Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Sper sa pot ajunge la sedinta, la ora 4 am de jucat fotbal ca deh.. is satul de atata stat pe scaun la birou, dar la mine cum e dif de o ora, as termina pe la 5..., sper sa pot ajunge.

Posted

# Cateva poze inainte de Cops vs. Mafia

http://img267.imageshack.us/img267/8642/gtasa2011100208002971.jpg

http://img403.imageshack.us/img403/6594/gtasa2011100208004860.jpg

Posted

Eu am iesit , mi-a parut bine, cya :wub:

#Btw mita, sunt de 6 luni aici , fara nici o reclamatie si imi dai rank down ca nu am putut sa activez, total aiurea .. Ma rog! NU AM IESIT PT RANK daca asta crezi.. ;)

##Spor :)

Posted

Leadere care esti tu prieten cu aia acceptati, cum l-ai acceptat tu pe Alexinho care nici macar nu-i merge poza cu /stats ? aa are dala galben acolo in stanga care scrie asistent, am inteles. Se vede ce mult citesti aplicatiile.

Fii mandru ca esti roman ma, ai toate calitatiile astea rusinoase alea noastre, romanilor.

PS: da, pt. aia cu gura mare, sunt invidios ca nu am fost acceptat si eu

• Upvote 6
  • Downvote 3
Posted

Leadere care esti tu prieten cu aia acceptati, cum l-ai acceptat tu pe Alexinho care nici macar nu-i merge poza cu /stats ? aa are dala galben acolo in stanga care scrie asistent, am inteles. Se vede ce mult citesti aplicatiile.

Fii mandru ca esti roman ma, ai toate calitatiile astea rusinoase alea noastre, romanilor.

Da ? Te-ai gandit ca i-am trimis poza cu /stats pe mess ? Si ca un sfat prietenesc, tin sa te anunt in caz ca ai uitat ca am fost ~ 6 luni hitman, si alte 3 leader la aceasta factiune :)

Si cum spui tu ca nu are stofa de lider, tin sa te anunt ca tu ai renuntat la aceasta oportunitate, de ce?

Ah da, probabil nu te descurcai..

Lasa invidiile si aceste mici comentarii pt. ca nu isi au rostul..In fine..

Bine v-am gasit dragii mei :*

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

@ Alexinho , Nu ca nu se descurca..., era si probabil inca este incompetent sa conduca o factiune, cam asta e problema lui. Sa-ti reamintesc Casio , ce atitudine aveai si care de altfel vad ca a ramas. Din punctul meu de vedere nu esti altceva decat un impesar si jumatate si cel putin cat am sa fiu eu in factiunea asta, am sa am grija sa nu fim colegi :)... asa ca sfat de invidie.

• Upvote 4
  • Downvote 1
Posted

Da ? Te-ai gandit ca i-am trimis poza cu /stats pe mess ? Si ca un sfat prietenesc, tin sa te anunt in caz ca ai uitat ca am fost ~ 6 luni hitman, si alte 3 leader la aceasta factiune :)

Si cum spui tu ca nu are stofa de lider, tin sa te anunt ca tu ai renuntat la aceasta oportunitate, de ce?

Ah da, probabil nu te descurcai..

Lasa invidiile si aceste mici comentarii pt. ca nu isi au rostul..In fine..

Bine v-am gasit dragii mei :*

welcome draco , notram , alexinho , si welcome hashish ( vezi hashish ca astia noi sunt in probe , si trebuie sa asculte de rank-urile mai mari :> )

Posted

DJDizzzY, bati la poarta si iti faci rezervare inainte sa vorbesti cu mine da? Eu n-am 13 ani ca tine si te rog foarte frumos sa ma ignori. Nu-mi plac pupincuristii si copii razgaiati si legati de calorifer ca tine. Ai grija de corpu tau pe frigu asta, te pwp :* esti un scump!

Alexinho, nu stiam ca i-ai trimis poza pe mess, asa i-am trimis si eu 100 de euro dar vad ca tot nu m-a acceptat! si mai usor cu impresiile astea de urs, nu te crede mai presus cu ala galben la profil, ca pt mine astia tot :pottytrain2: ....

@iar daca mai suferi la mine pe forum, djDizy (acum am citit mai bine), s-ar putea sa te urechez, sau ''sa-ti inghet anu scolar''.

@ Alexinho, m-am insurat de curand, daia am renuntat, nu mai am timp sa ma joc si sa le vorbesc frumos celor care nu merita nici un gram de respect.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

DJDizzzY, bati la poarta si iti faci rezervare inainte sa vorbesti cu mine da? Eu n-am 13 ani ca tine si te rog foarte frumos sa ma ignori. Nu-mi plac pupincuristii si copii razgaiati si legati de calorifer ca tine. Ai grija de corpu tau pe frigu asta, te pwp :* esti un scump!

Alexinho, nu stiam ca i-ai trimis poza pe mess, asa i-am trimis si eu 100 de euro dar vad ca tot nu m-a acceptat! si mai usor cu impresiile astea de urs, nu te crede mai presus cu ala galben la profil, ca pt mine astia tot :pottytrain2: ....

Invidia te roadeee pacat ca esti ... putin asa mai mult :violent:

Pentru informatia ta... generala : Valentin Ioneanu Facebook Overview

L.E : Mai... 20 cm funie pana reusesti sa te spanzuri..., lasa-ne si tu mai esti hip-hopAHr : http://www.youtube.com/watch?v=jzcA3saL8NM&feature=channel_video_title .

Nu vrei sa ne duelam in rime ca poate suntem mai "cool" :cool2:

COCALAREEEEEEEEE :crazy:

Btw..., gata cu spam-ul aici, este pentru Membrii Agetiei Hitman. (ultima oara cand m-am uitat nu erai in lista)

• Upvote 3
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...