Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Joi 05.01.2012 ora 17:00 ,va avea loc o sedinta !

Pana la ora 16:00 aveti voie sa postati "Cel mai frumos contract " si "Prezentarea Contractelor"

Confirmati-va absenta la Discutii Hitman!

Azi am fost plecat toata ziua la munte si maine plec iar de dimineata de la 7 si nu ajung acasa pana la ora 16:00.Nu o sa pot participa la sedinta,o sa iau notite de la ceilalti.

Nick: kidzeen

Rank: 4 -Special Agent

Contracts: http://imageshack.us/g/846/samp657co.png/

Numar total de contracte = 43.

Contractele le-am bagat intr-un album deoarece sunt rupt de oboseala si maine o iau de la capat si nu am timp sa le selectez iar pe factiuni etc.. ,ma bag la somn.

• Upvote 2
Posted

Nu fac freechat, doar imi prezint existenta mea in Hitman. Bine v-am gasit si sper sa ne intelegem cu totii xD .

Welcome,have fun!

#Nu stiu cat de multe contracte am strans deoarece perioada asta am fost mai mult plecat dar probabil pana la urmatoarea sedinta o sa le am.

Posted

Salu'tare, am reusit sa imi cumpar azi laptop, acum incerc sa imi iau jocu! ne vedem in joc ! Succes

In sfarsit.Credeam ca esti dat disparut.:))Te asteptam cu drag!

ps: check reclamatii :whistle:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest LastKiss
Posted

ooo da,te asteptam mitasik :bananadance2:

Posted

Salu'tare, am reusit sa imi cumpar azi laptop, acum incerc sa imi iau jocu! ne vedem in joc ! Succes

Salut! Welcome back Mitasik , te asteptam in joc ! :respekt:

Posted

Bine ai revenit cocos,succes si tie.

Hai intrati in joc ca ma plictisesc :D

Participa la event-uri,fa-ti de lucru pana intra unul de rank 4+,o sa intru eu acum sa vad ce si cum.

Posted

Va rog nu ma mai intrebati dc am fost demis ..

1. Am fost in cantonament cu Snoop si a intrat pe contul meu .

2. Oricum am fost in utlima vreme inactiv si nu avea timp de contracte .

# II multumesc inca odata lui Mitasik pentru sansa acordata si sper sa ne intalnim pe viitor .

• Upvote 1
Posted

Multa bafta in continuare.Din cauza lui tu ai fost demis...iar snoop asta se vede clar ca e mai mult cu 2 fete.Cum a fost si cand a primit lider.

#Dau vina pe snoop pentru ca s-a dat pe langa membrii hitmani pana a dat testele si apoi a prins glas.

• Upvote 4
  • Downvote 2
Posted

Va rog nu ma mai intrebati dc am fost demis ..

1. Am fost in cantonament cu Snoop si a intrat pe contul meu .

2. Oricum am fost in utlima vreme inactiv si nu avea timp de contracte .

# II multumesc inca odata lui Mitasik pentru sansa acordata si sper sa ne intalnim pe viitor .

Succes in continuare si bafta la football.

Multa bafta in continuare.Din cauza lui tu ai fost demis...iar snoop asta se vede clar ca e mai mult cu 2 fete.Cum a fost si cand a primit lider.

#Dau vina pe snoop pentru ca s-a dat pe langa membrii hitmani pana a dat testele si apoi a prins glas.

Nici mie nu prea imi place ce s-a intamplat aici si nici nu stiu chiar asa bine cum si in ce fel dar asta e.

#Cel mai bine sa nu dai contul nimanui,sa-ti vezi de joc si cu asta basta.

• Upvote 1
Posted

Crezi ca am vrut sa dau contul , am fost intrat putin , si dupa am fost jos la masa , iar intre timp Snoop a intrat la mine pe laptop si cum eram in joc a intrat el ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...