Jump to content
lego_kid

Discutii Yakuza

Recommended Posts

Guest Advent
Posted

Nu pot fi prezent la sedinta in seara asta,probleme personale!!!

Posted

As avea o propunere, o regula mai bine zis...pentru a vedea daca puteti sta mai mult si mai des on....

Aceasta regula necesita aprobarea Liderilor, ExTrEm & An00bY

Regula consta in.....Antrenamente zii de zii, cu scopul de a deveni mai buni, mai priceputi la war'uri

Sa ne strangem toti zii de zii sau cel putin o data la doua zile, la ora aleasa de Lideri, facand echipe, iar pe sfarsit 1v1, 2v2 in Sala de Antrenamente.

Sper sa nu credeti ca este o idee proasta, iar daca Liderii sunt de acord, as dori sa vad si voturile voastre tiphat.gif

Doresc sa ma luati in serios, deoarece toti facem parte din aceeasi factiune, aceea fiind TheTriads.

Respect, Wapo! tiphat.gif

Posted

A da si sa nu uitam....... Astazi este Ziua Lui kvL!!!

La Multi Ani! Merita din plin ca toata lumea sa ii zica La Multi Ani! :)

Ce ziceti? A'ti vrea sa ne strangem toti la Jeezy? sa facem un party ? :D

Ar fi chear misto :) !

Inca o data La Multi Ani!

Posted

Baieti va aduc o veste prosta in jur de 2-3 sapt o sa intru cel mult o ora . azi am avut meci si la o un duel am cazut pe spate si am o fertebra fisurata .. sunt jumate in gips ! ink o data imi pare rau !

Posted

Vom face cate un antrenament la doua zile. La doua antrenamente lipsa sunteti demisi. Daca continuati sa fiti inactivi si sa nu va intelegeti vom trece la un antrenament in fiecare zi+activitate+altele, pana va intra in cap ca tre sa fiti o echipa, si nu fiecare de capul lui. Asa ca mare atentie la topicul "Antrenamente..".

Posted

Imi pare rau dar nu pot ajunge la antrenamentul de joi pentru ca sunt plecat din oras

Am postat si la "inactivitate"

ApolloOne here. :D

Posted

Imi pare rau ca n-am putut ajunge la sedinta, serios acum, e vacanta, puneti si voi sedintele / antrenamentele mai tarziu... pe la 9/10PM sau dimineata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...