Athreyu Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Joi 05.01.2012 ora 17:00 ,va avea loc o sedinta ! Pana la ora 16:00 aveti voie sa postati "Cel mai frumos contract " si "Prezentarea Contractelor" Confirmati-va absenta la Discutii Hitman! Azi am fost plecat toata ziua la munte si maine plec iar de dimineata de la 7 si nu ajung acasa pana la ora 16:00.Nu o sa pot participa la sedinta,o sa iau notite de la ceilalti. Nick: kidzeen Rank: 4 -Special Agent Contracts: http://imageshack.us/g/846/samp657co.png/ Numar total de contracte = 43. Contractele le-am bagat intr-un album deoarece sunt rupt de oboseala si maine o iau de la capat si nu am timp sa le selectez iar pe factiuni etc.. ,ma bag la somn. 2
Mr.Dexter Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nick: MrDexter Rank: 2 - Marksman Perioada: 06.01.2012 - 10.01.2012 Motiv: Plecat din localitate. Nu am mai plecat, sorry ^_^ 1
Sergiu Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nu fac freechat, doar imi prezint existenta mea in Hitman. Bine v-am gasit si sper sa ne intelegem cu totii xD .
kamikazee Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Numai posta aiurea aici.Ii poti da un pm fara sa iesi in evidenta. #Bun venit celor noi,spor la contracte si toate cele bune. 2 1
Athreyu Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nu fac freechat, doar imi prezint existenta mea in Hitman. Bine v-am gasit si sper sa ne intelegem cu totii xD . Welcome,have fun! #Nu stiu cat de multe contracte am strans deoarece perioada asta am fost mai mult plecat dar probabil pana la urmatoarea sedinta o sa le am.
mita_sik Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Salu'tare, am reusit sa imi cumpar azi laptop, acum incerc sa imi iau jocu! ne vedem in joc ! Succes 3
kamikazee Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Salu'tare, am reusit sa imi cumpar azi laptop, acum incerc sa imi iau jocu! ne vedem in joc ! Succes In sfarsit.Credeam ca esti dat disparut.:))Te asteptam cu drag! ps: check reclamatii :whistle: 1 1
Guest LastKiss Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 ooo da,te asteptam mitasik :bananadance2:
Sergiu Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Salu'tare, am reusit sa imi cumpar azi laptop, acum incerc sa imi iau jocu! ne vedem in joc ! Succes Salut! Welcome back Mitasik , te asteptam in joc !
Gabii Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Wb mitasik, maine ajung si eu acasa si o sa pot activa dinou :> . 1
Athreyu Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Salu'tare, am reusit sa imi cumpar azi laptop, acum incerc sa imi iau jocu! ne vedem in joc ! Succes Bine ai revenit cocos,succes si tie. Hai intrati in joc ca ma plictisesc :D Participa la event-uri,fa-ti de lucru pana intra unul de rank 4+,o sa intru eu acum sa vad ce si cum.
Athreyu Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Din cauza unor probleme software calculatorul a luat-o razna,am reinstalat windows-ul si am mai pierdut din contracte...
Gabii Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Va rog nu ma mai intrebati dc am fost demis .. 1. Am fost in cantonament cu Snoop si a intrat pe contul meu . 2. Oricum am fost in utlima vreme inactiv si nu avea timp de contracte . # II multumesc inca odata lui Mitasik pentru sansa acordata si sper sa ne intalnim pe viitor . 1
kamikazee Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Multa bafta in continuare.Din cauza lui tu ai fost demis...iar snoop asta se vede clar ca e mai mult cu 2 fete.Cum a fost si cand a primit lider. #Dau vina pe snoop pentru ca s-a dat pe langa membrii hitmani pana a dat testele si apoi a prins glas. 4 2
Gabii Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Te rog nu da vina pe Snoop , eu am fost prost ca am lasaat laptopul deschis pe samp cand am plecat la masa . 1
Athreyu Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Va rog nu ma mai intrebati dc am fost demis .. 1. Am fost in cantonament cu Snoop si a intrat pe contul meu . 2. Oricum am fost in utlima vreme inactiv si nu avea timp de contracte . # II multumesc inca odata lui Mitasik pentru sansa acordata si sper sa ne intalnim pe viitor . Succes in continuare si bafta la football. Multa bafta in continuare.Din cauza lui tu ai fost demis...iar snoop asta se vede clar ca e mai mult cu 2 fete.Cum a fost si cand a primit lider. #Dau vina pe snoop pentru ca s-a dat pe langa membrii hitmani pana a dat testele si apoi a prins glas. Nici mie nu prea imi place ce s-a intamplat aici si nici nu stiu chiar asa bine cum si in ce fel dar asta e. #Cel mai bine sa nu dai contul nimanui,sa-ti vezi de joc si cu asta basta. 1
Gabii Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Crezi ca am vrut sa dau contul , am fost intrat putin , si dupa am fost jos la masa , iar intre timp Snoop a intrat la mine pe laptop si cum eram in joc a intrat el ..
Mihnea Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Bafta , va rog sa nu mai aberati cu cantonamentele si alte chestii . Cliffors stii foarte bine care-i treaba , salut