Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Deocamdata ma bat cu o raceala ce ma streseaza de 2 zile incoace,zac in pat.O sa vedem cum facem cu supremacy.

#Pentru inceput vreau sa stiu cine nu poate fi prezent la supremacy 'A 3-a editie are loc Joi , 19 iulie , ora 13.'

Nu voi putea ajunge, chiar pe 19 plec la mare, aveti grija si sa castigati :>

Guest Tempest.
Posted

Ajung in proportie de 90% ( Sper sa nu mi se ia netu , sau sa nu fie lumina)

Posted

Deocamdata ma bat cu o raceala ce ma streseaza de 2 zile incoace,zac in pat.O sa vedem cum facem cu supremacy.

#Pentru inceput vreau sa stiu cine nu poate fi prezent la supremacy 'A 3-a editie are loc Joi , 19 iulie , ora 13.'

Nu garantez ca pot intra la A 3-a editie de Supremacy.. motivul: am cupa la counter-strike pe 15 si nu cred ca se termina pana pe 19 iulie, daca ai nevoie de oameni kidzeen, dami un buzz pe mess. ^^

Posted

Eu voi lasa nevasta,mama,tata,copil,purcel,catel si voi fi prezent la factions supremacy !! Daca ve-ti avea nevoie...sigur ve-ti avea !! :)) :tiphat:

Posted

Nick: Michael9

Rank: 1

Motivul demisie: Pai in primul rand numai sunt acceptat de membrii , toti ma iau la misto, crezand ca sunt "zei".

Bafta cu factiunea kid , ai grija de tine ! Respect: kid , loveless , gronkh ,Hazard, sound ,Stefan, alyn ,lolz0r ,razOR, ingerul ,accwelle , Cretu / dottore ,Rytha # mi-a facut placere sa fiu in factiune cu voi , si mi-am indeplinit visul de a fi HITMAN ! + ca mi-e dor si de un gang.. Poate in viitor o sa mai am o sansa..POATE :right:

Stii ca se pot rezolva astfel de conflicte, nu?Nu trebuie sa iei la inima conflictele cu colegii tai.Cred ca ar trebuii sa te consulti si cu kidzeen despre aceasta decizie.

#Pregatim cateva antrenamente pentru Supremacy?

Posted

Mi-a fost si mie mai rau zilele trecute si ati inceput cearta?

#Aveti grija cei care va depuneti demisia si dupaia va razganditi, pentru ca increderea va fi egala cu 0.Stiu foarte bine ca,cine retrage demisia acum,peste 1,2,3 zile o va pune iar si va demit eu direct.

##Hades cum s-au mai rezolvat si alte conflicte intre membrii, in trecut,asa rezolvam problema si acum.

Bafta cu factiunea kid , ai grija de tine ! Respect: kid

Mersi la fel,ne mai vedem prin game.

Posted

O sa fiu si eu prezent pe 19 la Supremacy.Am fost putin cam inactiv zilele astea,nu am prea stat pe acasa.Ma revansez la supremacy

Posted

Am programat o mini sedinta inainte de Supremacy,mai exact la ora 12:00 si vreau sa luati parte la ea cat mai multi.

Tot atunci ne vom gandii cine se va afla in echipa care reprezinta factiunea,in functie de posibilitati.

Posted

nume:CatzaDOO

rank: 1

motiv : imi pare rau ca nu ajung la sedinta dar astazi voi pleca in spania si nu voi putea intra pe joc,decat cand ajung...voi face 2 zile cu autocarul...voi ajunge vineri-sambata...apoi voi reveni in forta ! mersi de intelegere !

Posted

Salutare baietii, kidzeen vreau sa te anunt ca mi s-a prelungit vacanta pana duminica..abia maine seara ajung in tara..dar in Tulcea, vom merge pana duminica in delta..dorinta parintilor..sper sa nu fie o problema. Va salut pe toti, mi-e dor de voi ..abia astept sa incep munca din nou :)). bafta multa!

Posted

nume:CatzaDOO

rank: 1

motiv : imi pare rau ca nu ajung la sedinta dar astazi voi pleca in spania si nu voi putea intra pe joc,decat cand ajung...voi face 2 zile cu autocarul...voi ajunge vineri-sambata...apoi voi reveni in forta ! mersi de intelegere !

No problem,distractie placuta!

La sedinta ajung , dar la supremacy nu :( , sunt la munca ...

# a trebuit sa plec , nu mai ajung

Ok,spor la munca.

Salutare baietii, kidzeen vreau sa te anunt ca mi s-a prelungit vacanta pana duminica..abia maine seara ajung in tara..dar in Tulcea, vom merge pana duminica in delta..dorinta parintilor..sper sa nu fie o problema. Va salut pe toti, mi-e dor de voi ..abia astept sa incep munca din nou :)). bafta multa!

Distractie placuta!

Nu ajung nici la sedinta nici la supremacyyy.Sunt ocupat de dimineata pana mai pe seara :)

Spor la treaba.

Nu voi putea ajunge la sedinta, plec in vacanta.

Vacanta placuta. ps. imi place ce vad in avatar :excl:

Cei care aveti de dat testele,diseara sa imi prezentati contractele prin PM.

ATENTIE! Nu conteaza numarul lor,conteaza sa fie facute cum trebuie.Cine reuseste sa castige si event-uri intre timp ,va avea un plus fata de ceilalti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...