost si mie mai rau zilele trecute si ati inceput cearta? #Aveti grija cei care va depuneti demisia si dupaia va razganditi, pentru ca increderea va fi egala cu 0.Stiu foarte bine ca,cine retrage demisia acum,peste 1,2,3 zile o va pune iar si va demit eu direct. ##Hades cum s-au mai rezolvat si alte conflicte intre membrii, in trecut,asa rezolvam problema si acum. Bafta cu factiunea kid , ai grija de tine ! Respect: kid Mersi la fel,ne mai vedem prin game.
RazoR Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 O sa fiu si eu prezent pe 19 la Supremacy.Am fost putin cam inactiv zilele astea,nu am prea stat pe acasa.Ma revansez la supremacy
Tudix Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 40% voi fi plecat din localitate de marti. Voi anunta daca plec sau se amana.
Mihai Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 In proportie de 99% voi fi prezen joi la Supremacy. 1% = poate intervine ceva :dontknow:
Athreyu Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Edward aka Redforce a fost demis pentru inactivitate,asta ca sa stiti....si o sa mai verific eu cine nu a prea intrat deloc :)
Athreyu Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Am programat o mini sedinta inainte de Supremacy,mai exact la ora 12:00 si vreau sa luati parte la ea cat mai multi. Tot atunci ne vom gandii cine se va afla in echipa care reprezinta factiunea,in functie de posibilitati.
castiel02c Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 nume:CatzaDOO rank: 1 motiv : imi pare rau ca nu ajung la sedinta dar astazi voi pleca in spania si nu voi putea intra pe joc,decat cand ajung...voi face 2 zile cu autocarul...voi ajunge vineri-sambata...apoi voi reveni in forta ! mersi de intelegere !
alecs. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 La sedinta ajung , dar la supremacy nu :( , sunt la munca ... # a trebuit sa plec , nu mai ajung
Rith Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Salutare baietii, kidzeen vreau sa te anunt ca mi s-a prelungit vacanta pana duminica..abia maine seara ajung in tara..dar in Tulcea, vom merge pana duminica in delta..dorinta parintilor..sper sa nu fie o problema. Va salut pe toti, mi-e dor de voi ..abia astept sa incep munca din nou :)). bafta multa!
Alyyn7 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nu ajung nici la sedinta nici la supremacyyy.Sunt ocupat de dimineata pana mai pe seara :)
nO sOuNNNd Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nu voi putea ajunge la sedinta, plec in vacanta.
Athreyu Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 nume:CatzaDOO rank: 1 motiv : imi pare rau ca nu ajung la sedinta dar astazi voi pleca in spania si nu voi putea intra pe joc,decat cand ajung...voi face 2 zile cu autocarul...voi ajunge vineri-sambata...apoi voi reveni in forta ! mersi de intelegere ! No problem,distractie placuta! La sedinta ajung , dar la supremacy nu :( , sunt la munca ... # a trebuit sa plec , nu mai ajung Ok,spor la munca. Salutare baietii, kidzeen vreau sa te anunt ca mi s-a prelungit vacanta pana duminica..abia maine seara ajung in tara..dar in Tulcea, vom merge pana duminica in delta..dorinta parintilor..sper sa nu fie o problema. Va salut pe toti, mi-e dor de voi ..abia astept sa incep munca din nou :)). bafta multa! Distractie placuta! Nu ajung nici la sedinta nici la supremacyyy.Sunt ocupat de dimineata pana mai pe seara :) Spor la treaba. Nu voi putea ajunge la sedinta, plec in vacanta. Vacanta placuta. ps. imi place ce vad in avatar :excl: Cei care aveti de dat testele,diseara sa imi prezentati contractele prin PM. ATENTIE! Nu conteaza numarul lor,conteaza sa fie facute cum trebuie.Cine reuseste sa castige si event-uri intre timp ,va avea un plus fata de ceilalti.
kamikazee Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 La sedinta nu cred ca reusesc sa ajung.Sper sa intru pana incepe SA.