mita_sik Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Aruncati un ochi la Antrenamente ale Agentiei Hitman
Athreyu Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Eu cam am o problema mare din pacate...in aceasta dimineata calculatorul nu a mai mers,probleme legate de windows si cred ca si de hardware. Am incercat de mai multe ori sa instalez windows-ul dar cand sa intre in setup dupa ce se formateaza imi apare o imagine albastra cu niste erori si nu mai merge nimic. Am incercat si cu alt hard si am cam aceeasi problema numai ca pe hard-ul asta nici nu apuc sa ajung la formatare ca se restarteaza.Tind sa cred ca este ceva defect la partea de hardware dar nu inteleg ce anume. Din aceasta cauza am pierdut un numar mare de contracte,in jur de 100.Imi cer scuze,s-a intamplat,nu am nici-o vina si sper sa nu fiu luat la rost sau penalizat.Multumesc. @Postez de pe celalalt pc. 1
Mr.Dexter Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nu pot ajunge la sedinta. # Am rezolvat, pot ajunge la sedinta. ## Bafta in continuare HecaR!
Sergiu Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Bafta in continuare HkR, mi-a facut placere sa lucrez cu tine! :bye2:
Mr.Dexter Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Imi pare rau ca nu am ajuns la sedinta, chiar inainte de sedinta a picat net-ul si abia acum a venit. :| Felicitari celor care au primit rank up !
Guest MoNdEo007 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Gata am reinstalat windows-ul , de duminica seara intru in forta . Nu am putut sa ajung la sedinta felicitari celor ce au luat rank up !
geoth3 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 imi pare rau dar nu am putut ajunge la sedinta:P felicitari celor care au luat rank up bafta hkr 5
Athreyu Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Distractie placuta in continuare dragi colegi Ciao ciao,succes in grove si spor la kill-areala. Imi pare rau ca nu am ajuns la sedinta, chiar inainte de sedinta a picat net-ul si abia acum a venit. :| Felicitari celor care au primit rank up ! Nici eu nu am fost acasa si imi mergea net-ul destul de prost :) Multumim ^_^ Gata am reinstalat windows-ul , de duminica seara intru in forta . Nu am putut sa ajung la sedinta felicitari celor ce au luat rank up ! Te asteptam in game,spor la contracte. 1
mita_sik Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 geoth3 a fost fost promovat, felicitarile ii le spuneti in joc ! 6
Athreyu Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Eu cam am o problema mare din pacate...in aceasta dimineata calculatorul nu a mai mers,probleme legate de windows si cred ca si de hardware. Am incercat de mai multe ori sa instalez windows-ul dar cand sa intre in setup dupa ce se formateaza imi apare o imagine albastra cu niste erori si nu mai merge nimic. Am incercat si cu alt hard si am cam aceeasi problema numai ca pe hard-ul asta nici nu apuc sa ajung la formatare ca se restarteaza.Tind sa cred ca este ceva defect la partea de hardware dar nu inteleg ce anume. Din aceasta cauza am pierdut un numar mare de contracte,in jur de 100.Imi cer scuze,s-a intamplat,nu am nici-o vina si sper sa nu fiu luat la rost sau penalizat.Multumesc. @Postez de pe celalalt pc. Mitasik asta nu iei in considerare sau vorbesc degeaba?...cum de altii au mai fost scutiti la prezentarea contractelor si eu nu? :blink: Nu am avut ce sa fac....am si anuntat inainte. 1
Sergiu Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Hello, imi cer scuze doar ca am luat un virus, mi-a formatat C: -ul si am ramas cu...nimic. Nimicul incluzand si contractele, sunt nevoit sa o iau de la zero, imi cer scuze. # Welcome Rohan, spor la contracte :-* 1
Cloud_Rodricaz Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ce fac baietii? Cum mai merge? ~Tobias Reaper~
Athreyu Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ce fac baietii? Cum mai merge? ~Tobias Reaper~ Merge ca deobicei,tu cum o mai duci?Ai de gand sa te reapuci pe lands? Mari schimbari prin hitman nu sunt,nimic nou.
geoth3 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 cei de rank4+ intrati mai des in joc pentru ca nu prea avem ce face
Athreyu Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 cei de rank4+ intrati mai des in joc pentru ca nu prea avem ce face Eu intru cat pot de mult,zilele astea am prea stat ON pentru ca am avut timp liber si sa fiu sincer pe tine nu prea te-am vazut.Probabil ca atunci cand intri tu ,cei de rank 4+ s-au saturat sa joace.
Cloud_Rodricaz Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ce fac baietii? Cum mai merge? ~Tobias Reaper~ Merge ca deobicei,tu cum o mai duci?Ai de gand sa te reapuci pe lands? Mari schimbari prin hitman nu sunt,nimic nou. Nu cred, ma joc pe un server de roleplay si am treaba cu BAC-ul si cu scoala de soferi :)
Guest MoNdEo007 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nu sunt sigur daca pot ajunge la sedinta , dar sa fiu sigur am postat aici ;). Voi prezenta contractele MARTI seara. Multumesc pentru intelegere !
Finnick Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Nu ajung la sedinta si nici nu o sa postez contractele deoarece am avut ceva probleme si nu am avut timp sa fac.
kamikazee Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Am putea schimba testele?Asa cum a spus si kidzeen,noi nu suntem un gang pentru a face duel 1v1 in sala de antrenament.Daca se aproba aceasta "propunere" pot veni si cu cateva ideei.
IceMan Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Am putea schimba testele?Asa cum a spus si kidzeen,noi nu suntem un gang pentru a face duel 1v1 in sala de antrenament.Daca se aproba aceasta "propunere" pot veni si cu cateva ideei. Asta vor decide cei 2 lideri.